Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 03 01, 09:18)
tai nutarem? geometrines figuros?
iki kovo 15?
dedam nuotrauka ir rasom nustatymus

Pasirodo nutarėm:

Geometrinės figūros. Iki kovo 15 d. 3 foto su nustatymais.
Atsakyti
LAbas
QUOTE(Toe @ 2013 03 01, 08:40)
Pasirodo nutarėm:

Geometrinės figūros. Iki kovo 15 d. 3 foto su nustatymais.

drinks_cheers.gif thumbup.gif tikiuos ir as ka sukonstruosiu biggrin.gif nes paskutiniu metu labai labai uziomta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motorela: 01 kovo 2013 - 13:11
Galiu pradėti su savo "žaisliuku" biggrin.gif

user posted image
f/5 1/60 ISO-400
Atsakyti
man nuotraukai kazko gal truksta, gal mintis del ispildymo per trumpai buvus galvoje, nes tokia "neisnesiota" dar atrodo 4u.gif ir noretusi seselio ryskesnio rolleyes.gif ir kad jis eitu labiau istrizai i desini virsutini kampa

su vyru kalbejau apie dabartini konkursa - ir klausimas iskilo, ar fotografuojam pacias figuras, ar perteikiam jas tiesiog? smile.gif nes as antra varianta galvoju, o vyras is mano kalbos suprato kaip pirma, tai atejau pasitikslinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 02 kovo 2013 - 16:29
Perteikiam
Atsakyti
Perteikiam smile.gif
Atsakyti
dedu. nezinau, ne visai tai, ko noriu, bet kol kas visiskai daugiau nieko nesugalvoju schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 04, 10:57)
dedu. nezinau, ne visai tai, ko noriu, bet kol kas visiskai daugiau nieko nesugalvoju  schmoll.gif 

g.gif Nežinau... Mintis lyg ir buvo, bet... Kažko trūksta... Neišbaigta... Kaip ir pas mane doh.gif Matyt strigsim su tomis figūromis, nes foto vangiai dedamos ir tokios, kurių neina pakomentuot doh.gif Draugiškai aš čia, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 03 04, 15:58)
g.gif Nežinau... Mintis lyg ir buvo, bet... Kažko trūksta... Neišbaigta... Kaip ir pas mane  doh.gif Matyt strigsim su tomis figūromis, nes foto vangiai dedamos ir tokios, kurių neina pakomentuot  doh.gif Draugiškai aš čia, jei ką  mirksiukas.gif

Jomato, pritariu tau.. Pas tave nuotrauka atrodo ant greitųjų padaryta, neišreikšta mintis, tiesiog nufotografuoti degtukai, o pas LEEja labai staltiesė nesižiūri..gal kažkuo kitu reikėtų pakeist? nes pati įdėja, fonas visai nieko g.gif
Atsakyti
aha, aciu 4u.gif
bet ten nera staltieses biggrin.gif ten senos siuvimo masinos stalvirsis toks
bet vistiek turbut daugiau nebus sia tema nuotrauku - man kazkaip nesidelioja niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 04, 19:33)
bet vistiek turbut daugiau nebus sia tema nuotrauku - man kazkaip nesidelioja niekas smile.gif

Norėčiau ir aš kokią netuščią foto mestelt reabilitacijai - nu... bet... tačiau... nesidėlioja unsure.gif Nors laiko dar yra. Gal netyčia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 04, 18:33)
aha, aciu 4u.gif
bet ten nera staltieses biggrin.gif ten senos siuvimo masinos stalvirsis toks

Staltiese pavadinau tą nertą servetėlę, atsiprašau negerai išsireiškiau blush2.gif o tas stalviršis labai gražiai atrodo, toks senovinis smile.gif būtinai pabandyk dar kąnors sukurti, galėtum perkompuonuoti tą pačią nuotrauką įtraukus naujų figūrų, nes apart servetėlės man viskas labai gražu ax.gif
Atsakyti