Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

Laba,
Mano prasyma anuliavo thumbup.gif Mes gausim darzeli pagaliau thumbup.gif Viska tvarkingai sistema man meta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 01 11, 17:52)
Laba,
Mano prasyma anuliavo thumbup.gif Mes gausim darzeli pagaliau thumbup.gif Viska tvarkingai sistema man meta  thumbup.gif

thumbup.gif dziaugiuos del Jusu
kelinti dabar?
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2013 01 11, 17:00)
thumbup.gif dziaugiuos del Jusu
kelinti dabar?

Aciu smile.gif 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRIAUKLELE: 11 sausio 2013 - 18:30
kazi ar galima atstatyti prasyma kuri teikiau darzelyje? nes 2012 vasara pateikaiu nauja prasyma rudeniui ir nepakliuvom, na ir gruodi pateikiau nauja 2013iems metams. tai kazi atstatyt ar gali pati pirmaji....
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2013 01 11, 19:13)
kazi ar galima atstatyti prasyma kuri teikiau darzelyje? nes 2012 vasara pateikaiu nauja prasyma rudeniui ir nepakliuvom, na ir gruodi pateikiau nauja 2013iems metams. tai kazi atstatyt ar gali pati pirmaji....

is straipsnio: Į šią eilę įkelti dviejų rūšių prašymai: iki 2012 m. birželio darželiuose pateikti prašymai, kuriuose nurodyta, jog vaikas turėtų pradėti lankyti darželį 2013 metais ir prašymai tėvų, kurių vaikas nepateko į darželį 2012 metais.

Kadangi pateikete 2012 vasara, tai turetu buti neikeltas prasymas i sistema. Mano drauge darzelyje pilde birzelio 6 diena, ir jos neperkele i sistema, turejo pildyti naujai el.sistemoje. Taciau jus pretendavote 2012iems metams ir nepatekote, tai ir nezinau.. klauskite savivaldybeje
Atsakyti
jau tiek vargo su tuo darzu... nepatekom 2.3metu jei ir 3.3 nepateksim tai nzn ka daryt... kraustytis i provincija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 01 11, 18:52)
Laba,
Mano prasyma anuliavo thumbup.gif Mes gausim darzeli pagaliau thumbup.gif Viska tvarkingai sistema man meta  thumbup.gif

Na aš nžn, ar galima jau džiaugtis, nes sistema, kaip suprantu, dar nesutvarkyta. Aišku, linkiu jums, kad taip ir būtų, kad patektumėt 4u.gif
Prieš savaitę sistema rodė, kad esam 17 iš 161, o dabar kuris laikas rodo, kad esam 1 iš 161. Darželyje, kai nešėm prašymą, buvom 6, taigi pirmi būti negalėtume g.gif Manau, kad betvarkė dar toj sistemoj, ir pačios moterys savivaldybėj taip sako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2013 01 11, 23:54)
Na aš nžn, ar galima jau džiaugtis, nes sistema, kaip suprantu, dar nesutvarkyta. Aišku, linkiu jums, kad taip ir būtų, kad patektumėt  4u.gif
Prieš savaitę sistema rodė, kad esam 17 iš 161, o dabar kuris laikas rodo, kad esam 1 iš 161. Darželyje, kai nešėm prašymą, buvom 6, taigi pirmi būti negalėtume  g.gif Manau, kad betvarkė dar toj sistemoj, ir pačios moterys savivaldybėj taip sako  doh.gif

drinks_cheers.gif kad betvarkė. Aš iki šio trečiadienio niekaip nemačiau savo dukros eilėje, tik sūnų, kuris lanko darželį. Iš trečio karto gerojo berniuko priprašiau, kad paspaustų programuotojus, kad kažką patvarkytų sistemoje ir mano vaikas pagaliau pasirodytų. Kai užklausiau to paties berniuko, kad nors pasakytų kelinta mano mergaitė eilėje, tai dukrytė buvo 5. Tos pačios dienos vakare mano vaikas jau ir savivaldybės puslapyje pasirodė, bet čia ji jau buvo 15. Tai kas tooookio galejo atsitikti, kad ji per kelias valandas nukrito žemyn. Juolab, kad mes su prioritetais g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2013 01 11, 23:54)
Na aš nžn, ar galima jau džiaugtis, nes sistema, kaip suprantu, dar nesutvarkyta. Aišku, linkiu jums, kad taip ir būtų, kad patektumėt  4u.gif
Prieš savaitę sistema rodė, kad esam 17 iš 161, o dabar kuris laikas rodo, kad esam 1 iš 161. Darželyje, kai nešėm prašymą, buvom 6, taigi pirmi būti negalėtume  g.gif Manau, kad betvarkė dar toj sistemoj, ir pačios moterys savivaldybėj taip sako  doh.gif

Faktas tas, kad patekom tikrai zinau smile.gif NOrs pradzioj cia rasiau, kad buvom uz borto ribos, nes prasyma per klaida perpildem vien del ju sistemos klaidos. Rasiau jiems rastus, viena is ju siunciau registruota, kita pati nuveziau i savivaldybe, o po tokio straipsnio, kad panaikins po gruodzio 14 d paduotus prasymus, tai turejo suveikt.
O darzelyje pildziau prasyma ir visus reikalingus dokumentus pristaciau kai vaikas buvo 3 savaiciu. Pagal visas musu turimas pirmenybes darzelyje irgi buvom pirmi sarase, tai suzinojau vos pries keleta dienu.
Man nesvarbu kelinti esam, 1 ar kazkelinti, bet faktas tas, kad tikrai turesim dabar darzeli smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal galit paaiskint man nedašuntačiai dėl darželio blush2.gif
Vyras rašė 3 darželiuose prašymus kai tik gimė vaikai:2010 08 ir 2011 11,tai 2012 birželį skambinom tai nei į vieną iš tų darželiu nepatekom,nes eiles nr. buvo 97 ir 102.
Tai dabar nesuprantu ar reikia lėkt į savivaldybę vėl rašyt iš naujo tuos prašymus į laisvas vietas pretenduot 2013 m. ar tie darželiuose rašyti prašymai automatiškai turėtų būti įkelti į sistemą ir vyras prisijungęs prie vilnius lt turėtų matyti vaikų eilės nr. (nes kolkas nieko nesimato,jokiu duomenų nerasta g.gif )
Nes man jau reiktų į darbą grįžt žiemą ar blogiausiu atveju pavasarį,tai jei nepateksim ir šiais metais,tai bus šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2013 01 12, 13:19)
sveikos merginos,gal galit paaiskint man nedašuntačiai dėl darželio...
turetu buti perkelta, nes nepatekusieji 2012 metams buvo perkelti i sistema. Galite nematyti del tu kazkokiu netikslumu, kaip jau ne karta savivaldybes tinklapio straipsniuose ir cia forume rasyta, del pasimetusiu asmens kodu, susidubliavusiu duomenu ir velnias zino ko.. Turite kreiptis i savivaldybe, kad istaisytu ir pradetumete matyti.
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti