Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(shopingas @ 2013 01 25, 17:04)
J.R.Watkins 3 losjonus sandeliuke turiu - man jie labai labai patinka  thumbup.gif Tik va nezinau kada daeisiu - toks periodas, kad atrodo sustojo turimu losjonu naudojimas, kiek tepi, tiek galo nematyt  doh.gif

bigsmile.gif prasom placiau kuo patinka, kurie kvapai verti demesio biggrin.gif kaip tik reiks pavasariui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 25, 18:34)
Kaaaaip aš jo nesugebu pabaigti  doh.gif  Stovi pusė butelio, dabar mainau su Clinique, bet visvien, neaišku, kada pabaiga ateis biggrin.gif

man jis skalsiai naudojosi - naudojau nuo rugsėjo mėnesio smile.gif
dar viena pabaiga - rankų kremas
user posted image
patiko, prie progos kartočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 26, 17:28)
bigsmile.gif prasom placiau kuo patinka, kurie kvapai verti demesio biggrin.gif kaip tik reiks pavasariui rolleyes.gif

Na kvapas, tai labai skonio reikalas.... Esu turejus 'aloe & green tea' - nebepamenu jau gerai kvapo ir negaleciau apibudint, bet patiko abiems su vyru, smagiai sunaudojom. Lengvai geriasi, gerai padrekina, smagi konsistencija, maloniai tepasi, kvapai skanus.

Dabar sandeliuke 'lemon cream' ir 'coconut milk & honey' turiu, o trecio nelabai pamenu blush2.gif Vyras pirko ir is noretu lyg ir ne visi kvapai parduotuvej buvo, tai galiu sumaisyt, bet arba 'mango', arba 'grapefruit' - man rodos 'mango'.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 26, 18:47)
Na kvapas, tai labai skonio reikalas.... Esu turejus 'aloe & green tea' - nebepamenu jau gerai kvapo ir negaleciau apibudint, bet patiko abiems su vyru, smagiai sunaudojom. Lengvai geriasi, gerai padrekina, smagi konsistencija, maloniai tepasi, kvapai skanus.

Dabar sandeliuke 'lemon cream' ir 'coconut milk & honey' turiu, o trecio nelabai pamenu  blush2.gif Vyras pirko ir is noretu lyg ir ne visi kvapai parduotuvej buvo, tai galiu sumaisyt, bet arba 'mango', arba 'grapefruit' - man rodos 'mango'....  g.gif

man green tea visai patiko ir smagiai susinaudojo. kvapas toks gaivus ir primena kitu firmu is serijos zalioji arbata (butent tas malonusis, o ne stiprus arbatmedzio kvapas). bet jau tas citrininis, tai jau nosiai kancia po kazkiek laiko pasidare wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 26, 20:09)
man green tea visai patiko ir smagiai susinaudojo. kvapas toks gaivus ir primena kitu firmu is serijos zalioji arbata (butent tas malonusis, o ne stiprus arbatmedzio kvapas). bet jau tas citrininis, tai jau nosiai kancia po kazkiek laiko pasidare  wacko.gif

Bet juk zalioji arbata ir arbatmedis visiskai skirtingi dalykai ir kvapai ju absoliuciai nepanasus.... ax.gif

O citrininis itariu gali igrist, bet namuose ne po viena buteliuka losjonu/kremu buna, tai ne kiekvienakart ta pati naudojant visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 26, 19:31)
Bet juk zalioji arbata ir arbatmedis visiskai skirtingi dalykai ir kvapai ju absoliuciai nepanasus....  ax.gif

na taip, zaliosios arbatos gaivus ir malonus, o arbatmedzio man asmeniskai sunkiai pakenciamas.
Atsakyti
user posted image
pagaliau pabaigiau du Aubrey lupu balzamus su medumi ir su avietemis, nepatiko ir daugiau nepirksiu ax.gif Lupas drekino tik tol kol pasitepus budavau, teptis reikejo labai daznai, ant lupu visai malonus, bet o taciau nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 26 sausio 2013 - 19:56
Melvita roziu vanduo 30ml.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2013 01 25, 09:32)
Kaip Sans Soucis paakių kremas  ?  4u.gif

Tiesą sakant, nepatiko schmoll.gif Antras turėtas Sans Soucis paakių kremas- antras nusivylimas. Man jie nepakankamai drėkina arba nedrėkina visai, nes naudojant akių kampučiuose atsiranda mažytės raukšlelės, ypatingai matėsi užtepus pudrą ir vakare, nuvalius makiažą. Pradžioj dar galvojau, kad senatvė laugh.gif , bet dabar tepu Estee Lauder- vėl viskas gerai.
Atsakyti
Mano vakar dienos pabaigtukai:

Cistaja linija kuno sveitiklis - abrikosai sudetyje patiko, o vat eterinio sviesto ir zoleliu kvapas ne, tikriausiai sio produkto nekartociau.

Body Natur depiliacinis kremas - duso zele
- polaukus pasalindavo gerai, ypac storiau uztepus, tik kaip ir daugelio depiliaciniu baisiai nemalonus kvapas.

Organix shea butter
sampunas ir kondicionierius - labai patiko, produktas tikrai kartotinas, ypatingai kondicionieriaus maloni konsistencija, toks svelnus uztepus ant plauku. Gal tik kita karta isbandyciau kita rusi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 27 sausio 2013 - 12:29
Derma E prausiklis - kazkada norejau toniko su papaja, bet apsizioplinau ir nusipirkau prausikli. Bet jis man nepatiko visiskai: akis grauze, likusio makiazo neplove gerai, kvapas muilinis toks.... Bandziau sunaudot prausiant veida kai nesidazydavau, bet kai nepatiko, tai ir nesinaudojo. Dar lyg ir makiazo sepetelius plaut bandziau, bet jei nuo veido makiazo neprausia, tai nuo sepeteliu irgi nelabai.... Galiausiai per 2 kartus subaigiau koju vonelems ax.gif
user posted image

Planet Botanicals 'moringa' ranku kremo miniukas - smagus, nors gana lengvas. Ir kvapas man nelabai patiko, tai pilnos pakuotes nepirkciau.
user posted image

Jane Carter Solution 'curl defining cream' (berods miniukas)- is kvapo speju, kad paseno, nes lentynoj stovejo ilgai ilgai.... As ne garbane, tai nezinau kam isvis ji laikiau (gavau dovanu), gal bandziau naudot kazkaip kazkam, bet akivaizdu nesinaudojo.
paveiksliukas (didokas, tai nedejau i tema)
Atsakyti
TBS Spiced pumpkin dušo želė
user posted image
Buvo sukurta Helauvynui, bet puikiai tiko ir per Kalėdas biggrin.gif Kvapas toks šventiškas, saldus, nuteikė šventiškai ax.gif Prausia kaip ir visos dušo želės, odos nesausino. rolleyes.gif
Atsakyti