Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Benukas @ 2013 01 10, 23:41)
Nugis pagelbekit ir man, jei kas galit:

Situ kuri dydi imt su 104 sedimaja 10 ar 12?
RL
user posted image

Sveiki 4u.gif
Labai panašius turiu su 98 cm 6 dydį 4u.gif Turėjau keletą RL džinsiukų ir džinsinį sijoną, visuomet 6 dydis tinka blush2.gif Jums turėtų tikti 10 dydis (bet, aišku, ir nuo figūros priklauso).
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2013 01 10, 22:32)
Aš su 96 klubais ėmiau 4 šių jegging'sų dydį - tiko idealiai 4u.gif

Jei nepaslaptis - kiek pas tave per liemeni? Nes pas mane tai jo nerasta, todel kartasi tenka imti dydziu didenius doh.gif

QUOTE(Pum@ @ 2013 01 10, 22:56)
As toki megstuka turiu L dydi su 108cm krutine. Man atrodo didinti dydziu  4u.gif

thumbup.gif kaip tik sita esu nusiziurejusi smile.gif

Proksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 01 10, 23:06)
vat kaip tyčia, patarėjos miega turbūt  doh.gif

Vakar kelis kartus klausiau ta pati .maniskis TH nesioja m koki dydi imt RL?tai viena mamyte tik atsilepe.sake kad i didesne puse. megztukai vyriski.vyrui perka landsend xl ir RL irgi. xl
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 11, 00:09)
Vakar kelis kartus klausiau ta pati .maniskis TH nesioja m koki dydi imt RL?tai viena mamyte tik atsilepe.sake kad i didesne puse. megztukai vyriski.vyrui perka landsend xl ir RL irgi. xl

Mano vyrui RL megztukai pasitaikė į didesnę pusę. Šiaip ima L dydį, o RL M tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 10 sausio 2013 - 23:12
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 23:51)
gal 10 ?  g.gif

QUOTE(ingulka7 @ 2013 01 11, 00:08)
Sveiki 4u.gif
Labai panašius turiu su 98 cm 6 dydį 4u.gif  Turėjau keletą RL džinsiukų ir džinsinį sijoną, visuomet 6 dydis tinka blush2.gif  Jums turėtų tikti 10 dydis (bet, aišku, ir nuo figūros priklauso).

Aciu, bandau 10 paimt.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 10, 23:09)

as irgi pritarciau, kad i didesne puse jie. Nors megtuko MB neturi. Tik maikute ir bliuskute ilgom rankovem 4u.gif
Nors pagal lentele ju size dabar paziurejau, tai toks dydis jam ir turetu tikti. Tai kaip ir atitinka tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 10 sausio 2013 - 23:17
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 11, 01:02)
Su naujais  4u.gif

O as jau savaite kaip nieko nepirkau  cool.gif  biggrin.gif

Va MB tik uzsiprase Mates arbatai puodeli ta specialu nupirkti. Tai mastau kur jo cia ieskoti, kaip jis vadinasi ir is vis ar verta siustis?  g.gif Lt jo kaina apie 25Lt.
Papildyta:

O tau ne per daznai keicia nika?  g.gif Negi jau pusmetis praejo?  blink.gif

Su Naujais biggrin.gif 4u.gif

Užsikodavai, nebeperka Tau Gerdulka ar pažadus sau kažkokius davei Kalėdų rytą? biggrin.gif
Aš vienąkart tarpušventyje tycharia apsipirkau, nes reikėjo vieno daikto, o pamačiau dar tą aną tongue.gif Kitą savaitę krypštausiu arba ne, jei dydžius nenutaikiau smile.gif

Jei tik tokie pinigai, tai kam vargti.. nebent dėl grožio/kokybės norisi kažko tOkio iš to puodelio bigsmile.gif

Beje, Mutinelos (nu, kol persimokysiu naujai nicką rašyti, o ir užrodė Mutinela tongue.gif) juoda arbata labai skani. Gafsos Žalioji suryžiais nu labai jau įdomi - reik priprasti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 10, 23:02)
O tau ne per daznai keicia nika?  g.gif Negi jau pusmetis praejo?  blink.gif

Ok Sierra ryt patikrinsiu  4u.gif

Ir pameni biggrin.gif. Manau, cia isimtis, nes nurodziau kad noriu senojo, tik be CapsLocko doh.gif.

TH megztiniu gal reciau perka moteros vyram, kad ner kas pataria g.gif. Ir RL, ka galiu pasakyti, L polo marskinukai per krutine buo ~120 cm, bet ne Denim&Supply.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 10, 23:17)
juoda arbata labai skani. Gafsos Žalioji suryžiais nu labai jau įdomi - reik priprasti tongue.gif

Priminei arbatas - kai sugalvosit kuri vilniete is Harney papirkt arbatu, pashukaukit, noriu kooperuotis, bet nenoriu viena viso didelio poko imti, butu galima pasidalint. Nes jau namie metaliniu Harney dezuciu net kelios tuscios, norisi uzpildyt blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 10, 23:17)
Užsikodavai, nebeperka Tau Gerdulka ar pažadus sau kažkokius davei Kalėdų rytą? biggrin.gif
Aš vienąkart tarpušventyje tycharia apsipirkau, nes reikėjo vieno daikto, o pamačiau dar tą aną tongue.gif Kitą savaitę krypštausiu arba ne, jei dydžius nenutaikiau smile.gif

Jei tik tokie pinigai, tai kam vargti.. nebent dėl grožio/kokybės norisi kažko tOkio iš to puodelio  bigsmile.gif

Nu kazkaip vis nuteikiu save, kad nereikia man nieko kol kas lotuliukas.gif Nes kruva rubu su etiketem dar guli doh.gif

Aga, galvojau, gal koks grazesnis puodelis bus JAV g.gif

QUOTE(manouche @ 2013 01 10, 23:18)
Ir pameni biggrin.gif. Manau, cia isimtis, nes nurodziau kad noriu senojo, tik be CapsLocko doh.gif.

TH megztiniu gal reciau perka moteros vyram, kad ner kas pataria g.gif. Ir RL, ka galiu pasakyti, L polo marskinukai per krutine buo ~120 cm, bet ne Denim&Supply.

Kad tik apsipratom su mutinela, ir va vel teks pratintis is naujo biggrin.gif

Oho net 120cm L blink.gif
Maniskis tokia turi, tai L jam ideliai su 112cm krutine g.gif O pacios maikute pamatavus po pazastim apie 58cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 10 sausio 2013 - 23:31
Gavau Crocs -20% koduka. Priimamu uzsakymu kiekis limituotas, nes kodas tik 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 10, 23:25)
Oho net 120cm L  blink.gif
Maniskis tokia turi, tai L jam ideliai su 110cm krutine berods  g.gif

Nu panasi, gal maniskio labiau T-shirtiskesne. O matavai pati kiek cm? Nes MB ant 112 cm galvojau bus didele, bet nieko, laisvas ir tiek..
Atsakyti
Kazkur temoje praziurejau klausima del RalphLauren.com . Turiu -10%
Atsakyti