Įkraunama...
Įkraunama...

Baltos apnašos gerklėje

QUOTE(Irdange @ 2008 08 22, 10:45)
Aisku.dekui.mane kaip nosies gerkles ta gydytoja apziurejo tai sake kad reikia operuoti,ji bande per burna valyti tai jau jausmas sakes... schmoll.gif  sake operuokim sakau ne as bijau tuo ir pasibaige 9 ji pati operuoja ir jeigu operuociausi tai ji ir operuotu) :-d

ai, tai tada išvis paprasta
o bijoti nėr ko, tik bakst - ir viskas biggrin.gif

jei rimtai, tai aišku, po operacijos 3-4 dienas gyvenimas apsunkėja nuo suvokimo, kiek gerklėj turi raumenų ir kaip juos dažnai reik naudot biggrin.gif valgyt irgi nelengva, bet figūrai tai į naudą laugh.gif
Atsakyti
Operuoja anginą su vietine narkoze ar su bendra? Čia kažkuri rašė, kad su vietine, o girdėjau kad su bendra. kaip iš tikro?
Atsakyti
Anksčiau operuodavo su vietine, dabar nebekankina taip - su bendra smile.gif
Atsakyti
tai ka. labai visom pasisakiusiom aciu uz informacija. ir man sian vel atsirado tu kamsciu. dabar bent zinau kas tai yra.
Atsakyti
Žinokit aš irgi vis iškosėju tokius gelsvus kaip gniutuliukus...galvodavau iš kur jie nes kai išspjaudavau į nosinaitę ir po to susukdavau,tai sutraiškius tooooks kvapelis! doh.gif unsure.gif Ir niekad nesuprasdavau,kas tai...tai dabar turėčiau pas LOR'ą nueit? g.gif
Atsakyti
Nuolatos turiu bėdų su angina, ir tie kamštukai mane vargina, bet LORistas visvien nepatarė operuotis,nes neva tada kankins ne gerklės bėdos,bet peršalimo atveju iškart pakirs bronchitai ir taip toliau g.gif Įdomu būtų sužinot kaip yra iš tikrųjų, nes visi tie uždegimai ir pūlinukai ir tie kamštukai jau užkniso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 08 12, 19:01)
nu pagaliau ir as zinosiu kas cia per "varskes"  g.gif  man sis dalykas pasitaiko labai retai,jie patys iskrenta tie kamsciai,vis galvodavau kas cia per zaraza...o ir kvapas  mega_shok.gif  nu dabar viskas aisku  4u.gif

tos varskes yra puliai.
Papildyta:
QUOTE(liutkate @ 2009 06 08, 09:36)
Nuolatos turiu bėdų su angina, ir tie kamštukai mane vargina, bet LORistas visvien nepatarė operuotis,nes neva tada kankins ne gerklės bėdos,bet peršalimo atveju iškart pakirs bronchitai ir taip toliau  g.gif  Įdomu būtų sužinot kaip yra iš tikrųjų, nes visi tie uždegimai ir pūlinukai ir tie kamštukai jau užkniso  verysad.gif

man ispjove. keleta metu sirgau kaip ir sirgus. bet dabar jau keli metai , jei pradedu sirgt, tai gerkle skauda minimu 2 dienas, bet nei kosulio, nei bronchito - nieko nera.
Papildyta:
QUOTE(goreti @ 2008 08 23, 14:54)
Operuoja anginą su vietine narkoze ar su bendra? Čia kažkuri rašė, kad su vietine, o girdėjau kad su bendra. kaip iš tikro?

kaip pats nori. man pries 4-5 m su vietine operavo
Atsakyti
o kaip pas jus liezuvis,nera baltom apsineses.
Atsakyti
O kai atkosti iš gerklės tokius baltai gelsvus trupiniukus-tai čia nuo tos lėtinės anginos g.gif nes smirda jie nerealiai doh.gif Kuo gydytis tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 09 05, 18:30)
O kai atkosti iš gerklės tokius baltai gelsvus trupiniukus-tai čia nuo tos lėtinės anginos g.gif nes smirda jie nerealiai doh.gif Kuo gydytis tokiu atveju?

Man taspats.Čia kaip supratau kamštukai tie iš tonzilių.Lėtinės anginos neturiu,o pūlinę turėjau tik 1 kartą-2007m bet sirgau labai sunkiai...
Jo,smirda žostkai... doh.gif doh.gif
Tik va,kuo gydytis nežinau g.gif unsure.gif
Atsakyti
tie kamstukai susidaro, kai bakterijos dauginasi tonzilese, dazniausiai balksvai gelsi vie buna, kai yra stafilokokas
geriami antibiotikai nelabai pades, ir ilgai tektu gerti, o tas yra kenksminga
budavo toks liugolio tirpalas- klampus toks jodo ir kazkokio bieso misinys ir juo duodavo tepti, bet galima netucia vimtelt, kai tokia maloni procedura- vatuku ant tonziliu uztepti to reikalo doh.gif
bet dabar rekomenduoja octenidol, jis veikia balterijas ilga laika, naudojimas- paprasciausias skalavimas du kartus per diena, tik skalauti reikia ne priekinius dantis, o giliai visa burna
jis labai gerai veikia
eurovaistineje jo nera, o kitose man atrodo kad yra
veksmingas ir neslykstus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(didyle @ 2009 09 06, 13:11)
tie kamstukai susidaro, kai bakterijos dauginasi tonzilese, dazniausiai balksvai gelsi vie buna, kai yra stafilokokas
geriami antibiotikai nelabai pades, ir ilgai tektu gerti, o tas yra kenksminga
budavo toks liugolio tirpalas- klampus toks jodo ir kazkokio bieso misinys ir juo duodavo tepti, bet galima netucia vimtelt, kai tokia maloni procedura- vatuku ant tonziliu uztepti to reikalo  doh.gif
bet dabar rekomenduoja octenidol, jis veikia balterijas ilga laika, naudojimas- paprasciausias skalavimas du kartus per diena, tik skalauti reikia ne priekinius dantis, o giliai visa burna
jis labai gerai veikia
eurovaistineje jo nera, o kitose man atrodo kad yra
veksmingas ir neslykstus smile.gif

Reiks pabandyt..na,stafilokoko nesityriau,bet pereitą žiemą gydžiau Streptokoką B,Nuo tonzilių paimtam pasėly buvo rastas...
Atsakyti