Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(shineida @ 2013 02 22, 21:48)
O picasa atsisiųst reikia? Pas mane photoshopas, nebandžiau nieko su kitom programom... ax.gif

taip, yra va cia, pabandyk
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 02 22, 20:48)
O picasa atsisiųst reikia? Pas mane photoshopas, nebandžiau nieko su kitom programom... ax.gif

Iš kur photoshopą gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 02 22, 19:57)
Iš kur photoshopą gavai?  bigsmile.gif

Atsisiunčiau, aišku sąžiningiau būtų buvę nusipirkti blush2.gif tik nebepamenu iš kur.. pas mane 5 photoshopas, o tu neturi jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 02 22, 22:38)
Atsisiunčiau, aišku sąžiningiau būtų buvę nusipirkti blush2.gif  tik nebepamenu iš kur.. pas mane 5 photoshopas, o tu neturi jo? smile.gif

Draugas kompiuterastas vis žada man duot, bet laukiu laukiu... pavasario biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Atnešu savo iliuziją ax.gif Pavadinimas- du pasauliai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 26 vasario 2013 - 22:39
cia lasiukai tie burbuliukai? wub.gif labai subtilu ir grazu
o davai rasom ir parametrus prie nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 27, 07:55)
cia lasiukai tie burbuliukai?  wub.gif labai subtilu ir grazu
o davai rasom ir parametrus prie nuotraukos?

Aha, čia lašiukai krentantys:) o kokius parametrus turi omeny? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 02 27, 10:30)
Aha, čia lašiukai krentantys:) o kokius parametrus turi omeny? ax.gif

nustatymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 02 26, 23:36)
Sveikutės 4u.gif  Atnešu savo iliuziją ax.gif  Pavadinimas- du pasauliai rolleyes.gif

thumbup.gif Natūraliai radai? Kur? bigsmile.gif Gal prie kokio upelio? Ir kaip pavyko taip aiškiai pagauti lašiukus?
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 02 27, 19:43)
thumbup.gif Natūraliai radai? Kur?  bigsmile.gif Gal prie kokio upelio? Ir kaip pavyko taip aiškiai pagauti lašiukus?

Čia nuo namo stogo kabantys ledukai, diena pasitaikė saulėta tad visai įdomus apšvietimas gavosi ax.gif Lašiukus pagavau su trumpu išlaikymu smile.gif

LEEja nustatymai buvo tokie- ISO 400, F5.6, 1/640. Negaliu garantuoti, kad čia tikslūs nustatymai, nes būtent šitos nuotraukos nebegaliu pažiūrėti(išsitrynė fotoaparate), čia panašios parašiau smile.gif Buvo gražių lašiukų ir su 1/1600 išlaikymu, žodžiu eksperimentavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 02 27, 22:03)
Čia nuo namo stogo kabantys ledukai, diena pasitaikė saulėta tad visai įdomus apšvietimas gavosi ax.gif Lašiukus pagavau su trumpu išlaikymu smile.gif 

LEEja nustatymai buvo tokie- ISO 400, F5.6, 1/640. Negaliu garantuoti, kad čia tikslūs nustatymai, nes būtent šitos nuotraukos nebegaliu pažiūrėti(išsitrynė fotoaparate), čia panašios parašiau smile.gif Buvo gražių lašiukų ir su 1/1600 išlaikymu, žodžiu eksperimentavau biggrin.gif

labai faina, tikrai. o kodel tada juodas fonas?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 27, 21:15)
labai faina, tikrai. o kodel tada juodas fonas?

Ten šešėlis ant pastogės krito už varveklių, kai nufotografavau lauke net išsigandau kodėl juodai balta nuotrauka, galvojau gal persistatė nustatymai biggrin.gif Paskui aišku dar ant ps perdariau nespalvota, kad būtų kontrastingesnė smile.gif Va parodysiu kitą nuotrauka kurios visai neredagavau, fonas už varveklių šviesesnis nes šita foto už ankstesnę fotografuota šviesesniu nustatymu mirksiukas.gif ax.gif

user posted image

čia aišku nuotrauka ne konkursui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 27 vasario 2013 - 21:49