Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 17, 15:23)
Sveikos,

As darbais uzsikasus vaikas snd valanda neuzmiego pietu, tai paskui siaip ne taip. Vyras savaitaliui isvaziuoja, tai daug darbu reikia prisidaryt. Echmeja, kad tau dar labaia anksti testa darytis, nelabai gali ka ir parodyti smile.gif

zinau, kad dar labai anksti, net paciai dabar juokas is saves ima biggrin.gif kai laukiausi pirmo teigiama testa pamaciau tik tada kai mmm velavo.. taip ir buna kai uzsisakai daug testu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 17, 15:26)
zinau, kad dar labai anksti, net paciai dabar juokas is saves ima biggrin.gif kai laukiausi pirmo teigiama testa pamaciau tik tada kai mmm velavo.. taip ir buna kai uzsisakai daug testu  lotuliukas.gif

Jo, mane smalsumas irgi buvo nugalejes, bet sakiau dabar jau darysiuos testa jei mm bent 3-4 dienas veluos, nes kitaip tik nusivili.
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 17, 16:04)
Jo, mane smalsumas irgi buvo nugalejes, bet sakiau dabar jau darysiuos testa jei mm bent  3-4 dienas veluos, nes kitaip tik nusivili.

Kantrybes mergaites, kantrybes 4u.gif nors as ir ta paty dariau blush2.gif
Atsakyti
uzsakiau ir as tu testuku, gadisniu kai bus laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas, pagaliau penktadienis thumbup.gif
kazkokios mano mmm idomios si men, pirma diena biski, antra labai gausiai, nuo vakar tik teplioja, nora mano mmmm iki 7 dienu buna su visais tepliojimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 18, 08:39)
labas rytas, pagaliau penktadienis thumbup.gif
kazkokios mano mmm idomios si men, pirma diena biski, antra labai gausiai, nuo vakar tik teplioja, nora mano mmmm iki 7 dienu buna su visais tepliojimais doh.gif

Laba ryta smile.gif greitai tas laikas bega ax.gif gal del streso mirksiukas.gif tuo geriau tau, galesi ND pradet daryti ir BT matuoti mirksiukas.gif

O as gavau paveluota recepta savo grybeliui gydyti, reiks sunaudot per savaitgali, kad vel neislystu, nes man jau ir vakar tik tepliojo. Tada greiciau y darbus kibti blush2.gif
Atsakyti
jo reikes kibt i darbus, nes gali but kad vyras 25 isvaziuos, pries kelias dienas mano numatomos O doh.gif, o kai gris jau bus pervelu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 18 sausio 2013 - 12:58
Sveikos,

Šis penktadienis man kazko nelinskmas, nes su maze visa savaitgali dviese namie tupesim, tai snd apsipirkau uz kelias dienas, kad nieko nepritruktu, prisipirkau zuvies, tai reiks kazka is jos daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 18, 12:57)
jo reikes kibt i darbus, nes gali but kad vyras 25 isvaziuos, pries kelias dienas mano numatomos O doh.gif, o kai gris jau bus pervelu biggrin.gif

Ilgai bus isvykes?

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 18, 14:33)
Sveikos,

Šis penktadienis man kazko nelinskmas, nes su maze visa savaitgali dviese namie tupesim, tai snd apsipirkau uz kelias dienas, kad nieko nepritruktu, prisipirkau zuvies, tai reiks kazka is jos daryt smile.gif

Nusimato moteriskas savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 18, 14:43)
Ilgai bus isvykes? 
Nusimato moteriskas savaitgalis mirksiukas.gif

10 dienu
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 18, 14:44)

Tai nekas console.gif kazkaip reiks suktis 4u.gif
Atsakyti
Aha, mergaitiskas paseliojimas smile.gif Sakiau jei geras oras bus, reiks daugiau grynam ore but smile.gif
Atsakyti