Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 15, 23:21)
Pasitikrint, nusistatau jau, mano akys rodo baltą, bet jau savo akim nebepasitikiu biggrin.gif

man atrodo, kad nebutinai balta turi rodyt, o tai ka nufotografuoji - liepi aparatui traktuoti, kaip balta
be to patariama balansui ne grynai balta lapa fotogtafuot, o pilka 8 procentu (atrodo 8)

histogramoj toks kaip spyglys turi gautis per viduri - tada teisingai
pries keleta puslapiu daug ta tema kalbejom
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 16, 09:28)
man atrodo, kad nebutinai balta turi rodyt, o tai ka nufotografuoji - liepi aparatui traktuoti, kaip balta
be to patariama balansui ne grynai balta lapa fotogtafuot, o pilka 8 procentu (atrodo 8)

histogramoj toks kaip spyglys turi gautis per viduri - tada teisingai
pries keleta puslapiu daug ta tema kalbejom

Na taip, fotografavau tą vienkartinį rankluoštį. Pačios foto spalva niekaip baltos neprimena.
Reiks eiti ieškoti kur tą fistogramą rasti. g.gif

Hmm, o kur rasti kaip pasižiūrėti tą histogramą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 16 vasario 2013 - 08:59
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 10:45)
Na taip, fotografavau tą vienkartinį rankluoštį.  Pačios foto spalva  niekaip baltos neprimena.
Reiks eiti ieškoti kur tą fistogramą rasti. g.gif

man atrodo ir neturi but butinai balta
as prie dirbt. apsvietimo nusistatinejau, tai labai oranzine buvo, o nuotraukose gerai
va paziurek
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 16, 09:59)
man atrodo ir neturi but butinai balta
as prie dirbt. apsvietimo nusistatinejau, tai labai oranzine buvo, o nuotraukose gerai
va paziurek

Ne, man irgi pati foto daikto paskui lyg normali balta, bet tą ,,normalumą" norėčiau pasižiūrėti. Sakyk, per kur žiūri tą histogramą.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 11:30)
Ne, man irgi pati foto daikto paskui lyg normali balta, bet tą ,,normalumą" norėčiau pasižiūrėti. Sakyk, per kur žiūri tą histogramą.

tai menu tiesiog reikia susirasti ir paspausti:
Select Histogram from the Playback 2 menu and choose Brightness or RGB

tada ekraniuke rodo maza nuotrauka, salia histograma, o pacioj tas tris spalvu kreives
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 16 vasario 2013 - 10:04
dedu namu darba, nezinau, ne visai tai, ko siekiau... lauksiu kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 16, 11:20)
dedu namu darba, nezinau, ne visai tai, ko siekiau... lauksiu kritikos  4u.gif

Oho.. Žiauroka biggrin.gif Man patinka spalvos ir ta dėžutė gražiai atrodo smile.gif tik man žiūrint kažkaip per didelis kontrastas tarp JB, lėlės galva kaip burbuliukas šviesus, tamsioje nuotraukoje ir atstumas gal norėtusi, kad ne toks didelis tarp kūno ir galvos būtu, nes tuščias viduriukas tarsi padalina nuotrauką į dvi atskiras dalis, nebėra vientisumo... ax.gif Bet nuotraukos nuotaika perteikta labai gerai, įtikinai kaip tai paslaptinga ir kraupu cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 16 vasario 2013 - 11:58
QUOTE(LEEja @ 2013 02 16, 12:20)
dedu namu darba, nezinau, ne visai tai, ko siekiau... lauksiu kritikos  4u.gif

bijau.gif karsta.gif

Kraupu, šiurpu, paslaptinga... Patinka. Atitinka temą. Patinka blizgančiai apšviestas dėžutės kraštas. Daugiau nežinau ką parašyti. Sukelia baimę... smile.gif
Atsakyti
cia senas lagaminas is kaimo parsiveztas smile.gif
del kontrasto ir as ziurejau ziurejau, galiausiai nieko daugiau nesugalvojau, kaip tik pasviesinti ta galva, nes kitaip viskas gan tamsu buvo, pasviesini viska - nera jokios paslapties laugh.gif
reikes dar pameginti kitaip kuneli su galva padeliot, aciu 4u.gif

p.s. mintis kilo tvarkant vaiku zaislus po visa kambari ismetytus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 16 vasario 2013 - 12:11
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 15, 21:45)
Merginos, gal žinot kaip WB pasitikrint?
Šiandien bandžiau kažką daryt, man atrodo lyg balta, nes matau, kad mano fotikui reik rankiniu statyt tą WB, nes jau kaip mėlynuoja balta spalva doh.gif

Turi Photoshop programą? Ten galima su pipete. Tik reikia žinoti RGB skaičiukų intervalus.
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 02 16, 13:16)
Turi Photoshop programą? Ten galima su pipete. Tik reikia žinoti RGB skaičiukų intervalus.

Neturiu schmoll.gif

LEEja, tu man nupasakok, blondinei, per kokią programą tą foto atsidaryt
doh.gif Kur tas meniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 16:44)
Neturiu schmoll.gif

LEEja, tu man nupasakok, blondinei, per kokią programą tą foto atsidaryt
doh.gif Kur tas meniu unsure.gif

menu tai tiesiog mygtukas tokiu pavadinimu - paspaudi ji
tada mano fotike reikia su ratuku vaziuot, kuriuo diafragma reguliuoji ir atsistot ant tokio paveiksliuko kaip kaip Play buna tik su 2 taskiukais
user posted image

tada ekrane matai toki vaizda
user posted image

RGB tai situ spalvu ryskumas, o tas apatinis ir yra histogtama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 17 vasario 2013 - 09:10