QUOTE(Stepė @ 2013 01 10, 19:48)
ačiū Mergaitės už dovanėlę

. Kas įdomiausia, kad tas mizernas siuntinukas ne man - kam dovanų, kas už kompaniją prisijungė. Tai važiavau be jokios laukimo emocijos atsiimt. O atsiėmus buvau labai labai maloniai nustebinta
ne, nu kas čia per dovanėlės?

aš gal irgi noriu
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 20:02)
Tauryt, o su kokiu televizorium kokią išmierą ėmei? Noriu tikėt kad 0 dydis bus kaip tik mano uodegai 88-89 cm.
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 21:02)
Jei turit nuojauta, kad perilgai laukiat skaiciu, rasykit man email, patikrinsiu. Buna aisku visokiu nesamoniu su uzsakymais, kai cancelina, o as nsuziuriu, bet visados gale savaites perziurineju visus veluojancius, tikrinu kodel veluoja ir surasau laiskus jei cancelino. aisku buna ir praziuriu.
tik jau nesikuklink ir nenusivertink. Tikrai turim su kuo palygint. nei tokių greičių, nei tokio konkretumo, nei tokių tikslių atsakymų ir apskritai tokio superinio bendravimo niekur nėr
QUOTE(Selga @ 2013 01 10, 22:45)
Ačiū, mergaitės, už visus patarimus ir pakomentavimus. Esu dar nauja, negavusi siuntinių šios temelės narė, tad gali būti, kad kiek skubinu viską. Čia mano ne patirtis kalba pati už save. Tiesiog norisi susidaryti vaizdą, kokiu pagreičiu viskas vyksta ir
ar galima tikėtis šiame sezone dar apsivilkti užsisakomas prekes
O šiaip, reikia pažymėti, kad visas jūsų ratelis laaabai fainas ir nevalingai įtraukiantis
Taure, parašiau Jums į paštą savo klausimą
vieną kartą, kai užsisakiau striukę likus visai nedaug laiko iki kalėdų, tai žinodama Taurės ir Co greičius, džiaugiaus, kad kai jau bus sausis ir bus šalta, tai tikrai būsiu gavus, turėsiu ir galėsiu nešiot. ir ką manot? Aš jau prieš kalėdas tą striukę pasiėmiau iš aneritos

greičiai mano protu nesuvokiami