Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2013 01 11, 16:38)
Na, jei pėda toleruoja neodinius uždarus batus, gal... g.gif. Nes aš galiu ne odinę tik kokią nors vasarinę lengvą sportinio tipo avalynę su kokiom ten neopreninėm, audinio detalėm ar panašiai, o šiaip odos pakaitalo, nu niekaip doh.gif.

Ot va vasarai tai tik oda (mat kaip skirtingai bigsmile.gif ) O dabar tai bajerį pasakysiu - žiūriu, kad barstomos visokios druskos ant šaligatvių baigia suėsti visus batus gerus...Tai sakau nulėksiu į turgų nors šuniui vedžiot kokius papigiai pasiimsiu...Tai paėmiau už 50 pinigo ilgus, su dirbtiniu kailiu, storu padu lotuliukas.gif Ir ką gi - įsiklojau vilnonį paduką ir pirmyn. Ir ne tik šunį jau vedu, nebeišlendu iš jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 15:32)
Aš galiu irgi pritarti  drinks_cheers.gif . Nejaučiu poreikio pirkti tik natūralios sudėties. Juk mes moterys vistiek ilgai nenešiojam rūbų - keičiam garderobą dažnai. Tai gal geriau dažniau pigesnį ir naują daiktą nusipirkti? Jau seniai šį požiūrį pritaikiau rankinėms, o žiūriu, kad ir batai odiniai nevisada savo kainą atitinka...

as uz ilgalaikius daiktus.. Man geriau maziau turet, bet kokybisku daiktu..
Tas pats ir su rankinem, perku tik tikros odos ir turiu keleta kurias ziauriai myliu ir periodiskai prie ju sugryztu.. Turiu tik dvejus dzinsus, kaina ju didele , bet uztat guli idealiai.. nesioju ir kasdien jais dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 15:46)
Ot va vasarai tai tik oda (mat kaip skirtingai  bigsmile.gif ) O dabar tai bajerį pasakysiu - žiūriu, kad barstomos visokios druskos ant šaligatvių baigia suėsti visus batus gerus...Tai sakau nulėksiu į turgų nors šuniui vedžiot kokius papigiai pasiimsiu...Tai paėmiau už 50 pinigo ilgus, su dirbtiniu kailiu, storu padu  lotuliukas.gif Ir ką gi - įsiklojau vilnonį paduką ir pirmyn. Ir ne tik šunį jau vedu, nebeišlendu iš jų  blush2.gif

Tai čia vienas iš variantų,kaip racionaliai leisti savo litus. Kitas variantas pvz per kokią sierros akciją papirkt sniegbačius su gumine apatine dalim. O kuris variantas "teisingesnis "praktiškai-matyt ,galima nuspręst palyginus,kiek batai tarnaus-tiek vieni,tiek kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 11, 16:50)
as uz ilgalaikius daiktus.. Man geriau maziau turet, bet kokybisku daiktu..
Tas pats ir su rankinem, perku tik tikros odos ir turiu keleta kurias ziauriai myliu ir periodiskai prie ju sugryztu.. Turiu tik dvejus dzinsus, kaina ju didele , bet uztat guli idealiai.. nesioju ir kasdien jais dziaugiuosi  thumbup.gif

O aš labai nepastovi...Man greit atsibosta... blush2.gif Bet taip, sutinku pilnai, kad reikia turėt ir ilgalaikių kokybiškų daiktų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2013 01 11, 15:55)
O aš labai nepastovi...Man greit atsibosta... blush2.gif Bet taip, sutinku pilnai, kad reikia turėt ir ilgalaikių kokybiškų daiktų.  drinks_cheers.gif

cia greiciau su amzium ateina lotuliukas.gif Bent man taip...
Atsakyti
Parduodu vyrui netikusius Sorel batus US11 29 cm vidus 250 lt.-
http://www.sierratra...;colorFamily=03

Ir savo Kamik 7US 24 cm viduje 150 lt juodos spalvos.
http://www.sierratra...;colorFamily=05
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 11, 16:57)
cia greiciau su amzium ateina  lotuliukas.gif  Bent man taip...

Tai turbūt man antra jaunyste biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas prisijungtu prie yoox.com, verkiant noriu vienu dzinsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRUNI @ 2013 01 11, 14:22)
Parodykit kokia striuke?smile.gif

http://www.landsend....-422700_AF.html

As daug vairuoju,man nepatogu per rankas ir apacioj per paskutine saga truksta laisvumo.Lietuvoj nesioju S/M.Prisiskiacius komentaru emiau XS,prasoviau...
Atsakyti
Labukas, dedu macys.com 4u.gif
Atsakyti
Taure, ar pirksit dar siandien RL?
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2013 01 11, 16:30)
http://www.landsend....-422700_AF.html
As daug vairuoju,man nepatogu per rankas ir apacioj per paskutine saga truksta laisvumo.Lietuvoj nesioju S/M.Prisiskiacius komentaru emiau XS,prasoviau...

Tai juk nebūtina tos sagos segt... O ir užtrauktukas, bent jau ilgojoj, su dviem galvutėm - kiek reikia, tiek ir atsitrauki iš apačios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 sausio 2013 - 16:36