Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 17, 02:43)
as savo vaikyste su daug LEGO atsimenu  wub.gif  wub.gif tikrai labai daug rinkiniu turejau ir viska palikau savo vaikam  wub.gif
Papildyta:

kas ta kartuska?gal galima i az  blush2.gif
Papildyta:
Maziaus tortadienis arteja, o Lego mum vienas geriausiu zaislu  wub.gif

Tai sie rinkinukai jau laukia jubiliato  wub.gif
Kolkas dar nemate siu,tai laimes bus  thumbup.gif

g.gif gal mūsų amžius labai skiriasi- aš pamenu mano dėdė savo vaikams atvežė lego duplo- 92m buvo- tai visi stebėjosi va kokios kaladėlės (man tada 12 buvo ir aš namą padėliojau)
o vaikui nu labai daug lotuliukas.gif pas mus taip per kalėdas būna- o per gimtadienį kukliau- nors gal dar ką rasiu siaip- 1 rinkinukas su mašinėlėmis- ir tai ne duplo o unico. dar gal kokia dovanėlę nupirksiu nežinau- dukrai visai rimtai galvoju gimtadieniui ne tik frankenšteinę, tačiau ir dar 1 friends rinkinuką mažą p[adovanoti- su geltonplauke... o sūnui nu nesugalvoju- gal nedidelį rinkinuką papigiai rasiu su gyvūnėliais

QUOTE(n/a @ 2013 01 17, 09:58)

tikrai su ta prekyba darbo yra, kaip suprantu, cia ju papildomas uzsiemimas, bet juk patys zino, kur lenda.. man negaila zmonems ir uzsidirbti duoti, bet noretusi grazaus bendravimo
aisku, beda ta, kad ji kaip ir monopoliste  biggrin.gif kad taip atradus tokia gysla, nepatingeciau ir pati legiukais paprekiauti  lotuliukas.gif

parasiau wink.gif
o Jusu jubiliatas nemenkas dovanas gauna, pas mus viena koki rinkinuka gautu  ax.gif o is kur susipirkot visus? LT per nuolaidas (ar be) ar siuntetes?

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 17, 14:41)
sveciam irgi manau kazka tokio prasysiu nupirkti wub.gif

nes mazu rinkiniu as net nesu pirkusi,bet manau patiks

user posted image

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 17, 16:13)
o maximoi ar buna per nuolaidas dydeliu rinkiniu,kazkaip neziurejau  ax.gif ?

būna ir didelių ir pildo...

dėl neminėtinų žmonių kurie po vienetą duplo pardavinėja nu - perpardavinėja ten blush2.gif superka iš visur ir naujus rinkinukus ir naudotus- pasidomėt tereikia- labai matosi su drambliais- didysis net ne duplo- tik su duplo tinka- o kai jkas net nepasivargino parašyti kad tai ne duplo... be to bandžiau paskaičiuoti...
user posted image
štai toks rinkinukas jei perkant po vienetą kiek išeitų:
žmogiukas 3.50
langas 3.50
gyvunai po 6lt (šiaip kažkur buvau mačiusi arkliukas7 bet imu mažiausia kainą)taigi 12lt
tvorelė 1.50
šakės sakykim koki 1lt
gėlytė ir uoga po 1.50 taigi 3lt
dėžutės paduką parduos už kokius 3lt
lieka 19 kaladelių sakykim nu atleiskit grubiai 10lt ten ir didesnės ir stogas imu puse kainos
viso 37.50.... susirinkus toki rinkinį iš dėvėtų plius ne būtinai tai ką nusipirksite bus lego duplo- nes kai pamačiau būtent su tais drambliukais pardavėja kuri pirma pardavinėjo sakė: didysis dramblys iš kito rinkinio bet tinkama su duplo- nueinu pas perpardavinėtoja tas dramblys parašyta taip: lego duplo drambliai... tiek tas anas tiek... (jei kas norit kainų skirtumų tai bus ir tai parašyta: už drambliukus lego temoje prašė 15lt... perpardavinėtoja išskirstė maži po 6 didelsi 8... tai patys paskaičiuokite kiek "navaro" 26lt ... plius aišku siuntimas... trumpiau- tai visai neblogas biznis- tačiau tikrai reikia laiko... o jei dar "skudurynuose " randi kažką... plius dar yra viena mama pasakojo karitas- įsivaizduojate ten žmonės aukoja žaislus rūbus- ateini jei tau reikia ir pasiimi- nežinau man pvz rankos nekiltų eiti imti - gal koks vaikas kuris tikrai netur žaisliukų paimtų- bet ne šiausšia perpardavinėtojai ir ima tuos žaisliukus... doh.gif draugė specialiai buvo nuėjusi tai rado medinį sunkvežimį naują su rąstais kur parduotuvėse apie 76litukai... paėmė... suprantu aš ją nieko nesakau- sutaupė- bet man ranka nekiltų kažkaip...sakė būna ir lego- tai jei skaito šią temelę kokia moteris ar vaikas- kurie neįperma žaisliukų tai tiksliai nežinau kur ten - bet bažnyčioje pasiteiravus manau pasakytų kurioje vietoje ten tie drabuželiai, žaisliukai- jei žmonės varganai gyvena ir neturi iš kur paimti pinigėlių manau tikrai galima ten nueiti ir pradžiuginti vaikučius- nesakau- nebus taip kad va naujas- retai kada taip būna manau- pagrinde tai yra tai- ką žmonės suaukoja... 4u.gif knisa aišku kai perpardavinėtojos nueina ir prisirenka- kad parduot...bet tikiuosi kad tarp tų žmonių yra bent keletas kuriems tikrai reikia pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 18, 13:38)
g.gif  gal mūsų amžius labai skiriasi- aš pamenu mano dėdė savo vaikams atvežė lego duplo- 92m buvo- tai visi stebėjosi va kokios kaladėlės (man tada 12 buvo ir aš namą padėliojau)

