Gavau zinute Lojaliems pirkejams- akcija prasideda anksciau! Tik su Jusu kortele sausio 22-23 d. zaislams 30 % (suteikiama ir akcijinems prekems)

QUOTE(Kačia @ 2013 01 22, 12:03)
Gavau zinute Lojaliems pirkejams- akcija prasideda anksciau! Tik su Jusu kortele sausio 22-23 d. zaislams 30 % (suteikiama ir akcijinems prekems) 

kur cia? internetu assorti?
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 22, 12:23)
kur cia? internetu assorti?
Čia Maxima tokia siuntinėja

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 22, 13:26)
As manau kad ir jums priklauso, jei turite "aciu" kortele

Idomu, ar dar bus nukainuotu lego ar jau spejo i sandeli paslepti

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 22, 12:26)
internetu perkant? ar bet kur parduotuveje? nesuprantu

QUOTE(padraika22 @ 2013 01 22, 13:28)
internetu perkant? ar bet kur parduotuveje? nesuprantu
mums niekada nieko nesiuncia. cia i el pasta kazkokius pasiulymus siuntineja?

ne i telefona sms

Bet kurioje Maximoje, o internetu perkant tai nezinau ar taiko

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 22, 11:17)

Papildyta:

Laukiam reportažo

Na dar vis laukiam siuntinuko su begiais ir traukinuku, labai jau norisi man vaikuciams paduot, bet dar nera

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 22, 11:55)
Peržiūrėjau visas

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 22, 13:06)
Na dar vis laukiam siuntinuko su begiais ir traukinuku, labai jau norisi man vaikuciams paduot, bet dar nera
. Na bet nieko nepadarysi kol jauciu supakuos, kol issius, o dar kur pasto siuntimo laikas. Tikiuosi greitu laiku gausim. Del to stop "kaladeles" ant begiu, tai net nezinau, as turiu br uzraso su strelkute, tai kazkai tas naujo rinkinio traukinukas man nesuveike, arba suveike kartais. Ziuresim kaip bus su tuo senesiu

Bet kaip ilgai negaunat

QUOTE(Natele @ 2013 01 22, 11:03)
Yra begiu ir senesniu - elektrai laidziu, tai jie turetu tikt ir naujiems traukiniams, bent taip raso. O va patys seniausi, kur kaip juosteles melynos, tai net nezinau 

buvau užsukus šiand apžiūrėt tų bėgių ir visų dalių,vieną įdomesnį maišėką parsinešiau detaliai apžiūrai, kai pastoviai pirkėjai tai davė namie ramiai apžiūrėt

Kad duplo tai nesu macius schemu puslapio
, nebent siaip kur internete zmones yra nuotrauku ikele.
Va smulkiuju lego tai yra ir cia besilankancios tais psl. retkarciais naudojames
.

Va smulkiuju lego tai yra ir cia besilankancios tais psl. retkarciais naudojames

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 22, 14:07)
Na dar vis laukiam siuntinuko su begiais ir traukinuku
Mes isu jumis kartu laukiam jusu siuntinuko