Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

bliamba jau antra diena, apetitas zveriskas, kaip per pms doh.gif unsure.gif nesuprantu kodel taip anksti g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip laikosi planuotojos? Kada jau kumscius laikyt reiks?
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 02 01, 15:54)
Sveikos,

na dar reikes palaukt pagal viska mmm turi 10-11 tik pareit, bet jei O veliau buvo tai gali uztrukt doh.gif kaip cia istvert biggrin.gif
Atsakyti
kur visos vel dingot, atsibodi vienai kalbet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 02 vasario 2013 - 10:25
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 02 01, 15:54)
Sveikos,

Labu smile.gif Laikomes neblogai sakyciau ax.gif As kaip ir Endzi, mmm tureciau sulaukti iki 15dienos, tai dar daug laiko. 4u.gif
Mano BT dar po bisky kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 02, 13:42)
Labu  smile.gif  Laikomes neblogai sakyciau ax.gif As kaip ir Endzi, mmm tureciau sulaukti iki 15dienos, tai dar daug laiko.  4u.gif
Mano BT dar po bisky kyla ax.gif

mano smile.gif http://tevu-darzelis...390@13011460b1b
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 02, 13:44)

Na dar turi laiko kilti 4u.gif
Manoji BT ax.gif
Dar savaite ir laikysim kumscius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 02, 14:02)
Na dar turi laiko kilti 4u.gif
Manoji BT  ax.gif
Dar savaite ir laikysim kumscius  biggrin.gif

labai tikiuosi kad pavyko uzkibt, ne vyras vel vaziuos o 10 d i komandiruote, tai sunku bus pagaut tinkamom dienom doh.gif
Atsakyti
Neblogi jūsų grafikai, man atrodo yra nemažai tikimybės ši menesiuką, tai reiks nuo kitos savaites ir pradet laikyt kumscius smile.gif Man tai jau kazkokie blogumai prasidejo, tikekimes per ilgai neuzsites.
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 02 02, 14:24)
Neblogi jūsų grafikai, man atrodo yra nemažai tikimybės ši menesiuką, tai reiks nuo kitos savaites ir pradet laikyt kumscius smile.gif Man tai jau kazkokie blogumai prasidejo, tikekimes per ilgai neuzsites.

grazi tavo liniote wub.gif
Atsakyti
Oi merginos, jauciu pasigavau kazkoki virusiuka doh.gif Visa skaudena ir kyla tempa, man jau baisu daros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 02, 17:33)
Oi merginos, jauciu pasigavau kazkoki virusiuka  doh.gif  Visa skaudena ir kyla tempa, man jau baisu daros unsure.gif

ojei, nepasiduok tai bacilai doh.gif 4u.gif
Atsakyti