Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Muminukė @ 2013 03 05, 12:53)
islygino randelius nuo spuogu ar konkreciau ka? 4u.gif

randeliu neturejau, bet buna juk kartais oda tokia vietom tamsesne, ar rausvesne ir siaip na nelygi ir tiek.
mano odai tikrai tiko - susilygino tonas, pradingo issauseje ploteliai. naudoju iskart po dusho, kol oda dar silta ir dregna, negailedama tepu kaip krema, ant veido, kaklo, ranku, koju - ir visur kitur kur jauciu kad reikia - is pradziu riebiai blizga, bet labai greitai susigeria. visus metus nepirkau jokiu kremu ar drekinamu losjonu - vien jo man uztenka.
ai apsimelavau siek tiek - pirkau kazkoki krema is health shop - Jason vadinas berods, bet daugiau is smalsumo ir galvodama, kad gal visgi reiketu pamaisyt, o ne is reikalo.
Atsakyti
jautiena, aciu uz atsakyma. pavydziu kad randeliu neturite, mano veido oda tai is vis doh.gif

Atsakyti
Vasario pabaigtuvės bigsmile.gif

user posted image

Madre Labs lūpų balzamas.Lengvas, mažoka drėkinimo, nieko ypatingo. Kaina gera.
No 7 šveitiklis. Neblogas: smulkus, gana aštrus. Oda nušveitus tokia nušveista jausdavosi biggrin.gif
Bioderma kremas ir serumas. Serumas patiko labiau, bet negalėčiau pasakyti, kad drėkinimas buvo efektyvus.
Murad taškinė priemonė spuogeliams ir paraudimams. Jokio pastebimo efekto. Gerai tik tai, jog galima naudoti ryte prieš makiažą, nes nepalieka jokių plėvelių.

user posted image
Tai, kas liko iš Andalou kūno kremo biggrin.gif Visai patiko. Gerai susigeria, drėkina visai neblogai. Kvapas skanus, bet nėra intensyvus ir atsibostantis. Pakuotė, kaip matosi, nėra pati patogiausia, nors faktas, kad matosi, kiek liko, smagus.
Lavanila dezodorantas. Tikrai nevertas pinigų, kuriuos kainuoja. Sausas ir sausina odą, kvapas - šiaip sau, o ir apsauga - ne stebuklas.
Du L'occitane rankų kremai. Abu patiko. Su meškiuku - maitinimasis, puikiai tiko šaltuoju laiku, kai rankų oda tikrai kentėjo, kvapas wub.gif . Drėkinamasis labai lengvai susigeria, oda tokia smagi ir atsigavusi. Tik būtent šio (levandų) kvapas buvo vidutiniškas.

user posted image
Almay maskuoklis. Pradžioje buvo tikrai geras, gražiai maskuodavo ir maskuodavo tikrąją to žodžio prasme. Po kiek laiko apdžiuvo ir nebebuvo toks smagus. Odos būklei nedarė jokios įtakos (nors rašo, kad turėtų daryti).
Maybelline maskuoklis. Ilgą laiką buvo favoritas. Gal vis dar ir yra, neapsisprendžiu. Puikiai maskuoja ir paakius ir visokius paraudimus.
Essence skaistalai. Buvo likę jau trupinėliai ir ištrupėjo vieną dieną. Tai pirmieji mano skaistalai. Patiko, jog spalva labai universali, nebuvo labai pigmentuoti, tad buvo saugu neprisižaisti biggrin.gif Net nesitiki, kad sugebėjau pabaigti tokią priemonę. Kita tokia pabaiga arti nešviečia biggrin.gif

Atsakyti
Hard Candy 'pin up' skaistalai - blizgus, bet blizgumas vientisas ir tiek spalva, tiek tas blizgumas man patiko. Naudojau normaliai kaip skaistalus, pigmentuoti, tai bet padaugint nera lengva, t.y. jei sepeteliu lengvia perbrauki ir nukratai, tai normaliai pasidengia, uztenka man ryskumo. Siaip nesubaigiau dar ju, bet pabaiga nesisviecia, o naudoju kasdien bile kiek laiko - noriu visa kosmetika (ir dekoratyvine) pakeist naturalia, tai zadejau siuos kazkaip sunaudot, bet kad nelabai naudojasi, o ir is Physician's Formula tokio tipo produktu turiu. 4u.gif Na o bendrai, tai labai labai vertas demesio produktas
user posted image

Spry dantu pasta - ne pirma ir ne paskutine, patinka sios firmos pastos:
user posted image
Atsakyti
No7 sveitikla ir as kazkada praeitais metais subaigiau visa - labai panasus i irgi kazkada tureta Clinique - smulkus smulkus ir tu kruopyciu daug daug, todel nedaug jo paties reik, taupus ir efektyvus. labai patiko.
Atsakyti
john masters organics 'rose foaming face wash' veido prausiklis - labai abejojau del roziu, nes itariu, kad jos kosmetikoje man netinka ir alergizuoja oda, bet galvojau isbandysiu.... Tik kad dar ir pompa brokuota buvo, niekaip nesispaude prausiklis, tai sunaudojau koju vonelems Uztai atsiliepimo kaip ir negaliu palikt, nebent tik tiek, kad putoja, kvapas svelnus, nelabai as tu roziu uzuodziau.... ax.gif
user posted image

skin organics 'lavender silk' sausas sveitiklis - patogumas tas, kad gali naudot tiek veidui, tiek kunui ir kadangi jis sausas, tai maisai su kuo nori (aliejum, prausikliu, dusgeliu, vandeniu ir pan). Be galo smulkus ir svelnus, nejautrino veido, bet naudojau kunui, ypac bikini sriciai, nes veidui turiu kitu pradetu, kunui stipresni naudoju, bet pakeitimui sis puikus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 03 06, 23:23)
Murad taškinė priemonė spuogeliams ir paraudimams. Jokio pastebimo efekto. Gerai tik tai, jog galima naudoti ryte prieš makiažą, nes nepalieka jokių plėvelių.

Čia tas kur iš Ultos gautas? Aš tai supratau, kad čia ne taškinė priemonė, o skirta visam veidui, rūgštinė. biggrin.gif Tai taip ir naudojau, tik kad jokio poveikio nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Mythos plauku kauke, ne itin patiko, truko drekinimo ir svelnumo plaukams
user posted image
Atsakyti
Essence magnetinis nagų lakas, magic wand
user posted image
Sunaudojus pusę buteliuko sutirštėjo, to magnetinio vaizdo neišėjo padaryti, dengėsi dryžais, burbaliavosi, spalva negraži. Žodžiu, nieko gero neturiu pasakyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 07 kovo 2013 - 09:38
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 07, 10:04)
Čia tas kur iš Ultos gautas? Aš tai supratau, kad čia ne taškinė priemonė, o skirta visam veidui, rūgštinė.  biggrin.gif Tai taip ir naudojau, tik kad jokio poveikio nepastebėjau  ax.gif

Mhm. Jau išmečiau, tai nebegaliu pažiūrėti.
bet kad ir kas ten bebuvo, vis tiek efekto nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Madara anticeliulitinis kremas ir aliejus
Poveikis tikrai yra, pastangrino oda. Alieju naudojau ryte po duso, dariau masaza su vakumine taurele, o krema tepdavau vakare. Abi priemones pirkau su nemaza nuolaida (apie 40%), tai jei dar tokia kaina pasitaikytu tikrai pirkciau, bet siaip esu turejusi ir geresniu priemoniu sia tema ax.gif
user posted imageuser posted image

Farfalla rozmarinu hidrolatas, siaip ispudzio nepadare, gal ne to tikejausi is tokios priemones, daugiau nepirkciau.
user posted image
Dr. Hauschka Intensive Treatment 02. Neturejo jokio matomo poveikio mano odai. Sia priemone buvau gavusi dovanu, pati uz tokia kaina tikrai nepirkciau, nieko negeriau uz paprasta hidrolata.. schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
LAVERA apelsinų duškė
user posted image
Visai nepatiko, sunaudojau depiliacijoms peiliuku kojoms doh.gif Mažai putojo, silpnas kvapas ir neskalsi, nekartosiu LAVERA dušo želių jau turbūt unsure.gif Suprantu kad natūrali ir neturi intensyviai kvepėt, putot, bet man tada geriau chemikalinė, bet su kvapais ir tirštom putom.... wub.gif

LUMENE dvifazis valiklis
user posted image
Nei blogas, nei super geras - vidutinis....
Atsakyti