Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 11, 14:49)
RAMIAI,BE PANIKOS,ŠALIKAS YRA 
http://www.landsend....-418319_AG.html  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ooo, vėl įmetė, jej bogu, nebebuvo vakar ryte bigsmile.gif.

QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 14:51)
Taip...būtent išsirinktom ir netaiko  verysad.gif Na ką, ieškosiu kitos vyrui striukės. Žiūrėjau šias, gal jūs dar patikrinkit dėl viso pikto...
http://www.sierratra...or-men~p~4487u/
http://www.sierratra...or-men~p~4701t/

Sau jau gavau šią,
http://www.sierratra...;colorFamily=05
  tai esu be proto patenkinta - labai šilta, lengva ir graži dragonfly spalva.
Be abejo didelis ačiū Taurei  ir jos kompanijai už nerealią kainą pagautą wub.gif  wub.gif

Gražios striukės, o netaiko nuolaidos. Nebent galit pabandyt surast koduką, kur nuo tam tikros sumos perkant 30 proc. minusuoja, gal parinktų ir taikytų g.gif. Arba laukit, per savaitgalį, būna, dar ir kitą kodą kas įmeta 4u.gif.
O moteriška atitiko dydžius, nedidinta?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 11, 16:04)
Ooo, vėl įmetė, jej bogu, nebebuvo vakar ryte bigsmile.gif.
Gražios striukės, o netaiko nuolaidos. Nebent galit pabandyt surast koduką, kur nuo tam tikros sumos perkant 30 proc. minusuoja, gal parinktų ir taikytų g.gif. Arba laukit, per savaitgalį, būna, dar ir kitą kodą kas įmeta 4u.gif.
O moteriška atitiko dydžius, nedidinta?

Tai aišku lauksim, ne karo metas juk biggrin.gif
Moteriška didinta tikrai, bet aš dėl to net apsidžiaugiau. Nebuvo XXL, ėmiau XL ir laisvai įtilpau su 115 per plačiąją ax.gif Tai ir megztuką laisvai storesnį (nors su ja nereikia) galiu pasivilkti...
Atsakyti
kažkaip ant žaliūųųųųųųų labai traukia wub.gif
gaila kad nėra didesnių, kaina liuks

o šių kaina kokia liuks

bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 11 sausio 2013 - 15:19
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 11, 15:15)
kažkaip ant žaliūųųųųųųų labai traukia wub.gif
gaila kad nėra didesnių, kaina liuks

o šių kaina kokia liuks

bigsmile.gif

Sudėtis Acrylic, nedžiūgaukit taip, nieko gero schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 11, 15:25)
Sudėtis Acrylic, nedžiūgaukit taip, nieko gero schmoll.gif.

o aš kaip tik jau pavargau nuo medvilnių ir visų eko... vistiek gražiau žiūrėisi ir nešiojasi tokios... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 11, 15:28)
o aš kaip tik jau pavargau nuo medvilnių ir visų eko... vistiek gražiau žiūrėisi ir nešiojasi tokios... g.gif

ne dėl eko, o būtent norėjau pasakyt, kad po kelių dienų nešiojimo nusiburbuliuos ir nebeatrodys dailiai g.gif.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 11, 15:28)

Tai kad akrilas ko gero labiausiai nusiburbuliuojantis siūlas g.gif nu niekaip neįsivaizduoju,kaip jis gerai nešiotis gali... lauke šalta,patalpoj-per karšta su tokiais rūbais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 11, 16:28)

Aš galiu irgi pritarti drinks_cheers.gif . Nejaučiu poreikio pirkti tik natūralios sudėties. Juk mes moterys vistiek ilgai nenešiojam rūbų - keičiam garderobą dažnai. Tai gal geriau dažniau pigesnį ir naują daiktą nusipirkti? Jau seniai šį požiūrį pritaikiau rankinėms, o žiūriu, kad ir batai odiniai nevisada savo kainą atitinka...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 11, 15:32)
Tai kad akrilas ko gero labiausiai nusiburbuliuojantis siūlas g.gif nu niekaip neįsivaizduoju,kaip jis gerai nešiotis gali... lauke šalta,patalpoj-per karšta su tokiais rūbais blink.gif

ane... g.gif kažkaip nelabai pamenu iš seniau... o paskutiniu metu vien medvilnės norėjau...

su poliesteriu sumaišiau, pasižiūrėjau kas yra akrilas - taip, jūs teisios..

ačiū mergiukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 11 sausio 2013 - 15:38
QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 15:32)
Aš galiu irgi pritarti  drinks_cheers.gif . Nejaučiu poreikio pirkti tik natūralios sudėties. Juk mes moterys vistiek ilgai nenešiojam rūbų - keičiam garderobą dažnai. Tai gal geriau dažniau pigesnį ir naują daiktą nusipirkti? Jau seniai šį požiūrį pritaikiau rankinėms, o žiūriu, kad ir batai odiniai nevisada savo kainą atitinka...

Na, jei pėda toleruoja neodinius uždarus batus, gal... g.gif. Nes aš galiu ne odinę tik kokią nors vasarinę lengvą sportinio tipo avalynę su kokiom ten neopreninėm, audinio detalėm ar panašiai, o šiaip odos pakaitalo, nu niekaip doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 15:32)
Aš galiu irgi pritarti  drinks_cheers.gif . Nejaučiu poreikio pirkti tik natūralios sudėties. Juk mes moterys vistiek ilgai nenešiojam rūbų - keičiam garderobą dažnai. Tai gal geriau dažniau pigesnį ir naują daiktą nusipirkti? Jau seniai šį požiūrį pritaikiau rankinėms, o žiūriu, kad ir batai odiniai nevisada savo kainą atitinka...

Bent aš darau visai priešingai,nešioju ilgai,su sąlyga,kad nesusitrina ir nesušiūra unsure.gif
Labai nemėgstu to dažno pirkimo "iš reikalo"- kai jau reik pirkt,nes susidėvėjo...man patinka daiktai,kurie dėvint neatrodo prasčiau.
Nepulsiu teigti,kad tik natūralios medžiagos yra gerai,nes jau seniai šitą reikalą paneigė tokie gamintojai kaip Columbia ir t.t.,bet tie rūbai paprastai irgi nešiojasi taip,kad nėra reikalo dažnai žūt būt ieškot pakaitalo,nes susidėvėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 11, 14:29)
Gal galetumet pakomentuoti batukus? Vis ziuriu i juos dukrytei savo, bet bijau kad nebutu labai platus per blauzda  g.gif Kokia pedutei koki dydi emet?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

yout 4,5 dydzio vidpadis 24cm,
kaip del plocio tai nzn, drauge tik vakare pasiims, tai tada gal labiau pakomentuos kaip ant jos kudenu mergaiciu atrodo.. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 11 sausio 2013 - 15:46