Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(Endži @ 2013 02 02, 17:43)
ojei, nepasiduok tai bacilai doh.gif  4u.gif

Simtomai tokie silpi sakyciau, gerkle tik vos kutena, lengvas saltukas krecia ir tempa 37.4 unsure.gif Tikiuos ne gripas schmoll.gif nes tada man sakes...o dar ir BT sukvailios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 02, 17:46)
Simtomai tokie silpi sakyciau, gerkle tik vos kutena, lengvas saltukas krecia ir tempa 37.4  unsure.gif  Tikiuos ne gripas schmoll.gif  nes tada man sakes...o dar ir BT sukvailios  verysad.gif

tikekimes ne gripas unsure.gif 4u.gif console.gif as pati taip bijau neuzsikrest, vaikas kosit pradejo, tikiuosi neatkris unsure.gif
Atsakyti
labas rytas, kylu toliau, labai tikiuosi nenukrist blush2.gif http://tevu-darzelis...390@13011460b1b
vaikas dar labiau kosti doh.gif MSM kaip tu siandien unsure.gif einu kavos gert, merginos o kai nestuke.gif geriat kava? neisivaizduoju ryto be kavos, na as ja geriu su pienuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 03, 09:31)
labas rytas, kylu toliau, labai tikiuosi nenukrist blush2.gif http://tevu-darzelis...390@13011460b1b
vaikas dar labiau kosti doh.gif MSM kaip tu siandien unsure.gif einu kavos gert, merginos o kai  nestuke.gif  geriat kava? neisivaizduoju ryto be kavos, na as ja geriu su pienuku g.gif

Labas rytas, kaip tik dabar gurksnoju kava smile.gif bet... ji laaaaaabai silpna, kitokia jau neskani, jei busi nestuke.gif hormonai viska sutvarkys taip kad nebenoresi kavos biggrin.gif

MSM laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, planiukes 4u.gif
QUOTE(MSM @ 2013 02 02, 17:46)
Simtomai tokie silpi sakyciau, gerkle tik vos kutena, lengvas saltukas krecia ir tempa 37.4  unsure.gif  Tikiuos ne gripas schmoll.gif  nes tada man sakes...o dar ir BT sukvailios  verysad.gif

Sveikateles 4u.gif

vaikas dar labiau kosti doh.gif MSM kaip tu siandien unsure.gif einu kavos gert, merginos o kai  nestuke.gif  geriat kava? neisivaizduoju ryto be kavos, na as ja geriu su pienuku g.gif

Grazus grafikelis mirksiukas.gif Sunui cesnakinis balionelis 4u.gif , laikykis, neuzsikresk. As geriau pirmomis savaitemis su pienu kava, bet labai greitai pradejo taip pykint, kad net uzuost nieko negalejau, o 3 kartus per diena su tualetu draugaudavau doh.gif , tada baigesi mano kavos biggrin.gif , net dabar nebegeriu, atpratau visai.
Atsakyti

Sveikos:) as gerai lotuliukas.gif cia gal koks vienkartinis sunegalavimas tikiuos... nors jauciuosi kaip trenkta, prie zemes traukia, jegu nulis, pilvo apacia vis maudzia, jokia temperatura vakar nepakilo, nakty buvo 36.6, dabar 37 g.gif ir kas cia galetu buti nzn, nestumo simptomams dar anksti, gal greiciau cia nuo gerkles g.gif Uztai BT tikiuosi nemeluoja thumbup.gif
O tu laikykis 4u.gif

QUOTE(echmėja @ 2013 02 03, 10:00)
Labas rytas, kaip tik dabar gurksnoju kava smile.gif bet... ji laaaaaabai silpna, kitokia jau neskani, jei busi  nestuke.gif  hormonai viska sutvarkys taip kad nebenoresi kavos biggrin.gif

MSM laikykis  4u.gif

Aciu 4u.gif arbata kas kelios valandos gurksnoju, o vat kavos megeja nesu, man ji tik spaudima labai uzkelia, todel be jos galiu gyventi ax.gif mieliau geriu argatas skanias smile.gif

QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 03, 10:17)
Sveikos, planiukes 4u.gif

Sveikateles 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 03, 11:48)
Sveikos:) as gerai lotuliukas.gif cia gal koks vienkartinis sunegalavimas tikiuos... nors jauciuosi kaip trenkta, prie zemes traukia, jegu nulis, pilvo apacia vis maudzia, jokia temperatura vakar nepakilo, nakty buvo 36.6, dabar 37  g.gif  ir kas cia galetu buti nzn, nestumo simptomams dar anksti, gal greiciau cia nuo gerkles g.gif Uztai BT tikiuosi nemeluoja  thumbup.gif
O tu laikykis 4u.gif 
Aciu 4u.gif  arbata kas kelios valandos gurksnoju, o vat kavos megeja nesu, man ji tik spaudima labai uzkelia, todel be jos galiu gyventi ax.gif  mieliau geriu argatas skanias smile.gif
Aciu 4u.gif

ir tavo grafikelis thumbup.gif laikom kumscius, kad nenukristu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 03, 11:55)
ir tavo grafikelis  thumbup.gif laikom kumscius, kad nenukristu biggrin.gif

nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano BT truputeli pakrito, ziuresim kas cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 04, 11:41)
mano BT truputeli pakrito, ziuresim kas cia bus g.gif

Bet tai normalu, tuoj vel kilsi 4u.gif
Manoji BT kyla, bet bijau, kad galiu greit kristi g.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 04, 14:15)
Bet tai normalu, tuoj  vel kilsi  4u.gif
Manoji BT kyla, bet bijau, kad galiu greit kristi g.gif

na ziuresim kaip cia mums bus, man siandien jau pradejo krutine maust smile.gif
buvo vaikis pas gyd su vyru, sake gerkle, kolkas nieko baisaus karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 04, 14:23)
na ziuresim kaip cia mums bus, man siandien jau pradejo krutine maust smile.gif
buvo vaikis pas gyd su vyru, sake gerkle, kolkas nieko baisaus karsta.gif

Na tikrai kad si savaite lemiama 4u.gif o man dar nelabai gera, persalimas tikriausiai, gal del to ir ta BT tokia auksta g.gif
Neynauda toks oras, virusai visokie plinta schmoll.gif
Atsakyti