Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(n/a @ 2013 01 18, 21:51)
nezinau nezinau, ar smagu butu, visoms juk traukinio reiktu, kaip pasidalint?  biggrin.gif
beje, ieskant lego detaliu (kuriam rinkiniui priklauso) bent jau senesnems detalems man geresnis http://www.peeron.com uz brickset'a
Papildyta:

gerokai tai nekils, nes pardavejas nesiuncia, paciam pasiimti reikia wink.gif

manau vistiek kils, nes ir dabar kaina jau nemenka
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 18, 21:58)
manau vistiek kils, nes ir dabar kaina jau nemenka

isimeciau stebejimui, paziuresim wink.gif galime totalizatoriu be uzstatu daryti biggrin.gif
dabartine kaina - pradine, statytoju dar nera, bet niekas ir neskubes smile.gif ziuresim, bus tikrai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 18, 22:51)
nezinau nezinau, ar smagu butu, visoms juk traukinio reiktu, kaip pasidalint?  biggrin.gif

gerokai tai nekils, nes pardavejas nesiuncia, paciam pasiimti reikia wink.gif

Burtu keliu tektu - tada jokiu pykciu, o kaina uz kiekviena dali gi galima bendrai sutart is anksto, o jau paskui, kam ko reikia dalybos ir burtai lotuliukas.gif
Taip, tokiems kaina labai nekyla, kai pasiemimas be siuntimo drinks_cheers.gif . Na dar nebent mato, kad kazkas labai nori, tai dirbtinai kitu vardu gali kaina sukelt .
Atsakyti
kad nematytu jog labai nori,reikia geriau paskutine minute statyma daryti biggrin.gif
Atsakyti
Tai vis perkat, perkat biggrin.gif ... Aš kol kas rami, nieko artimiausiu metu neketinu pirkt, tik laikas nuo laiko su vaikais apžiūrim šių metų naujienas internete kol naujo katalogiuko nėra.

Kaip jums šitas naujasis namukas? Lyg ir nieko ypatingo, bet tuo pačiu jaukus toks, smagūs tie vitrininiai langai. Mums su dukryte labiausiai patiko riedlentė ir dešra lotuliukas.gif .

user posted image

Pieštukinė wub.gif

user posted image

Lengva būtų iš turimų kaladėlių pasistatyt, bet daug statybinės medžiagos sueitų ir nukentėtų žaidimai, tai smagesnis toks specialus rinkinukas smile.gif. Tas ežiukas ant viršaus užsiropštęs fainuolis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 18, 23:16)
Tai vis perkat, perkat  biggrin.gif ...

Kaip jums šitas naujasis namukas? Lyg ir nieko ypatingo, bet tuo pačiu jaukus toks, smagūs tie vitrininiai langai. Mums su dukryte labiausiai patiko riedlentė ir dešra  lotuliukas.gif .

neperkam, tik seile varvinam biggrin.gif

namuko vitrininiai langai super, kazin, jie slankiojasi? visi kiti elementai kaip ir zinomi, galima pasistatyt. riedlente aisku idomi, bet desrele irgi lygtais matyta? g.gif
kaip tik neseniai staciau lego namuka (sau biggrin.gif), tai dabar gera mintis kilo, kaip kitakart stoga komponuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 18, 23:38)
neperkam, tik seile varvinam biggrin.gif

namuko vitrininiai langai super, kazin, jie slankiojasi? visi kiti elementai kaip ir zinomi, galima pasistatyt. riedlente aisku idomi, bet desrele irgi lygtais matyta?  g.gif
kaip tik neseniai staciau lego namuka (sau biggrin.gif), tai dabar gera mintis kilo, kaip kitakart stoga komponuot biggrin.gif

Oo, kokia šaunuolė thumbup.gif . Mano vaikai sako, mama, kad tau taip patinka, tai ko nestatai biggrin.gif ? Bet man atrodo, kad aš neturiu fantazijos, o tų techninių sugebėjimų tai jau visai doh.gif . Tik pagal instrukciją esu bandžiusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 18, 23:59)
Oo, kokia šaunuolė thumbup.gif . Mano vaikai sako, mama, kad tau taip patinka, tai ko nestatai biggrin.gif ? Bet man atrodo, kad aš neturiu fantazijos, o tų techninių sugebėjimų tai jau visai doh.gif . Tik pagal instrukciją esu bandžiusi unsure.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
as irgi fantazijos neturiu biggrin.gif pastatau nama,tai atrodo lyg deze lotuliukas.gif bet jau,kaip zaidzia biggrin.gif geriausias namas maniskiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 19, 01:16)
Tai vis perkat, perkat  biggrin.gif ..
Pieštukinė  wub.gif
Lengva būtų iš turimų kaladėlių pasistatyt, bet daug statybinės medžiagos sueitų ir nukentėtų žaidimai, tai smagesnis toks specialus rinkinukas smile.gif. Tas ežiukas ant viršaus užsiropštęs fainuolis smile.gif.

