Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 20, 10:48)
Aš tai nesuprantu, o ta BT reikia kasdien matuotis visa cikla, ar uztenka tik vaisingomis dienomis? Snd mano mm diena, bet kol kas ramu...

labas rytas, pabalduka, is kur pas tave tiek kantrybes?? as jau seniausiai buciau testa gadinus biggrin.gif

as vakar turejau nerealia diena, lekem i rumsiskes ziuret napoelono musi. nors ir spaude saltukas, bet diena buvo tikrai puiki, net sautuva gavau palaikyti thumbup.gif
Atsakyti
Tai kantrybes nebuvo praeita treciadieni jau pasidariau, ir buvo lygiai 1 , juosta tai sakiau dabar jau palauksiu bent 3 dienas, jei ateis tai ateis, o jei ne tai ne smile.gif
Rumsiskese faina, jei dar yra i ka ziuret, tai is viso super smile.gif
Mes lendam su klecke i lauka, jauciu vis tiek ilgai nebusim, nes saltoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 19, 22:10)
pas mane draugai  buvo ateje, su drauge karsto vyno isgerem smile.gif sveikatos tavo pupai 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 20, 10:48)
Aš tai nesuprantu, o ta BT reikia kasdien matuotis visa cikla, ar uztenka tik vaisingomis dienomis? Snd mano mm diena, bet kol kas ramu...

Cia daugiau manau skirta toms kam nereguliarus ciklas, bet matuojasi kas nori, kai nori pataikyti ant vaisingu dienu, o ir matuoti gali ne kiekviena diena, bet kad ko nors nepraziopsotum tai ir matuoji ax.gif nu zodziu sumaliau lotuliukas.gif
Pranesk jei kas pasikeis, gal ir neateis tos mmm mirksiukas.gif

Grazios dienos jums, kad neuzpustytu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 20, 12:51)
gal ir neateis tos mmm mirksiukas.gif

Grazios dienos jums, kad neuzpustytu  tongue.gif  4u.gif

Kol kas nesikeičia nieks, kaip maudžia tą pilvą 2 savaites taip maudžia, tai suprask žmogau kaip nori. Nenoriu nusivilt, tai sakiau palauksiu su tuo testu dar kelias dienas, kad rodytų arba ryškias II arba mmm ateitų. Be to, turiu tik viena testa biggrin.gif O tupiu viena namie su vaiku smile.gif
Atsakyti
mano savaitgalis kazkoks netoks, tik persivalgiau ir nieko doro nepadariau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien man džiugus rytas. Iš ryto gadinau NT, bet pasirodo nepagadinau, parodė gana ryškias II smile.gif Laimės pilnos kelnės buvo smile.gif Kad tik nepabėgtų mūsų žirniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 21, 09:56)
Sveikos,

Šiandien man džiugus rytas. Iš ryto gadinau NT, bet pasirodo nepagadinau, parodė gana ryškias II smile.gif Laimės pilnos kelnės buvo smile.gif Kad tik nepabėgtų mūsų žirniukas smile.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif Dabar saugok žirniuką, kad gerai įsikurtų naujame namelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 21, 08:56)
Sveikos,

Oho, kokios naujienos thumbup.gif
Sveikinu, saugok savo kruopelyte labai, labai nestuke.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dabar musu cia visai sumazes ax.gif

Labas rytas visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 21, 08:56)
Sveikos,

sveikinimai didziausi thumbup.gif linkiu lengvo nesiojimo ir greito gimdymo smile.gif

man dar kelios dienos iki mmm bandau kentet negadinus NT biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės visoms už sveikinimus smile.gif Saugosiu tą žirnių, kad virstų į mažąją sesę ar brolį smile.gif
Siunčiu visoms virusioką, kad pasisektų!
Echmėja, pakentėk bent iki mm dienos smile.gif Trečiadienį man testas dar nieko nerodė..o dabar gana ryškiai.
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 21, 11:30)
Ačiū mergaitės visoms už sveikinimus smile.gif Saugosiu tą žirnių, kad virstų į mažąją sesę ar brolį smile.gif
Siunčiu visoms virusioką, kad pasisektų!
Echmėja, pakentėk bent iki mm dienos smile.gif Trečiadienį man testas dar nieko nerodė..o dabar gana ryškiai.

Gaudau ta virusiuka nestuke.gif lotuliukas.gif 4u.gif

echmėja, tikrai dar pakentek, dabar tavo eile bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 21, 09:56)
Sveikos,

bigsmile.gif Sveikinu , kaip super wub.gif
Gaudom virusiuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 21 sausio 2013 - 12:38