Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

QUOTE(Julija_15 @ 2013 01 11, 14:13)
Is kur tokia informacija, kad i lenku ar rusu darzus nesusirenka grupes?

is puslapio vilniaus savivaldybes, kur skelbia laisvas vietas tai pagrinde lenku, rusu, zirmunuos spragtukas, ramunele, seskine sveikuolis, fabijoniskes karusele ir t.t., ten pastoviai rodo laisvas, nebent tai neteisinga informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 11 sausio 2013 - 13:17
QUOTE(inaja @ 2013 01 11, 14:17)
is puslapio vilniaus savivaldybes, kur skelbia laisvas vietas tai pagrinde lenku, rusu, zirmunuos spragtukas, ramunele, seskine sveikuolis, fabijoniskes karusele ir t.t., ten pastoviai rodo laisvas, nebent tai neteisinga informacija.

tai kad cia pat raso, kad yra laisvu vietu ir LT grupese. Prasom. Tik manau vietu yra laisvu ne del to, kad vaiku mazai. Gal pats darzas nera patrauklus. Greitai perziurejau Ru ir Pl darzus, turincius laisvu vietu. Tai jie pagrinde Naujininkuose, Naujojoj Vilnoj arba Grigiskese, ten vaiku vargu ar kam pakeliui vezt. biggrin.gif

Adresas - Žirmūnų g. 10, Vilnius, Rajonas - Žirmūnų, Tel. - 275 8424, 275 2083, 8 620 44 936,
Grupės pavadinimasGrupės amžiusUgdomoji kalbaLaisvų vietų sk.
SaulutėNuo 5 iki 6 metųLietuvių1
ŽibutėsNuo 6 iki 7 metųLietuvių4

Adresas - Gedvydžių 25, Vilnius, Rajonas - Fabijoniškių, Tel. - 248 3544, 8 612 65 126,
UogelėNuo 4 iki 5 metųLietuvių2

Adresas - S.Stanevičiaus g. 68, Vilnius, Rajonas - Fabijoniškių, Tel. - 247 9129,
Grupės pavadinimasGrupės amžiusUgdomoji kalbaLaisvų vietų
GintarėliaiNuo 5 iki 7 metųLietuvių1

Adresas - Gelvonų g. 1, Vilnius, Rajonas - Šeškinės, Tel. - 246 4921, 246 3294,
ŽvirbliukaiNuo 5 iki 6 metųLietuvių1

Adresas - Sietyno g. 5, Vilnius, Rajonas - Karoliniškių, Tel. - 244 4411, 245 9800,
Grupės pavadinimasGrupės amžiusUgdomoji kalbaLaisvų vietų KregždutėNuo 5 iki 7 metųLietuvių2

Adresas - Stadiono g. 5, Vilnius, Rajonas - Rasų, Tel. - 237 5064, 269 5382,
Grupės pavadinimasGrupės amžiusUgdomoji kalbaLaisvų vietų skaičiusSpindulėliaiNuo 3 iki 7 metųLietuvių1

Adresas - Kovo 11-osios g. 29A, Grigiškės, Vilnius, Rajonas - Grigiškių, Tel. - 247 7259,
KiškučiaiNuo 4 iki 5 metųLietuvių1
SaulutėsNuo 6 iki 7 metųLietuvių1
PipiraiNuo 5 iki 6 metųLietuvių3
MeskučiaiNuo 5 iki 6 metųLietuvių3
DrugeliaiNuo 4 iki 5 metųLietuvių1

Kuri mamyte rase, kad vaikui jau greit 4 sueis ir i darza niekaip nepatenka. Pasiskambinkit, issiaiskinkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 11 sausio 2013 - 13:48
siaip tai rodo kaikuriuose darzeliuose ir 3-4 ar 3-6 amziaus grupese laisvas vietas (ir jos tikrai yra skambinau i darzelius), turetu tevai kuriu vaikas laukia tame darzelije pajudinti darbuotojas nes jos tiesiog zmogiskai nespeja siust pranesimu, o eilese yra vaiku po 50 ar daugiau. skambinau ir klausiau taip paaiskino moterys savivaldybeje. ar tevai stovintys pirmose vietose nenori pradet leist vaiku i darzeli viduryje metu........?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 01 11, 14:42)
siaip tai rodo kaikuriuose darzeliuose ir 3-4 ar 3-6 amziaus grupese laisvas vietas (ir jos tikrai yra skambinau i darzelius), turetu tevai kuriu vaikas laukia tame darzelije pajudinti darbuotojas nes jos tiesiog zmogiskai nespeja siust pranesimu, o eilese yra vaiku po 50 ar daugiau. skambinau ir klausiau taip paaiskino moterys savivaldybeje. ar tevai stovintys pirmose vietose nenori pradet leist vaiku i darzeli viduryje metu........?

