Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2013 01 13, 20:52)
O tie mėlyni kur pas Regilą puslapyje yra, netinka?

Ačiū , radau Синий .
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 13, 19:48)
Va cia yra foto pokelio  ir siaip jie nemazai rusiu turi seklu. teko pas juos apsirekinti ir man pernai  smile.gif P.s. Labai geri ir kokybiski sodinukai braskiu pas juos isigyti  bigsmile.gif

aciu labai mirksiukas.gif Atrodo neblogai biggrin.gif Reikia tik vieta siltnamyje surast ir galima vaziuoti pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 sausio 2013 - 20:02
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 19:44)
odabar man Dartanjanas is galvos neiseina  biggrin.gif  ... gal kas radot jo foto  blush2.gif ? Galvoju mano Dziljetai turetu tikti i poras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nea, visai netiks schmoll.gif D'Artanjanas tik prie Konstancijos tiktų. Džiujetai arba Romeo padavai, arba nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 19:42)
tai tame ir reikalas, kad čia užėjus tie norai vos ne kasdien keičiasi  doh.gif  Rudenį aš buvau įsitikinusi, kad turiu visko, ko noriu ir įsigysiu vos kelias naujas veisles. Na, be jokios abejonės, gavosi kaip visada..

QUOTE(tany @ 2013 01 13, 19:44)
jo as siemet ir neplanavau nieko pirkti  doh.gif ... pries maziau nei savaite askiau, kad viska turiu... odabar man Dartanjanas is galvos neiseina  biggrin.gif  ... gal kas radot jo foto  blush2.gif ? Galvoju mano Dziljetai turetu tikti i poras  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man irgi panašiai, tikrai jau pradedu galvoti, kad norint naktimis miegoti reikia čia nebesilankyti doh.gif lotuliukas.gif

Džiuljetai reik Romeo, o ne Dartanjano. Ka ji su Dartanjanu veiks schmoll.gif O Dartanjanui reik kitų muškietininkų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 20:03)
nea, visai netiks  schmoll.gif  D'Artanjanas tik prie Konstancijos tiktų. Džiujetai arba Romeo padavai, arba nieko  cool.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 sausio 2013 - 20:05
Kad paskaicius Dziuljietos ir Dartagnan aprasymus susidarau ispudi,kad Dziuljieta geresne smile.gif Raso,kad derlinga, o apie ana nieko panasaus. Tai prastas "bernas" taokiai "mergai" tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 20:03)
nea, visai netiks  schmoll.gif  D'Artanjanas tik prie Konstancijos tiktų. Džiujetai arba Romeo padavai, arba nieko  cool.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 13, 20:05)
Džiuljetai reik Romeo, o ne Dartanjano. Ka ji su Dartanjanu veiks  schmoll.gif O Dartanjanui reik kitų muškietininkų lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 13, 20:07)
Kad paskaicius Dziuljietos ir Dartagnan aprasymus susidarau ispudi,kad Dziuljieta geresne  smile.gif  Raso,kad derlinga, o apie ana nieko panasaus. Tai prastas "bernas" taokiai "mergai" tikrai  drinks_cheers.gif

nieko jus nesuprantat schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
visai fantazijos neturit ar ka mirksiukas.gif visgi reikes turbut apgyvendit abudu, kad irodyti, kad buvau teisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 20:11)

visai fantazijos neturit ar ka  mirksiukas.gif    visgi reikes turbut apgyvendit abudu, kad irodyti, kad buvau teisi  biggrin.gif  biggrin.gif

Arba, kad mes buvom teisios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 sausio 2013 - 20:14
aš prie Džiulkos geriau Erelio snapą pasodinsiu. Apsaugai, tskant.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 20:11)
   visgi reikes turbut apgyvendit abudu, kad irodyti, kad buvau teisi  biggrin.gif  biggrin.gif

žinoma, tavo šiltnamis, ką nori, tą apgyvendini smile.gif
Bet iš tiesų Giulietta apibūdinama kaip nepaprastai derlinga (o taip ir yra, galiu patvirtint), o apie Dartagnan derlingumą Sėkluva net neužsimena. Patys pomidorai panašūs, tik muškietininko smulkesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 sausio 2013 - 20:19
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 13, 20:13)
Arba, kad mes buvom teisios  lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 20:18)
Papildyta:
žinoma, tavo šiltnamis, ką nori, tą apgyvendini  smile.gif
Bet iš tiesų Giulietta apibūdinama kaip nepaprastai derlinga (o taip ir yra, galiu patvirtint), o apie Dartagnan derlingumą Sėkluva net neužsimena. Patys pomidorai panašūs, tik smulkesni.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 20:18)
Papildyta:
žinoma, tavo šiltnamis, ką nori, tą apgyvendini  smile.gif
Bet iš tiesų Giulietta apibūdinama kaip nepaprastai derlinga (o taip ir yra, galiu patvirtint), o apie Dartagnan derlingumą Sėkluva net neužsimena. Patys pomidorai panašūs, tik muškietininko smulkesni  smile.gif

man tas Dartanjanas nesa i mano Toliman, kuris patiko man, tik tikiuosi Dartanjanas aukstaugis... tiesa spalva gal nelabai aititnka, bet nieko roziniu daug neturiu, bus paivairinimui.
o pries Dziuljeta jis turetu laimeti ankstyvumu, pagal aprasyma g.gif Ziuresim, kaip ten bus istikruju....aisku jie vel kaina neisgasdins biggrin.gif, jei internete kaina beveik 10lt, tai parduotuvej, kaip naujiena vel gali uzlauzt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 20:25)
tik tikiuosi Dartanjanas aukstaugis... tiesa spalva gal nelabai aititnka, bet nieko roziniu daug neturiu, bus paivairinimui. 

jei nori rožinių, imk geriau Fenda. Man kažkodėl atrodo, kad ji geriau.. derlingesnė bus, ligoms atsparesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 sausio 2013 - 20:29
QUOTE(saintlina @ 2013 01 13, 20:28)
jei nori rožinių, imk geriau Fenda. Man kažkodėl atrodo, kad ji geriau.. derlingesnė bus, ligoms atsparesnė.

as noriu pailguuuu mirksiukas.gif o roziniu turesiu Mamirio...anasi metais per nuolaidas seklam kazkodel nesusilaikiau paemiau...kodel neklasukit biggrin.gif ... tai reikia bent pabandyti kelis uzaugint siemet

P.S. bet siaip nusiviliau S&G pomidarais...jie visi reiklauja trasu(bent jau mano auginti)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 sausio 2013 - 20:41
QUOTE(tany @ 2013 01 13, 20:38)

P.S. bet siaip nusiviliau S&G pomidarais...jie visi reiklauja trasu(bent jau mano auginti)...

blink.gif

O tu pati, tavo vaikai, vyriškis ir t.t. gyvi oru?
Atsakyti