Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

subaigiau kuno sviesta-
user posted image

siaip nelabai koks, kvapas- sintetiniu vitamininiu braskiu (ant odos nelieka), pats produktas neskalsus (kasdien naudojau dvi savaites ir sutepliojau koki 3/4 indelio biggrin.gif), drekinimo ziemai mazoka. pliusas- pigus

ismetu-
user posted image
loccitane slamuciu paakiu balzamas. pirma karta pabandzius, atrode tobulas- per kelias dienas nusviesino juodus paakius iki normalaus lygio wub.gif sunaudojau induka, padariau pusmecio pertrauka, dabar nusipirkau mini pakuote- kazkaip ne tas. nei labai sviesino, nei dar ka dare, i galiojimo pabaiga (3men tik g.gif ) pradejo rutuliotis ant jo tepama dekoratyvine kosmetika, o pats kremas, patekes ant blakstienu/i akis- grauzti blink.gif per 3 men nespejau net tu mini 5 ml isnaudot schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Visai patiko, gal ateityje kartosiu ax.gif
Atsakyti
Natura Siberica šampūnas visų tipų plaukams, visiškai netiko, sunaudojau šepetėliams plauti, nes nuo jo atsirado pleiskanų.

user posted image
Atsakyti
Beeceuticals Organics 'hand salve orange & honey' balzamas - sunkiai geresi i oda, bet naudojau kojoms ir rankoms pries miega. Siaip nepatiko kvapas - lyg kedro riesutu ar pan, bet toks erzinantis, vyras isvis pasiruoses budavo is lovos mane del kvapo isvaryt....
user posted image
Atsakyti
Ismetu Lancome 'hypnose star' miniuka - daze tikrai graziai ir nuo pat pradziu (na pacioj pradzioj kiek lipino labiau, bet po poros kartu nieko), bet labiausiai isimine kvapas, kuris man nemalonus ir labai stiprus lyginant su kitais tusais (vos istruakus sepeteli jau uzuosdavau). Ir siaip kvapas toks lyg cheminis, lyg kokiu alkoholiu skiestas tusas butu ar pan - aisku su tusu viskas ok ir tikrai nesamoniu nedaryta, nes meginys is Sephoros. 4u.gif Uztai ismetimo nusipelne, nes nusiplovus vakare makiaza baisiai grauzdavo, perstedavo akis, jos parausdavo ir skaudedavo. Nieko kito nesu keitus, prausiklis tas pats kaip visada, bet pradzioj dar galvojau gal prausiklis kartais pradejo erzint, bet atsirinkau kada daziausi tuo tusu ir kada alergizuodavo man akis, tai tikrai nuo tuso.... sad.gif
user posted image
Atsakyti
Valentino valentina:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 03 25, 08:34)
Valentino valentina:
user posted image

kodel nepakemontuoji placiau? rolleyes.gif man visada labai idomu pamatyti tavo pabaigtu produktu apzvalgas smile.gif
p.s. Labai noreciau isvyst tavo krepseli tongue.gif, itariu kad galva apsisuktu nuo grozio smile.gif
Atsakyti
user posted image

Tokio drėkinimo kokio norėjosi šis kremas nesuteikė ir sunaudojau labai greitai 4u.gif nekartosiu blush2.gif

user posted image
Schwarzkopf šampūnas nepatko ,plaukai tikrai neatsigavo, nesušvelnėjo, o kaip tik tik dar labiau vėlėsi. Mano plaukai ilgi ir į sausumą.

Atsakyti
Desert Essence 'spring fresh' kvapo dezodorantas - kvapas wub.gif Na o pats produktas nepatiko - kiek skystokas ar tizus (net nezinau kaip pavadint), nelabai sulaiko kvapa...
user posted image

Giovanni 'avocado and olive oil' sampuno ir kondicionieriaus miniukai - pirmas ispudis buvo labai geras, patiko, bet kuo toliau plaunant, tuo maziau man sitas rinkinukas patiko. Plaukai grazus labai trumpai buna, va pries kelias dienas issiploviau ryte, isejau i miesta porai valandu, tai grizus namo (po kokiu 3-4 valandu) plaukai atrodo kaip kokia trecia diena neplauti butu doh.gif "2chic" serijos su arganu man labai netiko, bet ten iskart nuo pirmo plovimo nepatiko, tai situo dziaugiausiu pirmais kartais ir masciau apie pilno kiekio produktus - gerai, kad nenusipirkau.
user posted image
Atsakyti
Alaffia ' handcrafted unscented shea butter' miniukas - sutepiau blauzdoms ir rankoms, sunkokai geresi, nes jau buvau pries tai pasikremavus. Bet siaip nepatinka man gryno shea butter kvapas, labai neskanus ir pats sviestas grynas man per riebus, per sunkiai besigeriantis net ant dregnos odos....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 03 25, 11:50)
kodel nepakemontuoji placiau?  rolleyes.gif man visada labai idomu pamatyti tavo pabaigtu produktu apzvalgas smile.gif
p.s. Labai noreciau isvyst tavo krepseli tongue.gif, itariu kad galva apsisuktu nuo grozio smile.gif

smile.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū 4u.gif Mano krepšelis labai kuklutis ir minimalus iš tikrųjų smile.gif Galbūt kažkada pafotkinsiu, kai pribręsiu tam reikalui blush2.gif Kartais sandėliukas akimirksniu užsipildo, kai bloga nuotaika ar akcija kur nors smile.gif Bet iš esmės jaučiu silpnybę kosmetikai ir kvepalams smile.gif Todėl skaitinėju ir laaaabai daug klausinėju. blush2.gif biggrin.gif
Kvepalų nekomentavau, nes kvepalų aprašinėt nemoku, ir visada kvepalams galioja vienas komentaras: tiko/patiko, tik bet per daug norimų kvepalų, kad šiuos kartočiau, todėl nebus kartojama biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žėrutis, turbut esate kaip ir as - stengiates isnaudoti turimas priemones? kad ir kulklus bet manau kad tikrai prabangus ir butu i ka akis paganyti bigsmile.gif Lauksiu 4u.gif
Atsakyti