Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

Sveikos,

ar kas nors girdejo kad sia sistema naikins ir po sausio 28 d. atiduos viska atgal darzeliams?
atseit kaip ir kas bus perduota jie patys nezino bet atseit sistema nepasiteisino todel jos nebebus doh.gif

mano kolege skambino i savivaldybe del seno prasymo atsatymo, tai jei taip paaiskino atseit.

ir kas nores i kitus darzelius uzsirasyti tures nuo vasario vel kazkokiu prasymu teikti tik jau darzeliams. doh.gif

gal kazkas kazka girdejo? gal ji ne taip ka suprato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky660 @ 2013 01 16, 11:57)
Sveikos,

ar kas nors girdejo kad sia sistema naikins ir po sausio 28 d. atiduos viska atgal darzeliams?
atseit kaip ir kas bus perduota jie patys nezino bet atseit sistema nepasiteisino todel jos nebebus doh.gif

mano kolege skambino i savivaldybe del seno prasymo atsatymo, tai jei taip paaiskino atseit.

ir kas nores i kitus darzelius uzsirasyti tures nuo vasario vel kazkokiu prasymu teikti tik jau darzeliams. doh.gif

gal kazkas kazka girdejo? gal ji ne taip ka suprato doh.gif

nelabai noreciau tiketi, juk sistema neseniai pradejo veikti, dar neisivaziavo viskas..o jei cia teisybe, belieka tik pirsta prie smilkinio jiems pasukioti.
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 01 16, 13:04)
nelabai noreciau tiketi, juk sistema neseniai pradejo veikti, dar neisivaziavo viskas..o jei cia teisybe, belieka tik pirsta prie smilkinio jiems pasukioti.

tikiuos ir as kad ji kakzka ne taip nuklause doh.gif
Atsakyti
Siandien vaziuosiu i savivaldybe del seno prasymo atstatymo, suzinosiu kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2013 01 16, 13:49)
Siandien vaziuosiu i savivaldybe del seno prasymo atstatymo, suzinosiu kas ir kaip.

oi butinai uzklauskit ju del sito 4u.gif maza kas juk cia Lietuva ir zuokas
lotuliukas.gif
Atsakyti
netikiu kad atsauks nauja tvarka. visose srityse judama link to, kad viska internetu tvarkyti butu galima: Sodros klausimus jau tvarkom, balsuot dar kol kas negalim, o darzeliai pakeliui
Atsakyti
ar kas nors neseniai skambinote ir prisiskambinote tam gerajam berniukui informatikui? man reikia, o snd bandziau ir niekas nekelia:(
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 01 16, 15:22)
ar kas nors neseniai skambinote ir prisiskambinote tam gerajam berniukui informatikui? man reikia, o snd bandziau ir niekas nekelia:(

informatikos skyrius man visa savaite ragelio nekelia, nors siganalas geras biggrin.gif nu arba tada reikia ryte nuo 8 kaip pradet skambint taip istisai ir varyt iki pat vakaro doh.gif
Atsakyti
Man dvi savaites niekas nekele, nei ryte, nei po pietu, tai baigesi kantrybe ir nuvaziavau tiesiai i vietaa smile.gif
Atsakyti
Niu va, grizau is savivaldybes. Siandien buvo tik viena is konsultuojanciu mergaiciu, rytoj irgi viena tik bus. Nes jos irgi mamos ir turi mamadienius. Buvau 12ta eileje, tai laukiau daugiau nei valanda ax.gif pieme priespaskutine, jau po 17 val.

Mano klausima issprende - as prasiau panaikint el. prasyma ir grazint popierinius, tai pirmas popierinis kazkur pasimetes, tai viska uzrase, sake sutvarkys 2 menesiu (!!!!) begyje... niu neskubam, svarbu, kad sutvarkytu.

Klausiau, kad sklinda gandai, jog sistema atsaukiama. tik nusisypsojo, ir sake, kad tikrai sistema veiks ir niekas darzeliams negrazins siu funkciju.

Dar parode visa kruva popieriniu prasymu, kuriu neturi laiko suvest i sistema, nes nuolatinis zmoniu srautas konsultuotis neleidzia uzsiimt tiesioginem funkcijom. Tad realiu eiliu nematysim, kol nebus suvesti, o nebus suvesti - kol bus non-stop srautas. Supratau, kad ju sistema, kaip ir Sodroj, puse darbo laiko skiria konsultacijom, puse - su popieriais. Bet kadangi visi puole konsultuotis, popieriai guli ir laukia savo eiles. Isvada - be reikalo nelekt ir nestabdyt visos sistemos.

Dar del el. prasymo anuliavimo el. erdvej, kur reikalinga pirminio prasymo data - datos vietoj irasyti bet kokia data, o jie jau patys atseks.

tai tiek ziniu siandienai, gal kam pades mano info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2013 01 16, 22:20)
Niu va, grizau is savivaldybes. Siandien buvo tik viena is  konsultuojanciu mergaiciu, rytoj irgi viena tik bus. Nes jos irgi mamos ir turi mamadienius. Buvau 12ta eileje, tai laukiau daugiau nei valanda ax.gif pieme priespaskutine, jau po 17 val.

Mano klausima issprende - as prasiau panaikint el. prasyma ir grazint popierinius, tai pirmas popierinis kazkur pasimetes, tai viska uzrase, sake sutvarkys 2 menesiu (!!!!) begyje... niu neskubam, svarbu, kad sutvarkytu.

Klausiau, kad sklinda gandai, jog sistema atsaukiama. tik nusisypsojo, ir sake, kad tikrai sistema veiks ir niekas darzeliams negrazins siu funkciju.

Dar parode visa kruva popieriniu prasymu, kuriu neturi laiko suvest i sistema, nes nuolatinis zmoniu srautas konsultuotis neleidzia uzsiimt tiesioginem funkcijom. Tad realiu eiliu nematysim, kol nebus suvesti, o nebus suvesti - kol bus non-stop srautas. Supratau, kad ju sistema, kaip ir Sodroj, puse darbo laiko skiria konsultacijom, puse - su popieriais. Bet kadangi visi puole konsultuotis, popieriai guli ir laukia savo eiles. Isvada - be reikalo nelekt ir nestabdyt visos sistemos.

Dar del el. prasymo anuliavimo el. erdvej, kur reikalinga pirminio prasymo data - datos vietoj irasyti bet kokia data, o jie jau patys atseks.

tai tiek ziniu siandienai, gal kam pades mano info  4u.gif

oi kaip gerai thumbup.gif aciu jums thumbup.gif svarb neatsauks nes butu dar didesnis bardakas smile.gif na ka sedim laukiam cool.gif
Atsakyti
Vyras šian irgi apie 13 val ar 14 val buvo nulėkęs pasiteiraut kodėl Vilnius.lt prisijungus rodo kad užregistruotų vaikų nerasta.Tai visdėlto mūsų vaikai yra įrašyti,o sistema rodys tik birželio mėnesį,kai jau bus visi popieriniai visų žmonių suvesti.Tai kaži ir šį kartą ar pateksim į kurį darželį,nes eilės nr.78,15,37,87 ( dviejų vaikų),o pirmenybės jokios neturim.Nežinau ką reiks daryt su darbu g.gif
Atsakyti