Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2013 01 11, 00:26)
Gavau Crocs -20% koduka. Priimamu uzsakymu kiekis limituotas, nes kodas tik 1  4u.gif

Tauryte.isiunciau jums klausima del RL ..labai laukiu atsakymo.noreciau greiciau uzsakyti ir eit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 10, 23:30)
Nu panasi, gal maniskio labiau T-shirtiskesne. O matavai pati kiek cm? Nes MB ant 112 cm galvojau bus didele, bet nieko, laisvas ir tiek..

Permatavau saviski. 112cm krutine pas ji. Maikutes tos 58*2cm po pazastim, o apasimovus ji jam tokia jau gan prigludusi. Nera laisvoka tikrai schmoll.gif Dar pas MB peciai nesiauri gal del to g.gif
Atsakyti
Kraunu RalphLauren.com, po to Macys.com tada vel Ae.com 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2013 01 10, 16:32)
Tauryte.isiunciau jums klausima del RL ..labai laukiu atsakymo.noreciau greiciau uzsakyti ir eit miegot  biggrin.gif

Galit ramiai miegot, kraunu jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2013 01 11, 01:12)
Aciu, bandau 10 paimt.

man jie irgi patinka, bet ju lemuo aukstas ? ar klystu ?
Papildyta:
O Man jau mutinela prilipo, rasyti lengviau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 11, 00:45)
Kraunu RalphLauren.com, po to Macys.com tada vel Ae.com  4u.gif
Papildyta:

Galit ramiai miegot, kraunu jau  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas paaiskinti, ka reiskia RL bellted waist ir standart waist, cia kur bus kelniu lemuo ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 11, 00:30)
Nu panasi, gal maniskio labiau T-shirtiskesne. O matavai pati kiek cm? Nes MB ant 112 cm galvojau bus didele, bet nieko, laisvas ir tiek..

Prakalbo jos apie RL .dabar kai uzsakyma issiunciau tongue.gif ir kur jus merginos anksciau buvot.visa man miega numuset

Uzsakiau as M. Merino vilnos megztini su 113 cm.krutine. TH. visus megztinius M turi ..uzsakiau ir cia M ..ziuresim
Atsakyti
O jau uzsaket RL?
Jauciu vel nesamoniu prisisakiau doh.gif
Jei su 113 imat M, as prisidejau L ....
Ai gal bus gerai, as nemegstu aptemptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 11 sausio 2013 - 00:36
gal kas pirlot Lauren Cheltzie Stretch Twill Jacket švarką? Kažin kaip dydžiai?
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 11, 00:10)
Mergaites gal kas paaiskinti, ka reiskia RL bellted waist ir standart waist, cia kur bus kelniu lemuo ?  doh.gif

O lenteleje esantis Fit Guide nepadeda? Ten yra parodyti dveji juosmenys. Gal pagal atitinkama modeliuka galima taip suprast, jog bellted waist bus kiek zemiau, nei standart g.gif.
Papildyta:
QUOTE(EDTA67 @ 2013 01 11, 01:02)
gal kas pirlot Lauren Cheltzie Stretch Twill Jacket švarką? Kažin kaip dydžiai?
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

Konkreciai Jusu nurodytas jau yra is Lauren WOMAN, ir dydis 22 blink.gif, tad cia reik but tikrai ddiiidddeellleeeii ir per visur visko daug turet smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2013 01 10, 19:48)
ačiū Mergaitės už dovanėlę biggrin.gif. Kas įdomiausia, kad tas mizernas siuntinukas ne man - kam dovanų, kas už kompaniją prisijungė. Tai važiavau be jokios laukimo emocijos atsiimt. O atsiėmus buvau labai labai maloniai nustebinta biggrin.gif

ne, nu kas čia per dovanėlės? biggrin.gif:D aš gal irgi noriu tongue.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 20:02)
Noriu apsneketi ae.com dzinsus, nes pirma karta nusipirkau. Kokybe  wub.gif  wub.gif  Minksti, siuti kaip pagal mano figura, dailus, nestori ir "nestovintys", nu zodziu kolkas patys paciausi dzinsai.
Jamsiu dar kitu spalvu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tauryt, o su kokiu televizorium kokią išmierą ėmei? Noriu tikėt kad 0 dydis bus kaip tik mano uodegai 88-89 cm.

QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 21:02)
Jei turit nuojauta, kad perilgai laukiat skaiciu, rasykit man email, patikrinsiu. Buna aisku visokiu nesamoniu su uzsakymais, kai cancelina, o as nsuziuriu, bet visados gale savaites perziurineju visus veluojancius, tikrinu kodel veluoja ir surasau laiskus jei cancelino. aisku buna ir praziuriu.

tik jau nesikuklink ir nenusivertink. Tikrai turim su kuo palygint. nei tokių greičių, nei tokio konkretumo, nei tokių tikslių atsakymų ir apskritai tokio superinio bendravimo niekur nėr schmoll.gif

QUOTE(Selga @ 2013 01 10, 22:45)
Ačiū, mergaitės, už visus patarimus ir pakomentavimus. Esu dar nauja, negavusi siuntinių šios temelės narė, tad gali būti, kad kiek skubinu viską. Čia mano ne patirtis kalba pati už save. Tiesiog norisi susidaryti vaizdą, kokiu pagreičiu viskas vyksta ir ar galima tikėtis šiame sezone dar apsivilkti užsisakomas prekes  smile.gif 
O šiaip, reikia pažymėti, kad  visas jūsų ratelis laaabai fainas ir nevalingai įtraukiantis  thumbup.gif  4u.gif
Taure, parašiau Jums į paštą savo klausimą  4u.gif

vieną kartą, kai užsisakiau striukę likus visai nedaug laiko iki kalėdų, tai žinodama Taurės ir Co greičius, džiaugiaus, kad kai jau bus sausis ir bus šalta, tai tikrai būsiu gavus, turėsiu ir galėsiu nešiot. ir ką manot? Aš jau prieš kalėdas tą striukę pasiėmiau iš aneritos wub.gif thumbup.gif greičiai mano protu nesuvokiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 11, 09:54)
O lenteleje esantis Fit Guide nepadeda? Ten yra parodyti dveji juosmenys. Gal pagal atitinkama modeliuka galima taip suprast, jog bellted waist bus kiek zemiau, nei standart g.gif.

nieko ten nera, bandziau ivairiai ieskoti, tai gal tiesiog kas zino, nes man reikia, kad atitiktu midi rise, bet RL niekur tokio nera, va aba belted arba standart doh.gif
Atsakyti