Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Tik pas mane dušo želė buvo, neradau normalios foto.
Ač D. baigėsi wacko.gif
Taip skaniai buteliuky kvepėjo, o kai pradėjau maudytis tai fui fui wacko.gif Tai sunaudojau kaip rankų muilą

user posted image
Atsakyti
Lucy Minerals pudros meginukai, spalvos 'light' ir 'bisque' - pagal aprasyma tikejausi kazko kitokio nei kitos mineralines pudros, lyg ir slapesne ji turetu but, maziau reiket nei kitu ir pan, bet... Del kiekio, tai man panasu, kad naudojosi kaip ir kitos naudotos mineralines - nesakyciau, kad zenkliai maziau ar daugiau reikejo jos. Megineliai tikrai gero kiekio, ilgam uzteko, tai nuomone pilnai galima susidaryt. Pudra dengiasi normaliai, nelieka miltine ant veido, uzbaigimas nera pilnai matinis, bet svytejimo neturi - man turbut ir truko to gaivumo veidukui, dabar kiek per 'sausas' efektas atrodo. Odos nesausino, poru nekimso (bet su porom problemu kaip ir neturiu ir siaip). Spalvas gal nevisai pataikiau - lyg ir gera 'light', 'bisque' kiek tamsoka, bet abi maisydavau ir grazi spalvyte gaudavosi, man tiko, nors sakyciau tono kazkiek neutralesnio man paciai noretusi.... Kazkaip blogo nieko neturiu pasakyt (isskyrus, kad man truksta svytejimo, gaivumo odai), bet pirkt pilna pakuote ir toliau naudot nenoriu - man Everyday Minerals pati paciausia mineraline kolkas ir keist nezadu. Paeksperimentuot su meginiais idomu buna, bet kolkas nei viena kita nepasiteisino, tai ir eksperimentams noras mazeja... Jauciu atradau savo pudryte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
http://2.bp.blogspot...r_000184539.jpg

labai patiko, pirksiu dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 sausio 2013 - 09:30
Clarins kaukė veidui, patiko, kartosiu
user posted image
Atsakyti
Subaigtas labai patikęs ir ypatingai skalsus vyšniukas:
user posted image

Į jo vietą toks pat, tik mėtinis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 29 sausio 2013 - 11:57
QUOTE(shopingas @ 2013 01 28, 18:42)
man Everyday Minerals pati paciausia mineraline kolkas ir keist nezadu.

Kuri labiausiai patinka? Kiek matau, ten kelios rusys yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 28, 19:42)
Everyday Minerals pati paciausia

Jei ne paslaptis, kokią spalvą ir rūšį Jūs naudojat Everyday Minerals? Kokia Jūsų oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 29 sausio 2013 - 14:26
QUOTE(Mintee @ 2013 01 29, 15:09)
Kuri labiausiai patinka? Kiek matau, ten kelios rusys yra 4u.gif

QUOTE(dreamless @ 2013 01 29, 15:25)
Jei ne paslaptis, kokią spalvą ir rūšį Jūs naudojat Everyday Minerals? Kokia Jūsų oda?

Naudoju semi-matte - duoda odai svytejimo, bet man taip patinka. Mano oda sausa, tai butent semi-matte ir graziai atrodo, ir to gyvybingumo suteikia. 'Fairly light netural' mano spalva, nors turiu ir 'multi tasking neutral' tik dar nepradarius (naudojau megineli kaip maskuokli, tai patiko, bandysiu ir visam veidukui sita spalva). O siaip pudru sviesius atspalvius naudoju: BE 'faily light', LL 'blondie' maisiau su tamsesne, nes lyg ir gera butu 'blondie', bet per daug negyvas veidas.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 01 29, 12:55)
Subaigtas labai patikęs ir ypatingai skalsus vyšniukas:
user posted image

Į jo vietą toks pat, tik mėtinis:
user posted image

Kur ju yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 01 29, 21:23)
Kur ju yra pirkti?

Aš UK, čia jų yra ant kiekvieno kampo 4u.gif
Atsakyti
Mano pabaigtukai:
Caribean Solutions kukui body silk kuno losjonas
user posted image-patiko, palikdavo oda padrekinta, svelnia kazkuriam laikui. Bet nekartosiu, dar daug noriu isbandyti. I jo vieta lavera kokosu kvapo kuno losjonas.
Aromatika AromaMagic krutines aliejus, rusiskas,buna eurovaistineje, patikdavo, bet po gimdymo priaugau svorio, tai neapsaugojo nuo nauju stiju doh.gif nzn, kartosiu ar ne. unsure.gif
Beauty formulas pleistriukai nosiai-patinka, ntieji, reiks vel uzsipirkti.
California inside out 100% pure Australian tea tree oil
user posted image-sese pasiskolino, susigrazinau tik su lasiuku likucio bicycle.gif Reiks pirkti, pravercia visur.
ELF mineralinis seseliu pagrindas
http://2.bp.blogspot...lf 2.jpg-patiko, ypac uz kaina. thumbup.gif , i jo vieta ELF paprastas, ne mineralinis seseliu pagrindas.
Kazkoks kabukis is boots'o. Anksciau patiko, dabar per astrus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 30 sausio 2013 - 14:19
Subaigiau viską kartu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Patiko, bet kaip už tokią kainą nekartosiu doh.gif 4u.gif
Atsakyti