o kuriuose butent darzeliuose? idomu, jei mano tik rugseji sueis trys, tai jau galiu dabar i tas nuo triju metu, nes kiek suprantu, rudeni jos turetus skaitytis jau nuo 4?kazkokia makalyne, ar tas grupes jau ir perverte nuo sausio pagal einamus metus?
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2013 01 11, 13:30)
vaikui jau greit 4 sueis ir i darza niekaip nepatenka. Pasiskambinkit, issiaiskinkit.
suprantu, kad mamos kurios skundziasi, bet neiesko iseiciu kaltos pacios. Taciau mano atveju iseitis yra, bet kazka daryti neturiu salygu. Mes gyvename Siaures miestelyje, siuo metu savo dideli galeciau leisti i kelis antaklanio darzelius, kuriuose yra jo amziaus grupiu lasivu vietu. TACIAU - salia ju nera viesojo transporto privaziavimo, o masinos as neturiu, peskomis su vaikuciu maziausiai 30min, tad iseitis yra, bet kartu ir ne.. Gal ir kitoms mamytems yra kazkokiu kliuciu, del kuriu i jos nepretenduoja i laisvas vietas.
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 01 11, 14:54)
o kuriuose butent darzeliuose? idomu, jei mano tik rugseji sueis trys, tai jau galiu dabar i tas nuo triju metu, nes kiek suprantu, rudeni jos turetus skaitytis jau nuo 4?kazkokia makalyne, ar tas grupes jau ir perverte nuo sausio pagal einamus metus?

tai mano po keliu savaiciu sueis trys ir mes priklausom jau trimeciu grupej kaip ir jus nes metai tie patys, ir buvau sugalvojus kad galiu leisti i tas tuscias vietas bet juose yra eile po 50 vaiku o mums norit ten patekt reikia perasyti prasyma tai atsiduri tu 50-ies eiles gale. kur yra tai Vilnius.lt puslapi matosi, man arciausiai butu antakalnio rajone jame bent 5 vietos o jis mums pagal rajona nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 01 11, 13:54)

cia maniskiui panasiai. Tik vienerius metus atimkit. Jam suejo 3 gruodi, 2012 pretendavo i grupe nuo 3ju. Dabar jis pretenduoja i grupe nuo 4, nes sistema ji registravo jau 2013 rudeniui, tai kaip ir viskas tvarkoje, jei rudeni gautume, i 4turemciu, tai jam uz keliu men sueitu tas amzius. TACIAU, jau ir su direktoremis kalbejau ir su savivaldybes konsultantemis, klausiu, kas butu, jei rytoj atsiranda laisva vieta grupeje nuo 4turiu, mes i tokia viename darze 1i, tai patenkam iskarto. TACIAU TACAIU, rudeni, tokia grupe persiformuoja is 4turmeciu i 5kiameciu. Sistema i eiles sustate rudeniui, tai kaip ir viskas tvarkoje, bet kaip siai dienai elgtis dar neaisku. Konsultantes uzsirase si klausima ir musu atveji, taip pat rasiau tuo el.pastu, iznau, kad jos turi daug darbo, taciau, kad nepraziopsociau, sakiau sausio gale vel eisiu kalbeti kaip viskas turetu buti sutvarkyta, kad viskas tvarkingai vyktu su tuo mano vaikuciu,,

P.S. man visada ir darzelyje ir savivaldybeje liepdavo labiausiai kreipti demesi i gimimo metus, nes dazniausiai grupes ir budavo formuojamos pagal gimimo metus.
2013 rudeniui
2008 gimimo pretenduoja i 5iameciu
2009 i 4turmeciu
2010 i trimeciu
tik noreciau tiketi, kad tkiems ribiniams, gimusiems gruodi, sausi atsizvelgtu i ta riba, kad beveik ar ka tik sueina kazkokz amzius (na tikiuosi supratote ka noriu pasakyti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo june-july: 11 sausio 2013 - 14:10
QUOTE(june-july @ 2013 01 11, 14:56)
suprantu, kad mamos kurios skundziasi, bet neiesko iseiciu kaltos pacios. Taciau mano atveju iseitis yra, bet kazka daryti neturiu salygu. Mes gyvename Siaures miestelyje, siuo metu savo dideli galeciau leisti i kelis antaklanio darzelius, kuriuose yra jo amziaus grupiu lasivu vietu. TACIAU - salia ju nera viesojo transporto privaziavimo, o masinos as neturiu, peskomis su vaikuciu maziausiai 30min, tad iseitis yra, bet kartu ir ne.. Gal ir kitoms mamytems yra kazkokiu kliuciu, del kuriu i jos nepretenduoja i laisvas vietas.

