Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

Egipta, faina, kad bandai, bet dar netraukia iki geros/idomios, pirmas ispudis paziurejus - pykst ir yra smile.gif bandyk dar kazko ieskoti, kiek cia iki sekmadienio liko, o tada jau kita tema pradesim
Spindulele, grazu, meniska, bet mano akiai perfotosopinta gal truputi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 27 kovo 2013 - 18:03
Įkeliu ir aš.. Prisipažystu nuotrauka padaryta tik tam, kad kažką įkelt.. neturiu nei įkvėpimo,. nei įdėjų.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
iskart kliuna nukirptas seselis, pastumdyk statulele ar sviesa auksciau kelk. m? smile.gif nes mintis man patinka, kaip ant pasaulio krasto jie cia sedi, su nuogom rurytem wub.gif
berasant dar kilo mintis, jei uzdejus fisheye efekta - tai suapvaletu gal tas pagrindas ir tikrai kaip pasaulio krastas atrodytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 27 kovo 2013 - 18:12
QUOTE(Egipta @ 2013 03 27, 14:11)
Atnesu savo seseli
Man patiktu raides ir skaiciai, jei tokios dar nebuvo  ax.gif

Šešėlis yra. Bet gal per paprasta g.gif

Raides ir skaičius galima bandyti, dar nebuvo, tad siūloma tema labai įdomi mirksiukas.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 27, 17:48)
Įdėsiu ir aš šešėliams tinkančią.

Čia jau auksčiau mūsų lygio bigsmile.gif Gal gali papasakoti, kaip fotografavai ir kaip apdirbai foto?

QUOTE(shineida @ 2013 03 27, 19:06)
Įkeliu ir aš.. Prisipažystu nuotrauka padaryta tik tam, kad kažką įkelt.. neturiu nei įkvėpimo,. nei įdėjų.. blush2.gif

Žinok labai laukiau tavo foto. Ir visai verta dėmesio. Nukirptas šešėlėis ir čiuožiantis horizontas atima žavesio, bet tie apšviesti angeliukai juodame fone labai gražiai žiūrisi. Ir trečdalių taisyklę pritaikei, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 03 27, 19:32)
Šešėlis yra. Bet gal per paprasta  g.gif

Čia jau auksčiau mūsų lygio  bigsmile.gif Gal gali papasakoti, kaip fotografavai ir kaip apdirbai foto?

Nu koks čia lygis. Fotografuota ant veidrodžio, o kai paverčiau į jb net nebepasakysiu ką dariau. Tiesiog bandžiau visokius levelius, curves, kad ryškiau būtų, nes tam žiedui trūksta ryškumo. Spalvota irgi nieko žiūrisi.
Šaunuoloės merginos, kad dirbat, taip ir tobulėjat.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 27, 19:37)
Nu koks čia lygis. Fotografuota ant veidrodžio,  o kai paverčiau į jb net nebepasakysiu ką dariau. Tiesiog bandžiau visokius levelius, curves, kad ryškiau būtų, nes tam žiedui trūksta ryškumo. Spalvota irgi nieko žiūrisi.
Šaunuoloės merginos, kad dirbat, taip ir tobulėjat.

Man dar trupučiuką neaišku: fotografuota PRIEŠ veidrodį? Tai ten atspindys?
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 03 27, 19:41)
Man dar trupučiuką neaišku: fotografuota PRIEŠ veidrodį? Tai ten atspindys?

Jo, ten atspindys. Bet jb grynai kaip šešėlis. Kaip sakoma, svarbiausia rezultatas biggrin.gif

user posted image
čia jau tikras šešėlis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 27 kovo 2013 - 18:45

Kaip norėtųsi viso šešėlio, būtų nuostabus kadras wub.gif Papildomai angeliukus apšvietei? Jie dėmesį prikausto.
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus 4u.gif Fotografuota buvo prieš langą, tad niekaip neišėjo tos šviesos pareguliuoti ar bent jau mažinti šešėlį. Talpinant visą šešėlį tai angeliukai visai maži ir toli atrodė, o ir į kadrą tada pašaliniai objektai papuldavo.. unsure.gif Na čia toks greitukas gavosi biggrin.gif Bet horizontas tikrai galėtų būti tiesesnis blush2.gif
Atsakyti
pasirodau antra bandyma, ilgai nelaikysiu smile.gif laukiu kritikos
ka pati matau, tai serveteles seselio krastas pereina ant fono
user posted image
Atsakyti

Grazu, tik ir man kliuna, kad nera viso seselio, o horizonta gal dar pavyktu patiesint g.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 27, 19:44)
user posted image

Man sita labiau patiko 4u.gif
Bandysiu ir as dar savo seseli tobulint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 27, 18:44)

Kompozicija labai graži, bet tie efektai šioje nuotraukoje nelabai žiūrisi, norisi natūrtaliau rolleyes.gif Gal pabandykit iš naujo įkelti su mažesniu apdirbimu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 03 27, 19:55)
pasirodau antra bandyma, ilgai nelaikysiu smile.gif laukiu kritikos

Daug gražiau taip servetėlė atrodo smile.gif Tik man kliūna maikutė.. uždengus ja delnu nuotrauka išvis nerealiai žiūrisi:)
Atsakyti