dėl neminėtinų žmonių kurie po vienetą duplo pardavinėja nu - perpardavinėja ten  blush2.gif  superka iš visur ir naujus rinkinukus ir naudotus- pasidomėt tereikia- labai matosi su drambliais- didysis net ne duplo- tik su duplo tinka- o kai jkas net nepasivargino parašyti kad tai ne duplo...

O kas cia taip parase, kad dramblys ne duplo, jei apie ta pacia pardaveja kalbam? Man jis labai panasus i sito duplo rinkinio drambli, bet, aisku, garantuot negaliu
http://www.massxd.com/lego-duplo_459/

Siaip nereiktu pykt, tegu pardavineja, gi jei per brangu, tai tiesiog ir neperkam 4u.gif. O jei truksta kokios smulkmenos, kurios niekas nepardavineja pas mus, tai visai smagu kolekcija pasipildyt thumbup.gif . as, sakykim, nepirkciau viso rinkinio, jei man truksta kokio gyvuniuko, o kitus panasius turiu - taip kad tas po vieneta pardavinejimas irgi visai gerai. O kai kas ir visai palyginus nebloga kaina, nes ebay nelabai ka pigiau irgi galima rast, bent jau pas vokiecius.
O siaip tai panasiai skaiciuoju ir lyginu, ka geriau pirkt, kaip ir jus.

Del karito ir tu visu maisto banku parduotuvese tai irgi esu nemazai girdejus... tai ir nekyla ranka ten ka det... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 18 sausio 2013 - 13:40
QUOTE(Natele @ 2013 01 18, 15:35)
Del karito ir tu visu maisto banku parduotuvese tai irgi esu nemazai girdejus... tai ir nekyla ranka ten ka det...  g.gif

tai kad ir nelabai tinka kas... Pavyzdziui as atidavinejau kaladeles panasias tik ne tokiu spalvu:

user posted image

kiek ten ju buvo nepamenu jau bet ir 6 masineles, ir medziai ir zmoguciai,tvoreles, langeliai, paciu kaladeliu gal 220...be visu priedeliu is komasiniukai ri visa kita susideda
bandziau atiduoti darzeliui- netiko doh.gif pasake jiems lego duplo lego paprastu mazuju reik... supykau net- taigi nemokamai norejau atiduot.. kad vaikai zaistu gi luzta...
o va kaimyne pamate- klausia kur nesi- sakau parduosiu gal per super mamas- kokia 10lt gausiu gal lotuliukas.gif tai nupirko- ir kaip dziaugiasi... tai ir yra vienintelis zaislas kuri esu pardavusi- visi kiti atiduodami... Su tomis kaladelemis maniskiai nezaide- kai pamate koks tai geris lego duplo unico ir paperastos lego... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 01 18, 15:35)
O kas cia taip parase, kad dramblys ne duplo, jei apie ta pacia pardaveja kalbam? Man jis labai panasus i sito duplo rinkinio drambli, bet, aisku, garantuot negaliu
http://www.massxd.com/lego-duplo_459/

ne atsiimu zodzius- dramblys kitoks ne duplo- panasus jie... atsiprasau jei suklaidinau...
nu man vis tiek kainos kazkoks kosmosas... doh.gif suprantu jei pvz kokia princese - bet dar nemaciau tokio- kad viena princese 4u.gif
Atsakyti
kalbejot apie karitus. bent jau musu miestelyje, karite yra tik tokie daiktai, kurie tinkami tik i konteineri nesti. as buvau kelis kartus, mano pusesere ten rubeliu ieskojo tai ir as paziurinejau, kita karta pati ten kai ka nuveziau. zodziu, zaislu tai nulis. o ir rubai tik senom bobom. na gal didmiestyje buna geriau, negaliu pasakyti.
Atsakyti
Sveiki

Ziurejau ebay, ir aptikau didziule kolekcija lego duplo, kaip jums?
http://www.ebay.co.u.....121051394930

