Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 01 22, 12:32)
nu jo,daug kur raso,kad cia prie afs...nezinau kaip lt,bet uk bent persileidimu klinikoj visus titrus daro du kart 8 savaiciu skirtumu...tik du kart virs normu uzskaitomi teigiamu.Nu nzn,vietoj taves tikrai prasyciau ko nors skystinancio.

taip, ir čia taip pat.. Bet kadangi aš vartosiu skystinančius, tai... Jei nepavyktų IVF, tada nevartočiau ir po 8 savaičių tirčiaus.. O dabar žinoma, vartosiu,čia ne klausimas, jau aspiriną vakar pradėjau, kalbėsiu su T, man tik baisu, kad gal per vėlai pradėjau.

QUOTE(milka111 @ 2013 01 22, 13:33)
sveikos "mergaites"  4u.gif vakar kai leidausi vaistukus pasidare karsta ir APALPAU  doh.gif  vyras blin kaip issigando  doh.gif  ar yra kam taip buve?  g.gif  siaip lb bijau tu svirkstu ir pan.  verysad.gif manau kad gal tai ne nuo Gonal ir merional vaistu?

sveika, manau, čia grynai psichologija, nemanau,kad nuo vaistų, jei būtų koks anafilaksinis šokas, nebūtum pati atsigavus, manau. Jei bijai adatų, tai tas ir suveikė, manau. bandyk galvoti,kad jos labai labai mažytės, pastojus bus gerokai rimtesnių dalykų mirksiukas.gif arba iš viso galvok apie ką nors kita..atostogas,pvz.. nežinau, sunku ką ir patarti, yra žmonių,kurie bijo kraujo, alpsta ir tiek.. svarbu tada,kad vyras šalia būtų 4u.gif
Atsakyti
sveikos "mergaites"  4u.gif vakar kai leidausi vaistukus pasidare karsta ir APALPAU  doh.gif  vyras blin kaip issigando  doh.gif  ar yra kam taip buve?  g.gif  siaip lb bijau tu svirkstu ir pan.  verysad.gif manau kad gal tai ne nuo Gonal ir merional vaistu?

nebaisiai malonus tas badymosi reikalas...
būtinai dar paskaityk informacinį lapelį, gal netyčiom bus kas nors parašyta. aš pati būtinai skambinčiau gydytojai
Atsakyti
aspirina daug kas skiria po teigiamo nt...persileidimu klinikoj,o ten tikrai geri specai,labai stipriai pritaria sitai nuomonei.del leidziamu nzn,bet dazniausiai juos skiria stim pradzioj,tada tarpas per punkcija,ir vel iki teigiamo/neigiamo nt,o tada pagal situacija.
Su aspirinu tikrai nepavelavai,manau...kelinta tau diena dabar?
Atsakyti

tikrai nemanau kad nuo vaistu. ar tavo pirmas ivf? ir pirmos adateles? prasyk kad vyras leistu tada. ir butinai pasakyk gydytojai.

QUOTE(ruth24 @ 2013 01 22, 13:37)
Jeeeezzzzaaaauuuu, nezinau blink.gif  blush2.gif  doh.gif nepaklausiau, pasake, kad ketvirtadieni punktuojam, tai man ir uzteko doh.gif

klausk gydytojo. o ar bent pameni tikslia diena ir valanda kada ovitreli leistis? nes jis subandina ir paruosia kiausialastes punkcijai. labai svarbu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 sausio 2013 - 14:29

klausk gydytojo. o ar bent pameni tikslia diena ir valanda kada ovitreli leistis? nes jis subandina ir paruosia kiausialastes punkcijai. labai svarbu. 4u.gif
[/quote]

aha, ovitreli leistis siandien 22 val. biggrin.gif , ketvirtadieni 10 val. procedura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2013 01 22, 16:58)
aha, ovitreli leistis siandien 22 val. biggrin.gif , ketvirtadieni 10 val. procedura biggrin.gif

saunuole, svarbiausia dalyka isiminei biggrin.gif

Gingerbella - rolleyes.gif wub.gif ???
Atsakyti
[quote=Citas,2013 01 22, 17:23]
saunuole, svarbiausia dalyka isiminei biggrin.gif

biggrin.gif net du priminimus apie ovitreli pasirasiau biggrin.gif kazkaip siandien ismuse mane is veziu tas hiperstimuliacijos seselis...matyt uztai ir galvele nedirba blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Panos,
susimaisiau, ne visus tyr buvau gavus. Siandien atejo kardiolipiniai antikunai, norma 10-15, pas mane virs 120. Nieko nesuprantu.

