Buvo ramiau kai to PS neturejau, dabar ziuriu ir nieko nebesuprantu kur gerai o kur jau per daug/per mazai. Dar viena dedu, ar su sita jau irgi persistengiau?

bandziau dar siandien su plunksna
deja, nieko daugiau isspaust ir nebepavyko...

Egipta sioje nuotraukoje jau geriau, nepersistengta labai su sharpu
LEEja antra tavo nuotrauka labiau atitinka tema "seselis", bet pirmoje plunksna graziau atrodo... lyg tau pozuotu

LEEja antra tavo nuotrauka labiau atitinka tema "seselis", bet pirmoje plunksna graziau atrodo... lyg tau pozuotu

QUOTE(LEEja @ 2013 03 28, 13:04)
bandziau dar siandien su plunksna
Labai erzina tas nuotraukos pasvirimas ziurint ir jb per pilkas man, bet siaip tai idomi foto
QUOTE(LEEja @ 2013 03 28, 12:04)
as i pasvirimus neziuriu , man pati pluksna labai graziai. O su kokiais nustatymais fotkinta ?
oi, as vis pamirstu nustatymus surasyt
ISO 500; 1/100 s; f/3.2
o tas pasvirimas, tai kaip padaryt, kad jo nebutu as nezinau, man atrodo cia neimanoma, nes as istrizai tai patalpai, kuria fotografuoju, stoviu
del j/b - jau klausiau ne per seniausiai - jei zinot geru budu, kaip graziai paversti, tai labai butu idomu
.
as arba per gradient map darau arba per monochrome ir tada pastumdau spalvas
o siaip as nemaciau juodai baltos nuotraukos nepilkos, visos jos pilkos, kai kurios per sviesios ar per tamsios, tai atitinkamai maziau ar daugiau to pilkumo/juodumo - ar as ne taip kazka mastau?

ISO 500; 1/100 s; f/3.2
o tas pasvirimas, tai kaip padaryt, kad jo nebutu as nezinau, man atrodo cia neimanoma, nes as istrizai tai patalpai, kuria fotografuoju, stoviu
del j/b - jau klausiau ne per seniausiai - jei zinot geru budu, kaip graziai paversti, tai labai butu idomu

o siaip as nemaciau juodai baltos nuotraukos nepilkos, visos jos pilkos, kai kurios per sviesios ar per tamsios, tai atitinkamai maziau ar daugiau to pilkumo/juodumo - ar as ne taip kazka mastau?
Labas, pagaliau radau laisva minutele, kiek priplepejot ir foto pridejo. Paskutines plunksnos foto fainesnes
tik antrojoj man kliuna kaireje puseje duru stakta ar kas ten
ir sienos ir grindu istrizumas, gal reikejo kitu kampu fotografuoti.
Vaikuciu rankytes man kliuna, bet patys vaikai labai grazus
sekmes mergaites, tikiuos greitu laiku ir as prisijungsiu, ens vaikus i darzeli isvesiu

Vaikuciu rankytes man kliuna, bet patys vaikai labai grazus

QUOTE(LEEja @ 2013 03 28, 13:58)
- jei zinot geru budu, kaip graziai paversti, tai labai butu idomu
.

Aš irgi per gradient map verčiu, bet dar visada su levels pastumdau. Labai sukontrastina jb

Sveikos,
nusprendžiau ir aš prisijungti prie Jūsų šaunaus būrio ir mokytis kartu, žinoma jei priimsite
veidrodinį fotoaparatą turiu jau senokai (du metai su viršum), bet tobulėti tikrai yra kur... Buvau kuriam laikui užmiršus fotografiją, bet vėl aplinkybės sudėlioja taip, kad imti fotoaparatą į rankas ir širdžiai miela ir norisi įamžinti brangiausio turto gražiausius gyvenimo etapus kaip įmanoma geriau
Tikiuosi iš Jūsų aštrios kritikos, patarimų į ką atkreipti dėmesį ir šaunaus bendravimo
nusprendžiau ir aš prisijungti prie Jūsų šaunaus būrio ir mokytis kartu, žinoma jei priimsite

Tikiuosi iš Jūsų aštrios kritikos, patarimų į ką atkreipti dėmesį ir šaunaus bendravimo

malonu, Pravda, man kuo daugiau zmoniu, reiskia tuo daugiau nuotrauku ir nuomoniu - o tai gerai
idekit keleta savo nuotrauku, kurios jums grazios ir idomios
o kitos ka veikia - miega?
ikelkit nuotrauku
idekit keleta savo nuotrauku, kurios jums grazios ir idomios

o kitos ka veikia - miega?

Labas rytas,
žiūriu tas savo nuotraukas ir baugu kažką kelti, nes tieeeeek yra klaidų, kad oj oj, tikiuos neišpeiksit labai
žiūriu tas savo nuotraukas ir baugu kažką kelti, nes tieeeeek yra klaidų, kad oj oj, tikiuos neišpeiksit labai

QUOTE(Pravda @ 2013 03 29, 11:40)
Labas rytas,

Sveika prisijungusi

Nuotrauka labai grazi, tik man uzkliuna ranka, labai jau dirbtinai priglausta prie kuno

Gal siek tiek per daug erves palikta desineje puseje ties modelio plaukais.
Bet siaip is esmes nuotrauka grazi