Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 03 27, 22:19)
nene, jpg galima atidaryti photoshope per open as>>>camera raw ir tvarkaisi tada

Nėra pas mane to camera raw.. gal čia papildomai atsisųst kąnors reik?
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 03 28, 00:29)
Nėra pas mane to camera raw.. gal čia papildomai atsisųst kąnors reik?

oi nenene, reikia tiesiog atsidaryt tuscia PS langa, tada spaudi open as ir pasirenki nuotrauka, bet pries spausdama open, po file name langeliu yra dar vienas langelis, jis open as vadinasi, ten ji iskleidus reikia susirasti camera raw
Atsakyti
Sveikos smile.gif
idomi tema, vis karts nuo karto Jus paskaitineju smile.gif bet taip ir pabegu nieko neparasius ... rolleyes.gif galvoju gal jau laikas prisijungti rolleyes.gif bet nepykit jai vis dingsiu blush2.gif
pas mane taip pat pagrindinis tikslas - grazus seimos albumas. As daiku nefotografuoju, na neidomu... bet pastebejau, kad fotografavimas pagal uzduoti - geriau supazindina su savo fotoaparato galimybemis smile.gif Todel as cia biggrin.gif
Veidrodinis mano rankose - eina antri metai. Nieko mandro neturiu ...paprastas canon D500 , standartinis objektyvas + 50 mm f1,8 + 75-300 mm objektyvai

mano didziausia beda - ciuoziantis horizontas... Na taip patinka pakreiptos foto biggrin.gif ale reikia atprasti ...
Sudomino photoshop g.gif vis su picasa siek tiek pakoreguodavau smile.gif tai jau siunciuosi ir as ji biggrin.gif

daug foto senajam kompe, tai ikeliu kuria radau sitajam mano akiai kiek geresne smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu toms kurios komentavote ir kritikavote mano nuotraukyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai daug graziu nuotrauku sia tema ikelete ax.gif smile.gif
Kuo toliau tuo labiau man Lejos nuotraukos patinka ax.gif
Shineida tavo angeliukai labai grazus bigsmile.gif ir visai netrukdo nutrukes seselis mirksiukas.gif
As visas nuotrakas tvakau su Lightroom programa, kadangi gali iskarto matyti ka padarei o jei nepatinka labai gretai anuliuoti. Bei labai tinkama kai reikia dau nuotrauku koreguoti. Beje su ja paprasciau dirbti nei su Photoshop'u mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalkamik: 27 kovo 2013 - 22:44
QUOTE(LEEja @ 2013 03 27, 22:41)
oi nenene, reikia tiesiog atsidaryt tuscia PS langa, tada spaudi open as ir pasirenki nuotrauka, bet pries spausdama open, po file name langeliu yra dar vienas langelis, jis open as vadinasi, ten ji iskleidus reikia susirasti camera raw

Aš ten ir ieškojau camera raw, bet buvo tik photosop raw unsure.gif O per jį atidarius liepė didį nuotraukos pasirinkt, pasirinkus gavosi pilkas vaizdas g.gif Gal nepilnas ps pas mane?
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 03 28, 00:50)
Aš ten ir ieškojau camera raw, bet buvo tik photosop raw unsure.gif O per jį atidarius liepė didį nuotraukos pasirinkt, pasirinkus gavosi pilkas vaizdas g.gif Gal nepilnas ps pas mane?

oo... kaip gaila tada.. o koks PS? paziurejau pas mane CS5.1
Papildyta:
QUOTE(Sandraxa @ 2013 03 28, 00:41)

daug foto senajam kompe, tai ikeliu kuria radau sitajam mano akiai kiek geresne  smile.gif

mazute nuotraukyte, bet fokuso tai truksta g.gif kepuryte nukasta, rankytes irgi...

QUOTE(dalkamik @ 2013 03 28, 00:41)
Kuo toliau tuo labiau man Lejos nuotraukos patinka ax.gif

ojej, aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 27, 22:52)
oo... kaip gaila tada.. o koks PS? paziurejau pas mane CS5.1

Berods cs5 smile.gif gal atsimeni iš kur siunteisi savo ps? Aš kitam kompiuteryje turejau ps, tai ten pamenu buvo kažkas su raw, gal dabar kokią supaprastintą versiją turiu..
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 03 28, 00:56)
Berods cs5 smile.gif gal atsimeni iš kur siunteisi savo ps? Aš kitam kompiuteryje turejau ps, tai ten pamenu buvo kažkas su raw, gal dabar kokią supaprastintą versiją turiu..

vyro cia siusta, ryt paklausiu, dabar miega jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 27, 23:00)
vyro cia siusta, ryt paklausiu, dabar miega jau biggrin.gif

Bus ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 03 28, 01:11)
Bus ačiū labai  4u.gif

sake is linkomanijos 4u.gif

esat dariusios autoportreta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 03 27, 23:41)
Sveikos  smile.gif

daug foto senajam kompe, tai ikeliu kuria radau sitajam mano akiai kiek geresne  smile.gif
user posted image

Laba 4u.gif Man tu primeni mane mirksiukas.gif Ir technika panasi ir fotografuoji vaikus, kaip as, man ir nepatinka daigtus fotografuot, nes neturiu kur tokiu nuotrauku det, gal, jei labai graziai gautus, tai ir pamegciau. Ir klaidos tavo tokios pacios kaip mano mirksiukas.gif Nuotraukoj truksta fokuso ir suspausta labai, noretusi, kad visas vaikiukas su visakepuryte tilptu, bet cia as tave labai suprantu, kai fotkini su 50 mm objektyvu, taip jau buna, kad sienos labai riboja, neisgriausi gi namu del gero kadro smile.gif Bandyk toliau, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 03 28, 10:29)
Laba  4u.gif Man tu primeni mane  mirksiukas.gif Ir technika panasi ir fotografuoji vaikus, kaip as, man ir nepatinka daigtus fotografuot, nes neturiu kur tokiu nuotrauku det, gal, jei labai graziai gautus, tai ir pamegciau. Ir klaidos tavo tokios pacios kaip mano  mirksiukas.gif Nuotraukoj truksta fokuso ir suspausta labai, noretusi, kad visas vaikiukas su visakepuryte tilptu, bet cia as tave labai suprantu, kai fotkini su 50 mm objektyvu, taip jau buna, kad sienos labai riboja, neisgriausi gi namu del gero kadro smile.gif Bandyk toliau, sekmes  4u.gif

yra foto kur ir rankytres matosi, tik kad egle nedidele , norejau kad fonas butu butent eglutes smile.gif o del objektyvo, pakolkas jis mane erzina doh.gif kaip nepatinka kad ne zoomina doh.gif

Atsakyti