jeigu net, tarkim, difas turi itakos, tai juk ir praeita karta ji leidausi.. Sakes.

nesuvokiama,savaitgali pagaliau susileidau LIT, atsiunte per autika, nebuvo jokios reakcijos, net neparaudo. O cia... Antikunai.

ir kodel pvz Bykova nesugalvojo sitj tyrimu??
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2013 01 22, 12:29)
Sveikos 4u.gif
as po apziuros. Augt auga, bet ir hiperstimuliacijos simptomu yra, skyscio pilve yra. Gyd. paskyre ovitreli,(parase Dipnereline, o sesute dave ovitreli  blink.gif ) ir dar kruva kitu vaistu g.gif Dexamethason, Bromocriptin, ir Fraxiparine  blink.gif Pas gyd. kabinete lyg ir aisku viskas buvo, bet va atejau i darba, ir nieko nebezinau blush2.gif  lotuliukas.gif
Ketvirtadieni punktuos mano derliu smile.gif
Gal kam buvo sitie vaistai skirti?
ir gal galetumete daugiau apie ta punkcija papasakot?

Man paskyrė Ovitrelį iki punkcijos, kai sužinojau, kad laukiuosiu, man paskyrė Fraxiparine. Ovitrelis neleidžia anksčiau susprodinti folikulų, o Fraxiparine - skystina kraują, nuo krešėjimo, taip sakė, kad nuo persileidimo. Pats punkcijos procesas man nėra skausmingas, atėjau rytą negėrus ir nevalgius, atsiguliau ant kėdės ir suleido migdomųjų ir pabudau lyg niekur nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2013 01 22, 13:34)

Ir man teko, aš ne taip bijau adatų, bet jau buvau pavargusi nuo daugkartinių adatų įdūrimo ir man taip trūko oro ir kaip MB sakė, kad taip gražiai apalpau kaip filme ir atsibudusi nieko nesuvokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 22, 09:14)
O tas leidziamas receptinis?

Na ir situacija pas tave nuo pat pradziu... g.gif
JAV heparinas yra receptinis. Etiketeje net parasyta, kad butent sitas, kuri as leidziuosi, yra skirtas IVF.
O jus nenoretumete nukelti stimuliacija? Ar verta isleisti sitiek pinigu, kankinti organizma (pripazinkim tai ax.gif ) su tiek vaistu ir beveik zinoti, kad niekas nepavyks? Gal pirma pasikartoti tyrimus, pavartoti vaistus ir tada daryti?
Na jei nenori ilgiau slopinti savo kiausidziu, tai gal darykite toki varianta: kaip suprantu visi sitie kresumo sutrikimai trukdo tik inplantacijai, tai dabar daryti IVF, bet nesodinti svieziu embrioniuku, uzsisaldyti ir issityrus sodinti snaigutes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2013 01 22, 13:51)
Dekui, bandau ramiai laikytis 4u.gif labiausiai del vaistu neramu, ypac Fraxiparine, man jo 15 doziu israse, bet nesupratau, ar jau nuo siandien leistis, ar po punkcijos...kazkaip pasimeciau siandien, kai apie skysti ta pasake daktare, tai ir praradau kalbos dovana biggrin.gif galejau gi ir paklaust blush2.gif

Dėl Fraziparine geriau būtų jei turi gyd. telf.nr, paklausti jo, kada leisti. O aš vartojau jį maždaug 5 savaites, jau pagaliau nuo šeštadienio jau nevartoju, kaip užkniso šie adatai palyginus geriau su Gonal nei Fraxiparine doh.gif
Atsakyti