Noretumet ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 18, 14:57)
Sveiki

Noretumet ?  thumbup.gif

Jei nupirkčiau toką kolekciją, turbūt vyras lieptų kartu su ja ir kraustytis kur kitur, nes tikrai su tiek žaislų nebeišsitektume jau niekaip lotuliukas.gif

Gal orientuojatės, kiek panašiai duplo kaladėlių galėtų įeiti į 0,5 kg ar 1 kg? Kažkurią diena ebay žiurinėjau, tai ten mėgsta kg rašyt.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 18, 15:57)
Sveiki

Noretumet ?  thumbup.gif

Aha, nebloga kolekcija bigsmile.gif
Esu pirkusi, keleta kartu is ebay. Na nepasakyciau kad labai pigiai gavosi su siuntimu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 18, 15:57)
Sveiki

Noretumet ?  thumbup.gif

ash shita vyrui jau rodzhiau - sake jai nupirksiu 3 metus atostogu niekur nevazhiuosiu lotuliukas.gif namu areshta gausiu
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 18, 14:57)
Sveiki

Noretumet ?  thumbup.gif

ooooooommmmg!!!! karsta.gif
siaip turint omeny, kad pagal ju algas tai kaip pas mus 400 lt butu, tai kuri neimtumet? biggrin.gif

mano vyras tik santuriai pasake "400 svaru" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 18, 15:20)
ash shita vyrui jau rodzhiau - sake jai nupirksiu 3 metus atostogu niekur nevazhiuosiu  lotuliukas.gif namu areshta gausiu

jauciu namu arestas ir be kompo jau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 18 sausio 2013 - 15:30
QUOTE(n/a @ 2013 01 18, 16:31)
ooooooommmmg!!!!  karsta.gif
siaip turint omeny, kad pagal ju algas tai kaip pas mus 400 lt butu, tai kuri neimtumet? biggrin.gif

mano vyras tik santuriai pasake "400 svaru" smile.gif
Papildyta:

jauciu namu arestas ir be kompo jau butu  lotuliukas.gif

jei kompa atimtu nieko baisuas , telefona turiu su internetu lotuliukas.gif
jauciu dar banko korteles atimtu g.gif

uzh 400lt imciau smile.gif o poto sm parduociau puse nes bute netilptu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 18, 16:20)
ash shita vyrui jau rodzhiau - sake jai nupirksiu 3 metus atostogu niekur nevazhiuosiu  lotuliukas.gif namu areshta gausiu

O, tai dar geras vyras, kitas tai ir is namu galetu isvaryti su visom dezem lotuliukas.gif

Tiesa, matet, assorti skelbia, kad ryt grizta i kortele 20 proc, tik perkant parduotuveje, internetu negalioja si akcija
Papildyta:
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 18, 16:36)
jei kompa atimtu nieko baisuas , telefona turiu su internetu  lotuliukas.gif
jauciu dar banko korteles atimtu  g.gif

uzh 400lt imciau smile.gif o poto sm parduociau puse nes bute netilptu  lotuliukas.gif

Na uz 400 tai jauciu cia visos susimestumem ir pasidalintume ir butu kaip tik visom. Kartu ir baliuka surengti galima butu prie lego deziu drinks_cheers.gif , dalybom atsvesti
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 18, 13:38)

o vaikui nu labai daug  lotuliukas.gif  pas mus taip per kalėdas būna- o per gimtadienį kukliau- nors gal dar ką rasiu siaip- 1 rinkinukas su mašinėlėmis- ir tai ne duplo o unico. dar gal kokia dovanėlę nupirksiu nežinau- dukrai visai rimtai galvoju gimtadieniui ne tik frankenšteinę, tačiau ir dar 1 friends rinkinuką mažą p[adovanoti- su geltonplauke... o sūnui nu nesugalvoju- gal nedidelį rinkinuką papigiai rasiu su gyvūnėliais
būna ir didelių ir pildo...

ash tai nemoku susivaldyti, nuo kaledu iki naujuju vaikas kas diena po dovana gaudavo doh.gif bajs megstu zhaislus, net kolkas mazhei jie tiek dzhiaugsmo neatnesha kiek tevams lotuliukas.gif

2am gimtadieniui irgi mastom ko norim:
1, traukinuko mazho
2, namo su sheima
3, parduotuviu gyvunu ir maisto prekiu dideles
4, ligonines
5 mikes pukuotuko namuko ir tiltelio arba misliju gal tigra atskirai uzhsakyt?! g.gif

daba turiu little people miesta (ferma, zoologijos sodas, mokykla, namukas, atrakcionu parkas) - kol kas dukra zhaidzhia 15min per diena doh.gif vat jei taip ir su lego bus manau tikrai vyras alva nuraus

labai daug noriu, galima net sakyti kad VISKO! lotuliukas.gif
o turim shiek tiek virsh 200 kaladeliu - man mazha blush2.gif
Atsakyti