Niu va, grizau is savivaldybes. Siandien buvo tik viena is konsultuojanciu mergaiciu, rytoj irgi viena tik bus. Nes jos irgi mamos ir turi mamadienius. Buvau 12ta eileje, tai laukiau daugiau nei valanda

pieme priespaskutine, jau po 17 val.
Mano klausima issprende - as prasiau panaikint el. prasyma ir grazint popierinius, tai pirmas popierinis kazkur pasimetes, tai viska uzrase, sake sutvarkys 2 menesiu (!!!!) begyje... niu neskubam, svarbu, kad sutvarkytu.
Klausiau, kad sklinda gandai, jog sistema atsaukiama. tik nusisypsojo, ir sake, kad tikrai sistema veiks ir niekas darzeliams negrazins siu funkciju.
Dar parode visa kruva popieriniu prasymu, kuriu neturi laiko suvest i sistema, nes nuolatinis zmoniu srautas konsultuotis neleidzia uzsiimt tiesioginem funkcijom. Tad realiu eiliu nematysim, kol nebus suvesti, o nebus suvesti - kol bus non-stop srautas. Supratau, kad ju sistema, kaip ir Sodroj, puse darbo laiko skiria konsultacijom, puse - su popieriais. Bet kadangi visi puole konsultuotis, popieriai guli ir laukia savo eiles. Isvada - be reikalo nelekt ir nestabdyt visos sistemos.
Dar del el. prasymo anuliavimo el. erdvej, kur reikalinga pirminio prasymo data - datos vietoj irasyti bet kokia data, o jie jau patys atseks.
tai tiek ziniu siandienai, gal kam pades mano info