o- gera ideja kai vaikai paaugs kad nereiktu pirkti piestukiniu 4u.gif paimi ir sudedi...
pirkimo- ne neperku schmoll.gif sergam- va vaikai pasveiko mamka (T.Y as susirgau- kazkaip keistai tempera 39 nei kostciu- tik ciaudau jau numetu tai va i poliklinika su vaikais ejau - tiek i tereikejo vakare vel 39 doh.gif tai ne lego galvoje... namai bardake- visur kaladeles ir zaislai - vaikai tai sveikki= man galva svaigsta... nu trumpiau smagunames

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 19, 02:54)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
as irgi fantazijos neturiu biggrin.gif pastatau nama,tai atrodo lyg deze  lotuliukas.gif bet jau,kaip zaidzia biggrin.gif geriausias namas maniskiam lotuliukas.gif

nu as statau fasada- is pradziu bandziau kvadrata- bet ziuriu kad vaikams (ypac mazajam) reikia ir padeti ir ikisti ranka- tai statau siena- su pertvara 2 aukstu ant kolonu- sunkiausia laiptukus padaryt i antra auksta daug kaladeliu suieda- nes reikia istisini daryt- vaikai ir paspaudzia visaip buna... buvom su dukra fasada pasidariusios cool.gif friends rinkinuko- tai viska talpinome ir lova ir pianina ir net estrada suni su medziu "lauke" palikom- tai musu maziuko paduko (to kur nuo dezes) oi kaip pritruko- lova ant kolonu stovejolaiptai i antra auksta lauke prasidejo- antrame aukstenieko tik WC ir balkonas nes neturejau jau tu pertvaru pianinas irgi lauke kabojo ant padelio ir kolonu lotuliukas.gif trumpiau didziausias skandalas buvo kai sunaudojo beveik visas kaladeles ir sunus uzsimane sau namuka pasistatyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 19, 00:38)
namuko vitrininiai langai super, kazin, jie slankiojasi? visi kiti elementai kaip ir zinomi, galima pasistatyt. riedlente aisku idomi, bet desrele irgi lygtais matyta?  g.gif

Pagal isvaizda, tai turetu slankiotis. O zmogiuka su riedlenete is minifigures lyg galima rast kazkurios serijos. Desrele tai thumbup.gif irgi nepamenu, kur matyta.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 19, 01:54)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
as irgi fantazijos neturiu biggrin.gif pastatau nama,tai atrodo lyg deze  lotuliukas.gif bet jau,kaip zaidzia biggrin.gif geriausias namas maniskiam lotuliukas.gif

Vaikui aisku, kad pats geriausias namas - savas thumbup.gif .

Manoji fantazija tai per krastus liejas... lotuliukas.gif , bet laiko tam visiskai kolkas neturiu... anksciau su vaiku kartas nuo karto prisesdavom pastatyt ka, nes vienam netaip idomu, kai ner zaidimu draugo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 19, 09:04)
Pagal isvaizda, tai turetu slankiotis. O zmogiuka su riedlenete is minifigures lyg galima rast kazkurios serijos. Desrele tai  thumbup.gif irgi nepamenu, kur matyta.

Manoji fantazija tai per krastus liejas... lotuliukas.gif , bet laiko tam visiskai kolkas neturiu... anksciau su vaiku kartas nuo karto prisesdavom pastatyt ka, nes vienam netaip idomu, kai ner zaidimu draugo  4u.gif .

Dešrelę mes gavom iš advento kalendoriaus, turėjom senesnių metų City namų tema. Ir su riedlente berniuką ten pat gavom.

Paskolink man truputį 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 19, 10:19)
Dešrelę mes gavom iš advento kalendoriaus, turėjom senesnių metų City namų tema. Ir su riedlente berniuką ten pat gavom.

Paskolink man truputį 4u.gif  biggrin.gif

Imk 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti