Pacifica 'hawaiian ruby guava' kuno sviestas (is rinkinuko) - nezinau ar sviestu pavadinciau, nes grynas losjonas pagal konsistensija ir drekinima, bet siaip patiko. Ir kvapas man skanus (turejau seniau kvepaliukus sio kvapo, dabar dar irgi mazesni kieki turiu). Nekartociau, nes kazkoks ypatingesnis nebuvo, bet siaip normaliai drekino, gana skalsus, normaliai susigerdavo.

gal jau koki ketvirta toki subaigiu

QUOTE(shopingas @ 2013 02 02, 19:51)
Pacifica 'hawaiian ruby guava' kuno sviestas (is rinkinuko) - nezinau ar sviestu pavadinciau, nes grynas losjonas pagal konsistensija ir drekinima, bet siaip patiko. Ir kvapas man skanus (turejau seniau kvepaliukus sio kvapo, dabar dar irgi mazesni kieki turiu). Nekartociau, nes kazkoks ypatingesnis nebuvo, bet siaip normaliai drekino, gana skalsus, normaliai susigerdavo.

Nzn, ar klausiau, bet koks kvepaliuku kvapas, neisivaizduoju, kaip guava kvepia...

esu turejus keturis kvapus is ju, tai treji labai patiko, o ketvirti tai ne

Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2013 02 02, 21:08)
o man liko lasas ant dugno, ir ne pro kur nebeina...ir dar miniuka turiu.(reiks parduot tikriausiai

QUOTE(cereza @ 2013 02 02, 11:42)
Kaip tik prieš kelias dienas nusipirkau medetkų tinktūrą, tai sakyčiau tikrai spartina spuogelių gijimą 

O kokia perkate? Ta paprasta is vaistines? Kaip naudojate?
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 02, 23:53)
Nzn, ar klausiau, bet koks kvepaliuku kvapas, neisivaizduoju, kaip guava kvepia...
Saldus, gaivus ar kokie jie?
(Tahiti gardenia, berods). Noreciau dar kazka isbandyti, bet dabar bijau. 

Sunku man sita kvapa apibudint - jei trumpai, tai saldus. Bet daugiau kazkaip nerandu jam zodziu, nera kompotelis, bet ir negaliu sakyt, kad gelinis. Ilgiau pauoscius lyg kazkokia rugstele-gaivele islenda, bet is esmes tai saldus jis.
As dar 'indian coconut' turiu - pernai labai megau, o siemet nelabai man jie naudojasi, reikes bandyt pasluoksniuot su kitais kvepalais.... Dar kelis kitus turejau (gal kazka su citrinom, geltona pakuote berods), tai irgi patiko kvapai. Bet dauguma man kazka nepatinkancio turi ir netraukia...
QUOTE(fuchia @ 2013 02 02, 22:57)
O kokia perkate? Ta paprasta is vaistines? Kaip naudojate?
Aha, paprasta is vaistines

Margarita šampūnas sunaudotas šepetėlias plauti

TBS citrininė dušo želė gaivus kvapas , bet kiek sausino odą

Lirene dušo želė - šiaip nk gero

TBS citrininė dušo želė gaivus kvapas , bet kiek sausino odą

Lirene dušo želė - šiaip nk gero

Bus kartojama

QUOTE(cereza @ 2013 02 03, 18:05)
Kuo patiko? Man, kiek pamenu, tai buvo viena is prasciausiu pastu

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 02 03, 18:16)
vienintelė pasta, kuri ištikrųjų kažkiek pabalino dantis, ir man maloni ji, nėra aštri, bet ir tuo tarpu ne per švelni

Baigėsi Margaritos gaivinamasis tonikas su alavijais

Gerai nuvalydavo po pienelio likusio makiažo likučius, nesausino odos, netempė, nepalikdavo lipnumo jausmo, negraužė akių. Turbūt kartosiu

Gerai nuvalydavo po pienelio likusio makiažo likučius, nesausino odos, netempė, nepalikdavo lipnumo jausmo, negraužė akių. Turbūt kartosiu