QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2013 04 13, 13:39)
Man bananai isviso kokteiliuose neskanu

Nors siaip juos valgau su pasimegavimu.
Niekaip nerandu sau skaniu zaliu kokteiliu receptu

Kolkas plakuosi tik viena mango su spinatais. Man toks skanus skanus, bet bijau, kad nepabostu
Beja,
Tautosaka didelis dekui uz pasidalinima rawdivas detox programele

. Jau penkta diena gyvenu pagal ja, neitiketina. Vis ieskodavau kokios paprastos programeles, bet nieko nerasdavau. O tas kurias rasdavau budavo pgrindinis patiekalas sultys. Kadangi as sulciaspaudes neturiu, o ir ilgai terliotis nemegstu, tai man vis netikdavo. Bet sita tiesiog super

Netgi nusipirkau rankini blenderi, kad per pietu pertrauka galeciau susiplakti zaliaji
Kiek žmonių, tiek ir skonių

Smagu, kad tiko programėlė... man irgi patinka, kad nereikia būtent kažkokių griežtų taisyklių su specialiais ingredientais laikytis. Daug vietos fantazijai:)
QUOTE(lasara @ 2013 04 14, 07:59)
Iš given išsireiškimo labiau atrodo kaip dieta : ]
Given ieško informacijos, sveria visus prieš ir už, kad galėtų priimti teisingą sau sprendimą. Aš iškarto, tik pabandžius, pajutau, kad žaliavalgystė - mano kelias. Nenėriau stačia galva, viskas man ateina palaipsniui. Bet su kiekvienu "žaliavalgystės laipteliu" aš džiaugiuosi kaip mažas vaikas... vis labiau ir labiau... o ko daugiau žmogui reikia? Man užtenka, kad gyvendama taip jaučiuosi žymiai laimingesnė...
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 04 14, 09:19)
Beždžionės, kurios ėda kiek nori, dažnai turi sutrikusią gliukozės apykaitą, kitaip diabetą, ir gyvena trumpiau nei ribotos dietos besilaikančios.
http://www.technolog...g...amp;l=2&p=1
Ir išvis šimpanzės, orangutangai gyvena vidutiniškai 40-50 metų. Ne viską iš jų gyvenimo galim sau automatiškai pritaikyti...

dievaži, negaliu sustoti juoktis..... Aš turbūt kaip vėžlys iki 150 trauksiu

Papūgos irgi iki 80 metų ištempia

)))))))
Atšylinėja mano
tortas. Aišku, su savom interpretacijom... Į padą dėjau 16 aviečių (tiek buvo likę namuose). Bus matyt, ar panašiu tempu atšils, kaip ir įdaras. Įdarui masę vietoj džiovintų abrikosų, panaudojau 4 mangus. Aišku, vanilės nedėjau. Dar vienas labai geras atradimas (radau kažkur internete, nebeatrandu adreso): kai darai tortą, žaliavalgišką aišku, labai palengvina, kai ant apačios formos (spring form) patiesi maisto plėvelę. Labai lengva tada išimti sušalusį tortą iš formos. Man daug kartų nepavykdavo gražiai nuimti būtent nuo dugno, su šonais viskas ok. O šitaip be jokių problemų nusiima lengviausiai. Nuotrauką įdėsiu vėliau, kai atšils...