Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

MSM, svarbiausia ziuret i prieki smile.gif Beje pavasarinukus labai smagu augint per vasara smile.gif
Atsakyti
Labuka, na kaip jum sekesi, man vis dar niekaip, ir ateinanti men vel nieko nesviecia doh.gif gadinau 2 NT nors dar kelios dienos iki mmm, bet net uzuominu jokiu, o ir tikimybe lb lb mazute, tai kad reikes matau apsisarvuoti labai kantrybe man verysad.gif o kaip kitoms mamytems, gal dar turim nauju nestukiu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Endzi, nepergyvenk, ateis dar vienas leliukas ir i jusu namucius smile.gif Kazkaip tema visai apmirusi ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 02, 08:53)
Labuka, na kaip jum sekesi, man vis dar niekaip, ir ateinanti men vel nieko nesviecia doh.gif gadinau 2 NT nors dar kelios dienos iki mmm, bet net uzuominu jokiu, o ir tikimybe lb lb mazute, tai kad reikes matau apsisarvuoti labai kantrybe man verysad.gif o kaip kitoms mamytems, gal dar turim nauju nestukiu? ax.gif

Sveika 4u.gif Nusiramink, pabandyk atsipalaiduot ir taip itemptai negalvot mirksiukas.gif Tiek man, tiek mano pazistamom padejo atsipalaidavimas ir kuo maziau galvot ta tema mirksiukas.gif
Aisku, man gal lengva kalbet, kai labai greit pastojau ( praktiskai is pirmo karto), bet mirksiukas.gif maciau ir kitokiu variantu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 02, 10:23)
Sveika  4u.gif  Nusiramink, pabandyk atsipalaiduot ir taip itemptai negalvot  mirksiukas.gif Tiek man, tiek mano pazistamom padejo atsipalaidavimas ir kuo maziau galvot ta tema  mirksiukas.gif
Aisku, man gal lengva kalbet, kai labai greit pastojau ( praktiskai is pirmo karto), bet  mirksiukas.gif  maciau ir kitokiu variantu  4u.gif  4u.gif

Taciu merginos, tiesiog pirmas is pirmo ciklo pagautas, tai norisi ir si kart greiciau kad viskas pavyktu, bet deja, viskas dar butu kitaip jei vyras salia butu, o dabar grista kai man jau nevaisingos dienos arba sergu doh.gif
Atsakyti
sveikos planuokles wink.gif 4u.gif

mano draugiskas ir nuosirdus patarimas.neuzsiciklinkit ties vaiku darymu.tegu kuti pakuti buna malonumas,o ne darbas.nes pati buvau uzsisiklinusi noriu davai darom.nu kodel neiseina kodel nieko nesigauna.o kai mintys ir kunas atsipalaidavo zirniukas pats atejo,kada maziausiai tikejausi wink.gif taip,kad jokiu minciu apie daryma vaiku.tik megaukites meile su vyru.ir maziuakas pats ateis wink.gif 4u.gif

pirmo laukem 2metus,antras netiketai uzkibo per 6men smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lara86: 02 gegužės 2013 - 21:06
idomu kaip MSM sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 04, 11:07)
idomu kaip MSM sekasi? 4u.gif

Aciu, gerai 4u.gif
Pavasaris skaidrina nuotaika biggrin.gif Kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 05 04, 16:36)
Aciu, gerai  4u.gif 
Pavasaris skaidrina nuotaika biggrin.gif Kaip tu laikaisi?  4u.gif

irgi nieko, laukiu mmm kurios turi pasirodyt snd, dariau NT antradieni ir ketvirtadieni, buvo neigiami, tai nededu jokiu vilciu smile.gif sekantis ciklas irgi nusimato turbut be jokiu uzkibimu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif

Noreciau ir as prisijungti prie Jusu ,planuojanciu leliukus ir laukti Ju kartu smile.gif As jau turiu viena suneli, o dabar pagaliau pasiryzau ir antram leliukui, gyvenimo aplinkybes pagerejo, atsirado nuostabus zmogus salia tai nusprendem kad reikia....smile.gif Tikiuosi gandriuku laukti ilgai nereikes ax.gif dabar dar tik pirmas menesis kai "bandom" tai net nezianu kaip seksis. su pirmuoju pastojau treciame "bandymu menesyje" smile.gif
o jus matau saunuoles, visokiu gudrybiu imates,bt skaiciuojat. reikes ir man turbut pradet... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2013 05 05, 22:28)
Sveikos mergaites! 4u.gif
Noreciau ir as prisijungti prie Jusu ,planuojanciu leliukus ir laukti Ju kartu smile.gif  As jau turiu viena suneli, o dabar pagaliau pasiryzau ir antram leliukui, gyvenimo aplinkybes pagerejo, atsirado nuostabus zmogus salia tai nusprendem kad reikia....smile.gif Tikiuosi gandriuku laukti ilgai nereikes ax.gif  dabar dar tik pirmas menesis kai "bandom" tai net nezianu kaip seksis. su pirmuoju pastojau treciame "bandymu menesyje" smile.gif
o jus matau saunuoles, visokiu gudrybiu imates,bt skaiciuojat. reikes ir man turbut pradet... thumbup.gif

sveikute, sveikute, zinoma priimsim, nelabai musu cia daug, kas dabar gaudo, bet bandom. Mano mmm dar neatejo, bet NT neigiamas, tai jau nieko nesitikiu, butu jau kazka bent parodes, tai belieka laukti tu mmm verysad.gif doh.gif
Atsakyti
na ka po 3 dienu velavimo, atejo mm.... verysad.gif
Atsakyti