Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Regila @ 2013 01 13, 18:57)
Mes sode pasidarbavom su sniegu į šiltnamį-prieš Naujus metus, kai buvo privarę daug sniego. Prikrovėm aukščiau pusės langų..

tai turejo istirpti po nauju blush2.gif bent jau mano istirpo, vakar vel kasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 13, 19:14)
Saintlina, trauk sėklas ir daryk planą sėjimo  ax.gif , gal iš Tavęs dar ką nusižiūrėsiu  mirksiukas.gif  Kiek pastebėjau Tavo ir mano šeimynų skoniai panašūs  ax.gif

tai jau pusė būsimų augintinių ir taip sutampa biggrin.gif
Ir aš pastebėjau, kad panašūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 13, 19:23)
Brandywine black

Oi tie man atrodo tikrai skanūs wub.gif Esu valgius raudonų tokių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 17:26)
skaitau ir atsistebėt negaliu - dar nei sausio vidurio nėr, o jūs jau susidėliojot konkrečiai kiek ir ko sėsit  bigsmile.gif  Aš dar žmoniškai nei sėklų neperžiūrėjau  unsure.gif

cia dar niekis , as savo sarasa jau is rudens mintyse pasidariusi, siom dienom tik pasikoregavo pagal visus masines psichozes principus cool.gif kai ka pakeite Aurea, Bolzano, Orlynij kliuv ir Slivka
Atsakyti
tai tame ir reikalas, kad čia užėjus tie norai vos ne kasdien keičiasi doh.gif Rudenį aš buvau įsitikinusi, kad turiu visko, ko noriu ir įsigysiu vos kelias naujas veisles. Na, be jokios abejonės, gavosi kaip visada..
Atsakyti
Radau tokį mėlyną , jei nemodifikuotas , norėč .
Kaip dabar žinot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 19:42)
tai tame ir reikalas, kad čia užėjus tie norai vos ne kasdien keičiasi  doh.gif  Rudenį aš buvau įsitikinusi, kad turiu visko, ko noriu ir įsigysiu vos kelias naujas veisles. Na, be jokios abejonės, gavosi kaip visada..

jo as siemet ir neplanavau nieko pirkti doh.gif ... pries maziau nei savaite askiau, kad viska turiu... odabar man Dartanjanas is galvos neiseina biggrin.gif ... gal kas radot jo foto blush2.gif ? Galvoju mano Dziljetai turetu tikti i poras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 01 13, 19:43)
Kaip dabar žinot?

Gaudvilė, man atrodo, augino mėlyną ir mažai to mėlynumo buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 13, 20:45)
Gaudvilė, man atrodo, augino mėlyną ir mažai to mėlynumo buvo  ax.gif

Ten apačioje pastebėjau mažas nuotraukytes , tai ant lėkštės - jau raudonas . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 20:44)
jo as siemet ir neplanavau nieko pirkti  doh.gif ... pries maziau nei savaite askiau, kad viska turiu... odabar man Dartanjanas is galvos neiseina  biggrin.gif  ... gal kas radot jo foto  blush2.gif ? Galvoju mano Dziljetai turetu tikti i poras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Va cia yra foto pokelio ir siaip jie nemazai rusiu turi seklu. teko pas juos apsirekinti ir man pernai smile.gif P.s. Labai geri ir kokybiski sodinukai braskiu pas juos isigyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 01 13, 20:43)
Kaip dabar žinot?

O tie mėlyni kur pas Regilą puslapyje yra, netinka?
Atsakyti
Regila, tų, kurių nesėsi, parduok mums po porą - išbandysim, atsiliepimus parašysim, žinosi, kurių priveisti mirksiukas.gif
Atsakyti