del giminiu. jo, jiems vis dar baisu kad vaikus savo mariu. mano seneliai isigudrino - jie man nesako, kuomet mano vaikams ka nors duoda

siaip as esu daugiau vegane. vis neprisiryztu sukurti atskiros temos, nes...gal reiketu. siaip, sakote, pastebejot skurda, norit padet kitiems? hm. kaip idomu. man atvirksciai. visa gyvenima valgiau pigu nelb sveika studentiska maista (tik nieko riebaus, ir ne druskos) - ir tuomet likdavo pinigu kitiems padeti ir daryti gera. dabar to negaliu pasakyti butent pinigine prasme (ne moraline.) kainos maitinimosi isauugo - ir daznai pamastau: vat uz 200, 300lt kuriuos skiriu vaisiais juk kiek vargindu galeciau pagelbeti ar ne? nes vargingos seimos perka pigu farsa, kruopas...ir taip gyvena. o as jauciuosi poniute, bananus apelsinus kemsanti. kad tai sveika man - moraliskai manes nelabai dar guodzia

kitas aspektas. egliukas, sakai daugiau energijos?

nu ka aPSIsuko metai - ir miltinius saldumynus vis naudojau, dabar jau geras menesis stengiuosi juos mesti laukan. bet visiskai atsisakiau mesos, pieno, nebent slakelis ar kai jau "neimanoma" sviesto gabaliukas nuo vaiku. zodziu, super.
taciau sugriztu prie energijos. as dar sportuojanti ir man tikrai nervas ima kai....suskkisu vos ne 4 didz bananus ir isgyvenu dyyyydziuli alki. o suvalgau vos ne puse tik snickers sokoladuko ir galiu kaip tanka cardio varyt pratimus ir duotis iki negaliu. uztat del to sporto taip nervinus. jei sedeciau kaip poniute ar slampineciau po namus, tai gal nieko....bet jei sportuoju - mano kunas reikalauja, reikalauja, reikalauja. idomu, ko? nes bananus tai kibirais vos ne valgau, ir tai man darsyk tarsi rodo - kiba jau net bananuose ner tu m-gu, kurie patenkitnu kuno poreikius ar smegenis. nes super koncentracija irgi negaliu pasigirti

beje, is vaisiu ne vien bananus valgau. ir lietuv obuolius, kiviu kazkiek, apelsinu, kartais greipfruta. tai vat taip.