Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 16, 13:59)
Sveikos,

Sveikinimai su laimėjimais , Endži smile.gif

As irgi mielai koki obuolini pyraga issikepciau, turiu viena skanu, bet laabai jau sotus, bet maniskiams labai patinka kaip kartais ikepu

va cia nuorodapyragas

as pati pirma kepu. Ir dar daznai biskvitini pyraga kepu, tas labai paprastas.

Prasom groziu ir mums parodyti smile.gif

Snd is smalsumo testa pasidariau, nugi ir aisku neigiamas smile.gif

Oj, aciu uz nuoroda 4u.gif sian man lyg antras kvepavimas ysijunge, nenustygstu vietoje, pilna minciu ir ideju lotuliukas.gif

Gal dar anksti dareisi? console.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 16, 14:26)
Oj, aciu  uz nuoroda 4u.gif  sian man lyg antras kvepavimas ysijunge, nenustygstu vietoje, pilna minciu ir ideju  lotuliukas.gif

Gal dar anksti dareisi?  console.gif

man SIS visai skanus 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
Endzi, pasekiau tavo pavyzdziu ir puoliau registruotis visuose konkursuose facebooke biggrin.gif gal ir man nusisypsos laime. matau kalbat apie pyragus, as dazniausiai kepu pagal viena recepta tik vaisius keiciu.
receptas:
3 kiausiniai
250g sviesto
2 stiklines miltu
1 stikline cukraus
2 a.s. kepimo milteliu
1 pak. pudingo (grietineles skonio)
ir vaisiai kokie tik norit smile.gif gaunasi tokia trapesne pyrago tesla kas man labai patinka smile.gif

beje, gal kuri turit skaniu keksiuku recepta? kaledom gavau dovanu kepimo forma mastau kad reik isbandyt.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echmėja: 16 sausio 2013 - 14:47
QUOTE(echmėja @ 2013 01 16, 14:45)
sveikos  smile.gif
Endzi, pasekiau tavo pavyzdziu ir puoliau registruotis visuose konkursuose facebooke biggrin.gif gal ir man nusisypsos laime.

thumbup.gif na va ir saunu, gal pasiseks ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur visos pradingusios? g.gif

Endzi, kaip tavo filmas? Y koki ejai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 17, 12:06)
Kur visos pradingusios?  g.gif
Endzi, kaip tavo filmas? Y koki ejai? smile.gif

pas mus posedis buvo 3 val doh.gif filmas man nezinau nelabai g.gif kaip lietuviams labai drasus biggrin.gif
ryte geriau vaistu nuo pusles uzdegimo, nes bande vel mane pult, vakar kojas kazkaip pasalau doh.gif tai jauciu pagersiu kursa kur mmm man, kaip mane uzknysa negaliu verysad.gif ir puslej stiprinanciu vitaminu reikia ilgiau pagert unsure.gif kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 17, 13:37)
pas mus posedis buvo 3 val doh.gif  filmas man nezinau nelabai g.gif kaip lietuviams labai drasus biggrin.gif
ryte geriau vaistu nuo pusles uzdegimo, nes bande vel mane pult, vakar kojas kazkaip pasalau doh.gif tai jauciu pagersiu kursa kur mmm man, kaip mane uzknysa negaliu verysad.gif ir puslej stiprinanciu vitaminu reikia ilgiau pagert unsure.gif  kaip jus?

Jo, jo, pagerk vaistus ar kokius vitaminus, arbateles, nes paskui jau reiks kibti y darbus 4u.gif
Man tai ryskios nautaiku kaitos unsure.gif kaip vakar baisi optimiste buvau, tai sian pesimizmas uzpuole schmoll.gif Nusipirkau nakvisu aliejau, nzn ar jos gerai bus pries pastojant, bet trumpam pagersiu...

O kur kitos prapuole? Cia musu isvis tik 5 yra, galetu dar kas nors prisijungt ax.gif tiek daug temu tu planiukiu, kad psimest galima rolleyes.gif
Atsakyti
AHA KAZKAIP MAZAI CIA MUSU g.gif tai va vaistukus dabar pagersiu, kol mmm, o vitaminus ilgiau nes jie nekenkia smile.gif as zinok visa sav be nuotaikos doh.gif kazkaip viskas nervina ir t.t. gal pms paveluotas? nes per ji tokia rami buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, prisiskaiciau vakar jusu receptu ir taip vakare uzsimaniau ko nors skanaus, kad pedinau i virtuve kepti sausainiu biggrin.gif dar ir siandienai prie kavos liko, nors vyras su vaiku neblogai isisuke buvo.. gavau siandien testu siuntinuka thumbup.gif ir aisku neiskentejau ir sugadinau viena, zinoma pamaciau tik rysku I. taip noreciau kad neateitu tos mmm. krutine jautri kaip niekad, daugiau pavaiksciojau tai kazkaip pilvo apacia pradejo tempt ir skaudet. tikiuos cia geri pozymiai o ne issigalvojimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 17, 14:44)
sveikos, prisiskaiciau vakar jusu receptu ir taip vakare uzsimaniau ko nors skanaus, kad pedinau i virtuve kepti sausainiu biggrin.gif dar ir siandienai prie kavos liko, nors vyras su vaiku neblogai isisuke buvo.. gavau siandien testu siuntinuka  thumbup.gif  ir aisku neiskentejau ir sugadinau viena, zinoma pamaciau tik rysku I. taip noreciau kad neateitu tos mmm. krutine jautri kaip niekad, daugiau pavaiksciojau tai kazkaip pilvo apacia pradejo tempt ir skaudet. tikiuos cia geri pozymiai o ne issigalvojimas  ax.gif

tikiuosi kad neateis mmm, o is kur siunteis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 17, 14:56)
tikiuosi kad neateis mmm, o is kur siunteis ax.gif

parasiau AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As darbais uzsikasus vaikas snd valanda neuzmiego pietu, tai paskui siaip ne taip. Vyras savaitaliui isvaziuoja, tai daug darbu reikia prisidaryt. Echmeja, kad tau dar labaia anksti testa darytis, nelabai gali ka ir parodyti smile.gif
Atsakyti