Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(delamorte @ 2013 03 20, 08:12)
Sans Soucis drėkinantis serumas, dar buvo likę 1/4, bet sudaužiau, ne itin gaila, nes drėkino nepakankamai ir turiu įtarimą, kad kimšo poras. Tai mano paskutinė pažintis su Sans Soucis, iš kelių turėtų produktų nepatiko nei vienas, daugiau net nenoriu nieko bandyti schmoll.gif

neturėjot veido šveitiklio ? 4u.gif Dabar sandėliuke turiu, laukia savo eilės, bet jei jau bandėt, įdomi Jūsų nuomonė ir patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2013 03 20, 09:03)
neturėjot veido šveitiklio ?  4u.gif  Dabar sandėliuke turiu, laukia savo eilės, bet jei jau bandėt, įdomi Jūsų nuomonė ir patirtis  4u.gif

Šveitiklio ne, bet turėjau prausimosi putas ir akių valiklį, abi priemonės, kiek pamenu, patiko, neigiami įspūdžiai tik apie veido priežiūrą- paakių, veido kremus.
Atsakyti
Juice Beauty 'green apple peel' miniukas - buvo rinkinyje, todel sunaudojau, bet pati nepirkciau, nes kazkokio poveikio nepajauciau.... O siaip JB produktai man patinka. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2013 03 19, 22:30)
o kur perkat? niekada nepastebejau jos....

As anksciau Sulsena pirkau IKI parduotuvese,buvo prie visu sampunu,balzamu. Gal dar buna kur rusiska kosmetika priekiaujama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2013 03 19, 22:30)
o kur perkat? niekada nepastebejau jos....

Droguose buna prie sampunu, apatinese lentynose
Atsakyti
John Frieda luxurious volume kondicionierius, iš principo man patiko, plaukai švelnesni likdavo, tik ar volume davė nesu tikra, nes pačiai užtenka savos plaukų apimties biggrin.gif (prigriebiau netyčias, kas buvo su akcija biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Pasibaigė:

1) Cattier akių makiažo valiklis. Patiko, labai švelnus, malonus, vos vos kvepiantis žolelėmis, valė tinkamai (naudoju vandeniui neatsparų tušą). Kartočiau.

user posted image

2) Sante raminanti veido kaukė su lotosais ir baltąja arbata- 2vnt. Nuolat ją naudoju, šaltuoju metu labai patinka jos raminantis, drėkinantis poveikis. Skalsi (man pakuotės užtenka 3-4 kartams), malonios konsistencijos, nuostabiai kvepia- galėčiau girti ir girti. biggrin.gif Tikrai kartosiu!

3) Garnier Body Tonic Sugar Scrub kūno šveitiklis. Gan nebrangus ir neblogas, smagiai naudojosi, bet kažin, ar kartosiu- norisi išbandyti ir kitus. rolleyes.gif

user posted image

4) Ekologiškas citrinų eterinis aliejus. Lašinau į vonią maudynėms, mėginau įvarvinti į plaukų kaukes, šampūną. Kada nors kartosiu, mėgstu citrinų kvapą.

5) Bourjois Healthy Mix pudra (spalva 51- light vanilla). Buvau įsigijusi likutį pabandymui iš SM išparduotuvės. ax.gif Visai patiko- lengva tokia, gražiai ir natūraliai dengėsi, bet nelabai maskavo. Pirkčiau kada nors dar, ypač vasarai, kai nesinori sunkaus makiažo.

6) Lumene Sensitive Touch raminantis veido serumas. Nepatiko, daugiau nepirksiu. schmoll.gif Nebuvo jokio raminančio poveikio, praktiškai pasirodė kaip lengvas skystas kremukas, labai neskalsiai naudojosi. Pakuotės pompelė po kelių panaudojimų sulūžo. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2013 03 21, 14:50)
As anksciau Sulsena pirkau IKI parduotuvese,buvo prie visu sampunu,balzamu. Gal dar buna kur rusiska kosmetika priekiaujama  4u.gif

yra norfoje , švaros prekėse, droge lyg daug kur g.gif
Atsakyti
Shikai 'yuzu' kvapo duso zele - man kvapas nelabai, nors vyrui netgi labai jis patinka. O siaip dusgeliams reikalavimu dideliu nekeliu, tai tiko.
user posted image

Mill Creek 'raspberry mint' skonio lupu balzamas - be galo noriu kazka naturalaus ir labai avietinio kvapo atrast, bet realiai nesiseka (butent pats paciausias toks produktas buvo J.R.Watkins lupu balzamas)... Na o sis balzamas skoniu malonus, bet tekstura nekokia - gana minkstas, nevientisas, tokie lyg gumuliukai jame yra (na kaip butu nepilnai istirpintas sviestukas ar susokes), tai nepatogu tepliotis doh.gif O ir drekinimas galetu but ilgiau isliekantis bei stipresnis... Bet likutis sueis rankoms/kojoms.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 22, 16:41)
Shikai 'yuzu' kvapo duso zele - man kvapas nelabai, nors vyrui netgi labai jis patinka. O siaip dusgeliams reikalavimu dideliu nekeliu, tai tiko.
user posted image

Kazkada turejau sia duso zele,tai kvapas neikyrus toks buvo,norejosi netgi stipresnio,bet pati zele patiko,nesausino odos smile.gif
Atsakyti
Galiausiai sunaudoti šampūnai šepetėliams plauti. Nepatiko, nes odą niežėjo nenormaliai, atsirado pleiskanų. Ypač keista, kad nuo L'oreal, kuris skirtas būtent jautriai odai nuo visų pleiskanų ir t.t. problemų. Nors pliusas, juo išplovus plaukai labai švelnūs likdavo.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Avene švelnus nenuplaunamas veido valiklis. Jau antras. Į jo vietą toks pat. Tikrai labai labai švelnus, visiškai nedirgina odos, puikiai nuvalo makiažą, nekemša porų net nenuvalius jo terminiu.

user posted image
Atsakyti