as tai bijau pildyt i tas laisvas nes vel visur bus eiles galas, nes realiai neaisku kiek pries mane dar bus norinciu i tas laisvas, aisku ir ziuriu, kad stotele netoli butu, nes vesiu viesuoju transportu.
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 01 11, 15:01)
cia maniskiui panasiai. Tik vienerius metus atimkit. Jam suejo 3 gruodi, 2012 pretendavo i grupe nuo 3ju. Dabar jis pretenduoja i grupe nuo 4, nes sistema ji registravo jau 2013 rudeniui, tai kaip ir viskas tvarkoje, jei rudeni gautume, i 4turemciu, tai jam uz keliu men sueitu tas amzius. TACIAU, jau ir su direktoremis kalbejau ir su savivaldybes konsultantemis, klausiu, kas butu, jei rytoj atsiranda laisva vieta grupeje nuo 4turiu, mes i tokia viename darze 1i, tai patenkam iskarto. TACIAU TACAIU, rudeni, tokia grupe persiformuoja is 4turmeciu i 5kiameciu. Sistema i eiles sustate rudeniui, tai kaip ir viskas tvarkoje, bet kaip siai dienai elgtis dar neaisku. Konsultantes uzsirase si klausima ir musu atveji, taip pat rasiau tuo el.pastu, iznau, kad jos turi daug darbo, taciau, kad nepraziopsociau, sakiau sausio gale vel eisiu kalbeti kaip viskas turetu buti sutvarkyta, kad viskas tvarkingai vyktu su tuo mano vaikuciu,,

as taip pasielgiau su savo vyresnele nors pagal amziu priklause 4-5 metu grupe isiprasiau kad priimtu i laisva vieta 5-6 metu cia lapkriti buvo jau veikiant naujai sistemai, esme ta kad jai du metus reiks parosiamuku grupeje buti nes pagal amziu bus per anksti i mokykla, cia svarbu kad direktore sutiktu priimti jaunesni vaika i grupe. ir ji tokia grupeje jaunesne ne viena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 01 11, 15:02)
as tai bijau pildyt i tas laisvas nes vel visur bus eiles galas, nes realiai neaisku kiek pries mane dar bus norinciu i tas laisvas, aisku ir ziuriu, kad stotele netoli butu, nes vesiu viesuoju transportu.

man atrodo, kad labai mazai darzu atitiks Jusu reikalavimus. Nes vis tiek, darzeliai dazniausiai statomi atokiau nuo gatves, rajono vidury. Reikia reikalavimus mazint, arba taikytis, kad darzo nebus. Cia mums pasiseke, darzas musu kieme, bet kitos mamos vos ne per visas Justiniskes su skietukais tempia vaikus.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 01 11, 14:05)
cia svarbu kad direktore sutiktu priimti jaunesni vaika i grupe. ir ji tokia grupeje jaunesne ne viena. 
tai va, kad man direktore sake, kad nenoretu priimti jei mano 3metis patektu pvz rytoj i grupe nuo 4turiu..

Papildyta:
QUOTE(inaja @ 2013 01 11, 14:02)
as tai bijau pildyt i tas laisvas ...
o jus savivaldybes konsultanciu paklauskite, kuriuose is rodomu laisvu vietu jau yra "SKYLES", nes kai kurtias vietas rodo tik formaliai, nes laukia teveliu patvirtinimo, kurie pretenduoja pagal sarasa, kurie laukia nuo 2012 rudenio nepateke. O yra darzeliu su vietomis, i kurias jau nera pretenduojanciu ir priimami pirmi ateje:)
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 01 11, 15:14)
tai va, kad man direktore sake, kad nenoretu priimti jei mano 3metis patektu pvz rytoj i grupe nuo 4turiu..

Papildyta:
o jus savivaldybes konsultanciu paklauskite, kuriuose is rodomu laisvu vietu jau yra "SKYLES", nes kai kurtias vietas rodo tik formaliai, nes laukia teveliu patvirtinimo, kurie pretenduoja pagal sarasa, kurie laukia nuo 2012 rudenio nepateke. O yra darzeliu su vietomis, i kurias jau nera pretenduojanciu ir priimami pirmi ateje:)

matyt dovaneles reikia kad uzsinoretu........
Atsakyti