Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Muminukė @ 2013 03 14, 16:49)
Partena!, ar tas uoga uoga sveitiklis toks birus kaip nuotraukoje? ar patogu naudoti?

Birus, sausas. Patogu naudoti tai taip so so, padrabstau į šonus blush2.gif Nepalyginsi su tokiu aliejiniu, šlapiu kur patogiau paimti ir jis nebyra.
Atsakyti
Clarins drėkinanti kaukė, nelabai turiu su kuo palygint, bet man patiko, drėkinimo užteko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Champagne Diamond: 15 kovo 2013 - 08:54
mano baigtas,
alpha hydrox veido tonikas, jau n-tasis ir bus kartojamas:
user posted image

Atsakyti
Laukine prerija, ką jis daro, kad taip patinka?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 03 15, 11:11)
Laukine prerija, ką jis daro, kad taip patinka?

jis rūgštinis, turiu mišrią - riebią odą, spuogai vargina, tai jis mano tokiai odai puikiai tinka, greičiau dėmelės "nueina" nuo veido, galima sakyti - skaistina odą. Gaila, tačiau greitai baigiasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 15, 11:09)
jis rūgštinis, turiu mišrią - riebią odą, spuogai vargina, tai jis mano tokiai odai puikiai tinka, greičiau dėmelės "nueina" nuo veido, galima sakyti - skaistina odą. Gaila, tačiau greitai baigiasi.  4u.gif

Veido nesausina? Sudety pradzioj matau alkoholi - nesijaucia?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 15, 13:32)
Veido nesausina? Sudety pradzioj matau alkoholi - nesijaucia?

mano oda riebi, tai man pats tas, o sausai gali ir netikti, jei arčiau prie akių - tai dirgina, ašaroja akys.
Atsakyti
ELF matiniai lupdaziai, "coral" ir "natural" spalvos - metu lauk, nes matau, kad bus pasaka be galo norint juos sunaudot (nes jau turbut n kartu per ivairias temas sakius, kad noriu pasikeist visa dekoratyvine i naturalia)... Siaip matiniu produktu lupoms vengiu, nes iskart sausina, labai paryskina pasausejimus ir tt, bet sie pasakiski buvo - labai graziai dengesi, nesausino lupu (nors as dazniausiai ant virsaus dar kokiu blizgiu perbraukdavau, nes taip man graziau). Atrodo labai mazas kiekis, bet man pasirode labai taupiai besinaudojantis produktas. Ai, 'natural' spalva kazkodel iskrito (neissukau visos, dazantis tik galiukas pasuktas buna, o ir siaip kaip graziai atkibus, o ne nulauzta nuo galo), bet isidejau atgal ir normaliai veikia.
user posted image
Atsakyti
Clinique laineris - labai nepatiko, nes plunksnelė labai kieta ir ilga. Dėl to jos ilgumo, labai sunku nubrėžti liniją, ji kažkaip gaunasi nevienodo storio, labai nepatogu. Šiek tiek jau padžiuvo, todėl metu lauk.

user posted image
Atsakyti
Subaigtas Clinique 7 day scrub. Į jo vietą toks pats.
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

prausiklis
user posted image

kaukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 kovo 2013 - 14:24
Cuccio beacetoninis nagu lako valiklis - nuotraukoje kitas,bet buteliukai vienodi.Patiko,gerai vale,nesausino,ko daugiau reikia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti