Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Kas del traukinio... Mano berniukui 2,2 m. Jis pažiūri kaip mes sustatom, sudėliojam kaimą, miestą ir žmogiukus aplink bėgius, pažaidžia šiek tiek ir baigiasi, tai tokio amžiaus dar tikrai ne numeris 1 žaislas schmoll.gif kaladėlės gerokai svarbesnės, na ir aišku automobiliai
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 10, 14:57)
Jonas ten tokia daiktadėžė medžiaginė. pop up tai kai būna tokios palapinės kur išimi ir pačios išsiskleidžia, tai ir čia panašiai. teko gal susidurt kur parduotuvėj su kokiom ale palapinėm vaikiškom blush2.gif

Aciu labai. As cia pagalvojau, gal cia kokia palapyne, bet nelabai ten aiskiai pavaizduota. Kazkaip ir kaina nedidele 5 eurai.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 10, 14:11)
Pigumas / brangumas čia jau subjektyvi sąvoka, pvz, tie žmogeliukai (kur galva ant kaladėlės) - gal iki kokiu 1980 m ėjo, plačiu liemeniu žmogeliukai kažkur iki 2002 m leidimo gali būti, mašinytė ir motociklas - 1995 m. leidimo. Paskaičiavus, kiek vaikučių su jais žaidė, atitinkamos ir kainos norisi  smile.gif

va mano mastymas toks pat 4u.gif .Geriau mazesnis komplektas, bet naujesnio rinkinio... Kad ir nenuzaistas sis, bet naujesnis modeliukas daug mielesnis smile.gif . Blokiukaks tik didelio skirtumo nera, kad tik tvarkingi. Bet zmogiuku ir masinu - skirtumas didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 10, 13:34)
Ne tokie patys žmogeliukai, mes turim vieną paveldėtą, tai šiuolaikinių liemuo gerokai plonesnis  mirksiukas.gif 

nubegau tikrint i deze - tikrai, tie "siuolaikiniai" tai kaip iliemienuoti hihihi.gif niekad nebuvau atkreipusi demesio ax.gif jo, dailesni siuolaikiniai, bet geri ir tie seni smile.gif
Atsakyti
kas gali pasakyti kur siauliuose iki vasario 12d pigiai isigyti lego motocikliuka? bet koki tik ne duplo. sunui reikia danti tvarkyti tai nuraminimui labai tiktu. siandien irgi tvarke 1 danti tai is pradziu asaru buvo, padaviau lego dezute tai iskart nusiramino, issiziojo ir kentejo. dabar labai reiktu motociklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 15:32)
nubegau tikrint i deze - tikrai, tie "siuolaikiniai" tai kaip iliemienuoti  hihihi.gif niekad nebuvau atkreipusi demesio  ax.gif jo, dailesni siuolaikiniai, bet geri ir tie seni smile.gif

Turim ir mes visokiu - mazajai kolas tikrai jokio skirtumo biggrin.gif .

Jonai.k, dekui del kainos parasymo, as, kaip ir tomiike, vis lyginu, ka ir uz kiek apsimoka ir ar verta pirkt progai pasitaikius, tai ir idomu 4u.gif .
Atsakyti
manau, vaikams ir nebus jokio skirtumo, nors buna visokiu vaiku, aisku smile.gif

pagooglinau - tie iliemenuoti prasidejo nuo 2004 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 14:50)
manau, vaikams ir nebus jokio skirtumo, nors buna visokiu vaiku, aisku smile.gif

pagooglinau - tie iliemenuoti prasidejo nuo 2004 metu smile.gif

Nors maži vaikiukai ir neįžvelgia skirtumo, bet jei jau pirkti dėvėtą, tai, manau, kelių metų senumo žaisliuką labiau norisi nei kad kokį trisdešimties už tą pačią kainą. Jei nesi kolekcionierius koks aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 10, 17:02)
Nors maži vaikiukai ir neįžvelgia skirtumo, bet jei jau pirkti dėvėtą, tai, manau, kelių metų senumo žaisliuką labiau norisi nei kad kokį trisdešimties už tą pačią kainą. Jei nesi kolekcionierius koks aišku  biggrin.gif

ziurint kas...
pvz kur as ikeliau:
70 kaladeliu...
is ju:
viena masina DIDELE (va del jos ir mislijau jos neikandamos mums kainos) kelios mazesnes, keletas zmoguciu- na ir kas kad senesni, mane labiausiai suzavejo: suolelis, kedute (2turim) kaip stogas islenkta detale, sunkvezimio priekaba, laivelis, dureles-liukas, KATINUKAS (berods sunkvezymyje imestas- jo labiausiai ir reiktu) 2 dideles duplo plokscios detales stovas nu trumpiau dideles detales, 70vnt 50 lituku...jei apibendrinus daug visokiu ydomiu- nestandartiniu is rinkinuku... nesulauzytu

o va toliau pasiziurejau skelbimus 8lt nori uz zmogiuka su vezimuku- SENA neiliemenuota...
ten toliau 4 gyvuliukai is kuriu 1 ne lego 15lt unsure.gif va tokios kains mane stebina...
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 01 09, 20:49)
user posted image

raudonus lėktuvus už į5o vietoj š69.

skelbimuose uz 75 pardavineja doh.gif
Atsakyti
sveikos,

o kas nors bande siustis ish cia ?
svarstay ar verta ta daryti g.gif
Atsakyti
ui ne nebandziau

o pas lina13 abu rinkinukus jau nupriko- sakau kad isties zema kaina... ypac uz tokius rinkinius- kiti uz devetas kaladeles praso uz vieneta 1 lito o cia gaunasi maziau nei litas dar ir su gyvunais su fermomis- trumpiau super...
mane buvo suzaveje is pirmo rinkinuko dusas ir traktriukas ... bet raudonasis atrode fainesnis- jei butu buvusi VILNIUJE buciau ir as abu paemus 4u.gif
ei gal kas is musu temutes lankytoju abu rinkinukus paeme??? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 10, 15:56)
ui ne nebandziau

o pas lina13 abu rinkinukus jau nupriko- sakau kad isties zema kaina... ypac uz tokius rinkinius- kiti uz devetas kaladeles praso uz vieneta 1 lito o cia gaunasi maziau nei litas dar ir su gyvunais su fermomis- trumpiau super...
mane buvo suzaveje is pirmo rinkinuko dusas ir traktriukas ... bet raudonasis atrode fainesnis- jei butu buvusi VILNIUJE buciau ir as abu paemus  4u.gif
ei gal kas is musu temutes lankytoju abu rinkinukus paeme??? cool.gif

Neee, bet aš vis blizginu akis į kitos pardavėjos medį su troliukais, nuo Natelės nusižiūrėjau blush2.gif
Atsakyti