Kas del traukinio... Mano berniukui 2,2 m. Jis pažiūri kaip mes sustatom, sudėliojam kaimą, miestą ir žmogiukus aplink bėgius, pažaidžia šiek tiek ir baigiasi, tai tokio amžiaus dar tikrai ne numeris 1 žaislas
kaladėlės gerokai svarbesnės, na ir aišku automobiliai

QUOTE(tomiike @ 2013 01 10, 14:57)
Jonas ten tokia daiktadėžė medžiaginė. pop up tai kai būna tokios palapinės kur išimi ir pačios išsiskleidžia, tai ir čia panašiai. teko gal susidurt kur parduotuvėj su kokiom ale palapinėm vaikiškom 

Aciu labai. As cia pagalvojau, gal cia kokia palapyne, bet nelabai ten aiskiai pavaizduota. Kazkaip ir kaina nedidele 5 eurai.
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 10, 14:11)
Pigumas / brangumas čia jau subjektyvi sąvoka, pvz, tie žmogeliukai (kur galva ant kaladėlės) - gal iki kokiu 1980 m ėjo, plačiu liemeniu žmogeliukai kažkur iki 2002 m leidimo gali būti, mašinytė ir motociklas - 1995 m. leidimo. Paskaičiavus, kiek vaikučių su jais žaidė, atitinkamos ir kainos norisi 

va mano mastymas toks pat

kas gali pasakyti kur siauliuose iki vasario 12d pigiai isigyti lego motocikliuka? bet koki tik ne duplo. sunui reikia danti tvarkyti tai nuraminimui labai tiktu. siandien irgi tvarke 1 danti tai is pradziu asaru buvo, padaviau lego dezute tai iskart nusiramino, issiziojo ir kentejo. dabar labai reiktu motociklo

QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 15:32)
nubegau tikrint i deze - tikrai, tie "siuolaikiniai" tai kaip iliemienuoti
niekad nebuvau atkreipusi demesio
jo, dailesni siuolaikiniai, bet geri ir tie seni 

Turim ir mes visokiu - mazajai kolas tikrai jokio skirtumo

Jonai.k, dekui del kainos parasymo, as, kaip ir tomiike, vis lyginu, ka ir uz kiek apsimoka ir ar verta pirkt progai pasitaikius, tai ir idomu

QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 14:50)
manau, vaikams ir nebus jokio skirtumo, nors buna visokiu vaiku, aisku 
pagooglinau - tie iliemenuoti prasidejo nuo 2004 metu

pagooglinau - tie iliemenuoti prasidejo nuo 2004 metu

Nors maži vaikiukai ir neįžvelgia skirtumo, bet jei jau pirkti dėvėtą, tai, manau, kelių metų senumo žaisliuką labiau norisi nei kad kokį trisdešimties už tą pačią kainą. Jei nesi kolekcionierius koks aišku

QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 10, 17:02)
Nors maži vaikiukai ir neįžvelgia skirtumo, bet jei jau pirkti dėvėtą, tai, manau, kelių metų senumo žaisliuką labiau norisi nei kad kokį trisdešimties už tą pačią kainą. Jei nesi kolekcionierius koks aišku 

ziurint kas...
pvz kur as ikeliau:
70 kaladeliu...
is ju:
viena masina DIDELE (va del jos ir mislijau jos neikandamos mums kainos) kelios mazesnes, keletas zmoguciu- na ir kas kad senesni, mane labiausiai suzavejo: suolelis, kedute (2turim) kaip stogas islenkta detale, sunkvezimio priekaba, laivelis, dureles-liukas, KATINUKAS (berods sunkvezymyje imestas- jo labiausiai ir reiktu) 2 dideles duplo plokscios detales stovas nu trumpiau dideles detales, 70vnt 50 lituku...jei apibendrinus daug visokiu ydomiu- nestandartiniu is rinkinuku... nesulauzytu
o va toliau pasiziurejau skelbimus 8lt nori uz zmogiuka su vezimuku- SENA neiliemenuota...
ten toliau 4 gyvuliukai is kuriu 1 ne lego 15lt

Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 01 09, 20:49)
skelbimuose uz 75 pardavineja

ui ne nebandziau
o pas lina13 abu rinkinukus jau nupriko- sakau kad isties zema kaina... ypac uz tokius rinkinius- kiti uz devetas kaladeles praso uz vieneta 1 lito o cia gaunasi maziau nei litas dar ir su gyvunais su fermomis- trumpiau super...
mane buvo suzaveje is pirmo rinkinuko dusas ir traktriukas ... bet raudonasis atrode fainesnis- jei butu buvusi VILNIUJE buciau ir as abu paemus
ei gal kas is musu temutes lankytoju abu rinkinukus paeme???
o pas lina13 abu rinkinukus jau nupriko- sakau kad isties zema kaina... ypac uz tokius rinkinius- kiti uz devetas kaladeles praso uz vieneta 1 lito o cia gaunasi maziau nei litas dar ir su gyvunais su fermomis- trumpiau super...
mane buvo suzaveje is pirmo rinkinuko dusas ir traktriukas ... bet raudonasis atrode fainesnis- jei butu buvusi VILNIUJE buciau ir as abu paemus

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 10, 15:56)
ui ne nebandziau

Neee, bet aš vis blizginu akis į kitos pardavėjos medį su troliukais, nuo Natelės nusižiūrėjau