Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Taip gaila, bet metu lauk... Na, man nelabai patiko lūpdažis šis, nes pasitepus ant lūpų labai išskystėja... Bėga į šonus, tepa dantis ir laikosi labai, labai trumpai. Na, bet natūralus smile.gif Na, lydosi tikrai per greit verysad.gif

user posted image

Sante dušo žele su kosais. Nusipirkau net visą litrą. Šiaip labai neutralaus kvapo (kokosas vos vos jaučias), gerai putoja, nebrangi, priekaištų neturiu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Comodynes makiazo valymo serveteles
user posted image
Atsakyti
Clinique maskuoklis - sunaudojau pašviesinti linijai po antakiu ir dėmelėms ar spuogeliams, nes paakiams man per tirštas ir sunkus, negražiai atrodo, išryškina raukšleles.

user posted image
Atsakyti
Pabaigtas miniukas:
user posted image

dabar vietoj jo pilna pakuotė:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 03 17, 00:13)

Sante dušo žele su kosais. Nusipirkau net visą litrą. Šiaip labai neutralaus kvapo (kokosas vos vos jaučias), gerai putoja, nebrangi, priekaištų neturiu  bigsmile.gif

Kur perkat Sante priemones?
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2013 03 17, 16:23)
Kur perkat Sante priemones?

Užsisakinėjau iš violey.com, nes pigiau nei LT parduotuvėse. Šiaip biotekoje, biosaloje mačiau yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 03 17, 16:39)
Užsisakinėjau iš violey.com, nes pigiau nei LT parduotuvėse. Šiaip biotekoje, biosaloje mačiau yra wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gautas dovanų ir su meile iki paskutinio lašo sunaudotas:Arganų aliejus
Atsakyti
Geomar kūno šveitiklis - visai patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 16, 15:19)

Kur perkate Head & shoulders šampūną? Būtent šitą dry scalp. Ieškojau parduotuvėse, bet neradau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 18 kovo 2013 - 08:20
Madre Labs nenuplaunamas kondicionierius - kvepejo visai skaniai (nors mane greitai kvapas pradejo erzint), bet poveikio jokio nematau, netgi itariu, kad sausina jis man plaukus... g.gif Tiesiog tokiom priemonem dregnus plauku galiukus ispurskiu (kartais pora psiku i ora papurskiu, kad dulksna ant visu plauku uzeitu), tai jau pradzioj itarinejau ji sausinimu. Bet tuo metu lyg ir ne viena nauja priemone vonioje buvo, tai nebuvau tikra. Paskui nenaudojau ilgokai ji, o dabar vel pradejau, bet vel lyg plauku galai pradeje sauset... O ir isigijau seniau patikusia tokio tipo priemone, tai sio likusia pusele pilu lauk.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
TBS aviečių kūno sviestas
user posted image
Atsakyti