Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 02 02, 12:48)
Veido kauke
user posted image

Kaip kaukė? Ar gerai drėkino? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 02 02, 10:53)
Kaip kaukė? Ar gerai drėkino? mirksiukas.gif

Man ji visiskai nepatiko schmoll.gif Mano oda misri (i riebuma), tai daugiau riebino, nei drekino. Nusiprausus, oda visiskai nesijaute padrekinta.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 02 02, 09:57)
kur perkate ,,rudugys"? vietoj toniko naudotat?

Rudugio aliejus perku parduotuvėse "Aliejus". Lankausi keliose: CUP pc ir Halės turguje.
Tinktūrą manau naudočiau, kaip toniką, bet tik pabertoms, probleminėms vietoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cereza @ 2013 02 02, 11:42)
Kaip tik prieš kelias dienas nusipirkau medetkų tinktūrą, tai sakyčiau tikrai spartina spuogelių gijimą  blush2.gif

Šiandien pat nusipirksiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
baigiau AO Swimmer's Normalizing Shampoo for Active Lifestyles. Nelabai patiko, gerai, kad pirkau tik 100 ml. Iš pradžių atrodė, kad riebalina plauką, bet link pabaigos to nebepastebėdavau. Ir pleiskanų atsirado, bet naudojau pakaitom su Natura Siberica. Tai nežinau, kuris kaltesnis

user posted image
Atsakyti
Benefit They're real tusas - is pradziu buvo siaubingas,nes padarydavo tris blakstienas,tepdavo vokus besidazant ir paskui reikejo juos trinti norint nuvalyti doh.gif Buvau ties ismetimo riba,bet visgi nusprendziau palaukti ir paziureti ar gausis kas is jo,na ir po poros savaiciu pradejo labai graziai dazyti,ilginti,tankinti.Tusas tik turincioms daug kantrybes,as tai daugiau nekartosiu schmoll.gif Beje,nukirpau tuos issisakojimus sepetelio gale,nes man jie tik trukde.

user posted image

Elizabeth Arden Double density tusas - sis buvo puikus nuo pat pradziu,storino,tankino,lengvai nusivalydavo,patiko.

user posted image

Clarins pilkas akiu piestukas - pamestas,gaila,nes buvo likes kazkur trecdalis.Nors ir neilgai laikydavosi,bet buvo smagu ji naudoti.

user posted image
Atsakyti
o jum tas piestukas lengvai droziasi? as turiu toki pati auksini- kiek droziu, vis nuluzta arba istrupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 02, 15:08)
o jum tas piestukas lengvai droziasi? as turiu toki pati auksini- kiek droziu, vis nuluzta arba istrupa  doh.gif

Butent sis labai gerai drozesi,turejau YSL vandeniui atsparu tai tas paskui gabalais krito doh.gif
Atsakyti
Thayers hamamelio tonikas - ntasis, neturiu ka ir pridurt, nes turbut visos zino, kad cia mano n kartu kartojamas produktas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 02, 17:29)
Thayers hamamelio tonikas - ntasis, neturiu ka ir pridurt, nes turbut visos zino, kad cia mano n kartu kartojamas produktas
user posted image

Kuo jis jums patinka? 4u.gif (atsiprašau už pasikartojantį klausimą)
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 02, 18:34)
Kuo jis jums patinka? 4u.gif  (atsiprašau už pasikartojantį klausimą)

Na kaip ir visada sakau, tai man tonikuose nera skirtumo - vieninteliai su rozem ar roziu vanduo (ir isvis kosmetika, kur roziu sudetyje daug) netinka mano odai. O visi kiti kazkokio poveikio nedaro didesnio, tai tonika naudoju tik papildomai nuvalyt veida po prausimo vakare arba ryte jei neprausiu veido, tai toniku nuvalau po nakties ir tiek. Tai kadangi skirtumo tonikuose nematau (bandzius ir visokius Lancome, Dior, Shiseido, ir pigesnius, ir brangesnius, naturalius ir nenaturalius) ir kadangi man tonikas tik vandenukas, tai renkuosi Thayers del kainos/kiekio santykio. Turbut daugiau nei 3 metus jau juos naudoju vis pakeisdama kvapa.
Atsakyti