Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Deep Steep 'grapefruit bergamont' kuno sviestas - na nezinau ar sviestu pavadinciau, nes jo konsistensija kaip kiek tirstesnio losjono. Ir siaip pries ji turejau koju krema tos pacios firmos, tai jis skystesnis, bet panasaus sunkumo (o ir sudetys laaabai beveik vienodos). Na drekino jis normaliai, skalsus, bet naudojau pedoms pries miega, nes igriso kvapas, kuris stiprus - earl grey arbata mano megstamiausia, bet cia bergamote man visai nepatiko, per intensyvu....
user posted image

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 05, 09:52)
Kaip šitos firmos dušo želės? Gerai putoja? Kaip kvapas?  ax.gif

Putoja normaliai. Kvapas migdolu buvo, toks nesunkus, nestiprus. Teko seniau turet bekvapia, o neseniai baigiau 'chai', tai va ji mane erzino, daugiau koju vonelems sunaudojau. Aplamai sita firma man tokia vidutiniska - na dusgeliams isvis nelabai isranki as, bet kitos priemones tai vienos labiau, kitos maziau patinka, apie viduri sakyciau. Kazkaip labiau isstriges tik obuolinis sampunas ir kondicionierius, noriu kartot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 kovo 2013 - 13:07
QUOTE(jautiena @ 2013 03 05, 12:42)
ebay'juj... mokejau apie 14eur. ji labai rekomenduoja randu ir striju gydymui, bet as pirkau tam, kad oda palygint ir isimylejau as ji...

islygino randelius nuo spuogu ar konkreciau ka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 04, 18:18)
user posted image

Metus naudojau 100ml buteliuka, labai patiko, pirkau vel. Tik pradejus naudoti, issilygino veido oda, pazystamos net klausinejo, kokias priemones perku. Labai puikiai isigeria, oda nelieka riebi, labai tinka mano sausai odai.

g.gif  as irgi be kempines prausiuosi...  karta per savaite gerai nusitrinu sepeciu, o visom kitom dienom - tai "triju tasku" greitas apsiplovimas...
man atrodo, kad pastovus odos sveitimas su ivairiausiais muilais ja tik dirgina, juk oda pati turi savo apsivalymo ir drekinimo procesus ir nereiketu ju labai trikdyt.

O kaip ji naudojate? As turiu maziausia buteliuka jau metus,bet naudoju tik kojoms po depiliacijos vasku tai kazkaip neturiu apie ji jokios objektyvios nuomones,aliejukas ir tiek g.gif

Na as nesvieciu odos pastoviai,nes naudoju svelnia kempine,o sveitikli tik karta per savaite ax.gif

I tema:

Montagne Jeunesse ''Strawberry souffle'' veido kauke - jau ne pirma,patinka,palaikau apie 30min tai pravalo veida,svelnu palieka.
user posted image

Dead Sea Spa Magik kuno sveitiklio meginelis - smagus pasirode,oda minksta po jo,pamaitinta aliejais,kvapas irgi patiko,bet galetu buti truputi astresnis.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Kuno losjonas, patiko nes tikrai gan skalsus ir skaniai kvepia

user posted image

Kuno losjonas, panasus i desineje puseje esanti, bet mano buvo rudas, nepavyko rasti foto o jau siuksliu dezeje. N-taji kata naudotas, bet Body Shopo patiko labiau

user posted image

Nagu lako dzioviklis, patinka naudoju jau irgi kelinta karta ir dar naudosiu

user posted image

Duso zele, patiko, skanus kvapas, suteikia energijos tik nelabai putoja tia greit isnaudojau, bet tikrai bandysiu kita kvapa. Turejus esu strawbery and raspbery bet nepatiko
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Uzbaigiau si sampuna Utekram. Bendrai paemus neblogas, svelnus, bet labiau patiko Cattier su rozmarinais. Kol kas nekartosiu
user posted image
Atsakyti
Paakiu kremas Lumene Vitamin C Pure radiance - vienintelis pliusas, kad labai skanus jo kvapas, lyg ir kofeino. Produkto nekartociau, nes labai sunkiai ir netolygiai susigeria, palieka baltas demes. Apie poveiki nuomones nesusidariau, nepablogina padeties, o ar pagerina, irgi klausimas.
Atsakyti

man tas pats lumene kosmariskai grauze paakius doh.gif
Atsakyti
Sudaužiau, net mėnesio nepanaudojus Chanel hydramax kremuką, tai neapsisprendžiu ar tokį pat pirksiu, ar bandysiu ką nors naujo
user posted image
Atsakyti
subaigiau per prievartą galima sakyti, vakar sutepiau daaaug, kad tik greičiau baigtųsi, nes poveikio - nulis
user posted image
Atsakyti
Pribaigiau plauku galiuku seruma-naudos jokios,plaukus tik sausino..pasimokiau jau su tais visais reikalais biggrin.gif Nors lginant su kt platinama kosmetika-avono geresnis variantas siulomas.Tikrai nebus niekad kartojamas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Uzbaigiau Flora purskiamas roziu vanduo- hidrolatas. Patiko, nes labai svelnus, gerai valo. I jo vieta Dr. Hauscka tonikas
user posted image
Uzbaigiau Lavera greipfrutu kaukes meginuka. Patiko, ateityje pirksiu visa pakuote. Neriebina plauku, plaukai gerai issisukuoja, svelnus
user posted image
Atsakyti