Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(Endži @ 2013 05 08, 09:20)
na ka po 3 dienu velavimo, atejo mm.... verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 08, 08:20)
na ka po 3 dienu velavimo, atejo mm.... verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pati kazkada sedejau sioj temoj, smagu buvo. bigsmile.gif

O dar smagiau pamatyt geru naujienu uzsukus. wub.gif Rakele, turejau nuojauta, kad kazka planuoji. thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 09, 09:38)
Pati kazkada sedejau sioj temoj, smagu buvo. bigsmile.gif

O dar smagiau pamatyt geru naujienu uzsukus. wub.gif Rakele, turejau nuojauta, kad kazka planuoji. thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif Labas, Ramciuk smile.gif
As dar tik "mintyse" planuoju, pasvajoju rolleyes.gif biggrin.gif
kaip tavo "planiukės" auga? kaip Ievutė wub.gif maciau fb, jau kokia paaugu gražuolė, o Emilija visa panelytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 09, 08:59)
mirksiukas.gif  Labas, Ramciuk smile.gif
As dar tik "mintyse" planuoju, pasvajoju  rolleyes.gif  biggrin.gif 
kaip tavo "planiukės" auga? kaip Ievutė  wub.gif  maciau fb, jau kokia paaugu gražuolė, o Emilija visa panelytė  wub.gif  wub.gif

svajok, svajones pildosi. wub.gif wub.gif o maniskes gerai, jau pradedi mustis. biggrin.gif maziuke skriaudzia dicke, pesioja plaukus, zodziu veiksmo namie netruksta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 09, 10:06)
svajok, svajones pildosi. wub.gif  wub.gif o maniskes gerai, jau pradedi mustis. biggrin.gif maziuke skriaudzia dicke, pesioja plaukus, zodziu veiksmo namie netruksta. thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ech ta mažiukė, bet sesė manau supratinga rolleyes.gif wub.gif wub.gif Nu smagu, noriu ir aš to peštuko mažo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 09, 09:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ech ta mažiukė, bet sesė manau supratinga  rolleyes.gif  wub.gif  wub.gif  Nu smagu, noriu ir aš to peštuko mažo  rolleyes.gif  biggrin.gif

laikysiu kumscius, kad greiciau viskas pavyktu. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 09, 11:00)
laikysiu kumscius, kad greiciau viskas pavyktu. thumbup.gif  wub.gif

ne ne, laikyk pirmai, kad vyra greičiau ikalbinčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
"laužos" kaip niolikinė blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 09, 10:09)
ne ne, laikyk pirmai, kad vyra greičiau ikalbinčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
"laužos" kaip niolikinė  blush2.gif  lotuliukas.gif

maniskis irgi lauzes, tai mes derejomes. doh.gif lotuliukas.gif kaip turguj lotuliukas.gif jis sako darysim nuo sausio, as rekiau, kad nuo spalio, o pradejom lapkriti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 09, 11:15)
maniskis irgi lauzes, tai mes derejomes. doh.gif  lotuliukas.gif kaip turguj lotuliukas.gif jis sako darysim nuo sausio, as rekiau, kad nuo spalio, o pradejom lapkriti. biggrin.gif

mano tai sako naujo napo pirma reik... nu tai ieskom vis ieskom.. ner doh.gif ai. supaisysi tu tuos padarus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 09, 10:30)
mano tai sako naujo napo pirma reik... nu tai ieskom vis ieskom.. ner  doh.gif ai. supaisysi tu tuos padarus  doh.gif  biggrin.gif

taigi jie is marso mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 09, 11:34)
taigi jie is marso mastau.gif  irnesakyk.gif

tiksliai, buvau pamirsus is kur tos "antenos" pas juos bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti