Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 21, 20:22)
hmm o tie su kituku konstruktoriai tinka su duplo?
nes visai idomiu yra kavine ir bite_maja  g.gif

Tai kad tie PlayBig rinkiniai grynai kaip pas mus parduodami Unico ir jau ne kartą aptarti, tik tiek kad kitokiu pavadinimu, matyt spec DE rinkai smile.gif. Tinka tos kaladėlės su Duplo puikiausiai. Bet koks fainas Majos rinkinys bigsmile.gif . Tik pati Maja labai juokinga biggrin.gif . Prieš gerus metus ar pusantrų maniškiai buvo labai užsikabinę už to filmuko, ot būtų džiaugęsi tada tokiu rinkiniu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 21, 21:38)
bet tai kiek vaikams džiaugsmo bus wub.gif

ziuresim ar ilgam cia to dziaugsmo bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 21, 20:22)
turėjom abric advento kalalendorių (ar kažkaip panašiai vadinas)  šiemet trimečiui, tai detalės didelės, tikrai fainas wub.gif ale  vis tiek pas brolį nosį užkabinęs buvo  lotuliukas.gif savo nelabai domėjos doh.gif  prieš kalėdas reiks kam perleist, nes datalės išsaugotos, tik kad dėžutės kiekvienas langelis atidarytas, nors galima supakuot į savo kokį kišeninį kalendorių 4u.gif taip kad jau šiais metais mažiui  bus 4m, tai ir jam reik lego kalendoriaus biggrin.gif

O kur pirkote abric kalendorių ir kiek mokėjote, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 22, 00:25)

gavom dovanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 21, 23:25)

man atrodo,kad as ju assorti buvau maciusi, ir isparduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 21, 23:18)
Tai kad tie PlayBig rinkiniai grynai kaip pas mus parduodami Unico ir jau ne kartą aptarti, tik tiek kad kitokiu pavadinimu, matyt spec DE rinkai smile.gif. Tinka tos kaladėlės su Duplo puikiausiai. Bet koks fainas Majos rinkinys  bigsmile.gif . Tik pati Maja labai juokinga  biggrin.gif . Prieš gerus metus ar pusantrų maniškiai buvo labai užsikabinę už to filmuko, ot būtų džiaugęsi tada tokiu rinkiniu smile.gif.

dekui 4u.gif matyt praleidau kai aptarinejot , nepykit. ax.gif
man jie patiko, reikes koki uzhsakyt pabandymui 4u.gif
kai vaikuciams patinka herojai tai belekas su juo dzhiaugsmo suteikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 22, 00:25)

man irgi atrodo assorti maciau g.gif
Atsakyti
erikiuxxx, _E_D_I_T_A_ ačiū, o tai kaip aš pražiūrėjau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 22, 01:19)
erikiuxxx, _E_D_I_T_A_ ačiū, o tai kaip aš pražiūrėjau ax.gif ?

nzn nzn g.gif
turbut slepe nuo musu visus pokalbius unsure.gif
einu ieshkoti skirtumu smile.gif

bet tai ***** kam ash juos radau doh.gif dabar mano noru sarashas vel dideja
o taip jau lengva buvo nes atrode apsisprendzhiau ko noriu
Atsakyti
jonas k, skaiciau skaiciau vakar ir pamirsau, ar gavot jau is kart. siuntinuka su begiais? 4u.gif labai idomu dabar man ta detale, kur ant begio slankiojasi tas raudonas stop ,,mygtukas", kazin, ar tinka jis naujam traukinukui? nezinau, ar verta man ieskot tokios detales ar ne g.gif .

Kas klause del city traukinio begiu, tai labai sunku pasakyt, kokie jie. Jei naujuju traukiniu, tai nepigus jie - 2 issisakojimai su 6 begiais ko gero iki 60Lt gali kainuot - jei nauji - cia kaip kam pavyks nupirkt. O lenkti begiai su tais smulkiais lanksciais - nezinau kiek vnt. - nepamenu, reiks paziuret, jei labai reikia, tai irgi apie tiek pat. Siaip su nuolaidom esu pirkus nuo 35 iki 54Lt uz dezute, nes kai reikejo, pigiau nebuvo, o dabar vis pasitaiko koks pigesnis variantas netyciom.
Yra begiu ir senesniu - elektrai laidziu, tai jie turetu tikt ir naujiems traukiniams, bent taip raso. O va patys seniausi, kur kaip juosteles melynos, tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 22, 02:02)
nzn nzn  g.gif
turbut slepe nuo musu visus pokalbius  unsure.gif

bet tai ***** kam ash juos radau  doh.gif dabar mano noru sarashas vel dideja

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne ne, aš ne apie PlayBig ir Unico, o dėkojau už atsakymą apie Abric advento kalendorių. Assorti dažnai pažiūriu, o kalendorių nemačiau g.gif , matyt, buvau užsibūrusi su Lego. Turim abric kaladėlių ir tą rinkinuką iš gaidžiuko, man mergytė labai miela, ir vyresniajai labai patinka. Kartais lego paslepiam ir abric išsitraukiam biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Natele @ 2013 01 22, 10:03)
jonas k, skaiciau skaiciau vakar ir pamirsau, ar gavot jau is kart. siuntinuka su begiais?  4u.gif labai idomu dabar man ta detale, kur ant begio slankiojasi tas raudonas stop ,,mygtukas", kazin, ar tinka jis naujam traukinukui? nezinau, ar verta man ieskot tokios detales ar ne  g.gif .

drinks_cheers.gif Ketinau klausti, ar gavot biggrin.gif . Baisiai smalsu bigsmile.gif . Dabar turėtų būti labai smagu, abu vaikinai su savo traukiniais thumbup.gif thumbup.gif . Daug smagiau žaisti, kai ir žaidėjai du, ir traukiniai du wub.gif .
Laukiam reportažo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 sausio 2013 - 10:08
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 22, 03:02)
nzn nzn  g.gif
turbut slepe nuo musu visus pokalbius  unsure.gif

bet tai ***** kam ash juos radau  doh.gif dabar mano noru sarashas vel dideja

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko norite jūs, viskas aišku, o ko nori jūsų vaikas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 01 22, 11:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ko norite jūs, viskas aišku, o ko nori jūsų vaikas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va cia tai ir yra problema doh.gif vaikas gi dar neshneka g.gif
nors parduotuveje duplo rinkinukus kuriu neturim deda i kashika lotuliukas.gif
su internetu sunkiau , nemoka dar i virtualu kashika visko sudeti verysad.gif butu faina jei padetu ishsirinkti tai ko nori thumbup.gif

beje va ka stato duplo_fanai
Atsakyti