Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(milka111 @ 2013 01 22, 12:34)
sveikos "mergaites"  4u.gif vakar kai leidausi vaistukus pasidare karsta ir APALPAU  doh.gif  vyras blin kaip issigando  doh.gif  ar yra kam taip buve?  g.gif  siaip lb bijau tu svirkstu ir pan.  verysad.gif manau kad gal tai ne nuo Gonal ir merional vaistu?

As irgi esu jautruole - nuo adatos vaizdo mano kune man darosi silpna. blush2.gif Viena karta pati leidausi vaistus i sedimaja, tai pradejau stovedama, o baigiau klupedama. doh.gif O vaistus i pilva as liedziuosi sededama (ant kedes su atlosu arba ant lovos) - labai gera raukslele gaunasi liedimui; jei pasijutai ne kaip - pristabdai leidima, atsiputi ir tesi. Dar turek po ranka salto vandens - jei ka, atsigerk, nukreipk mintis.
Sekmes ir sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burzge @ 2013 01 22, 20:09)
Na ir situacija pas tave nuo pat pradziu...  g.gif
JAV heparinas yra receptinis. Etiketeje net parasyta, kad butent sitas, kuri as leidziuosi, yra skirtas IVF.
O jus nenoretumete nukelti stimuliacija? Ar verta isleisti sitiek pinigu, kankinti organizma (pripazinkim tai  ax.gif  ) su tiek vaistu ir beveik zinoti, kad niekas nepavyks? Gal pirma pasikartoti tyrimus, pavartoti vaistus ir tada daryti?
Na jei nenori ilgiau slopinti savo kiausidziu, tai gal darykite toki varianta: kaip suprantu visi sitie kresumo sutrikimai trukdo tik inplantacijai, tai  dabar daryti IVF, bet nesodinti svieziu embrioniuku, uzsisaldyti ir issityrus sodinti snaigutes...  g.gif

lauksiu ketv,ka pasakys gyd. As jau niekonezinau. Nezinau, ar mane dar galima slopint, nezinau, ar tikrai reikia menesio, kiti sako, kad uztenka nuo stim. Ir is viso... Pries pirmaji ivf siaip sau issityriau vitD - per mazai, feritino is visl minimaliai,nors hgb normalus. Dabar va siaip sau grynai pasidariau del afs. Tai kiek dar galima sugalvoti??? Pries kita ivf dar ka nors atrasiu, ir taip amzinai?...

nu pvz ar jus visos pasidariusios visus 4 tyrimus del AFS? Manau,kad ne. Indikaciju nera? Ir man nebuvo.. Zodziu...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 22, 08:28)
nu pvz ar jus visos pasidariusios visus 4 tyrimus del AFS?  Manau,kad ne. Indikaciju nera? Ir man nebuvo.. Zodziu...

Kitty 4u.gif 4u.gif mazute 4u.gif 4u.gif kada tavo bedos baigsis blush2.gif
Zinok as ne kartais pagalvoju, kad noretus istirti kelius vaikus be problemu pagimdziusias moteriskes, paziureti kokiu nukrypimu pas jas rastu...Nes tikrai, kuo toliau einam, tuo lb ivairiausiu ir sutingiausiu testu bei gydymu sutinkam isbandyti mirksiukas.gif Bet kaip sakant, kad tik tai padetu mirksiukas.gif
O del IVF bandymo...klausyk sirdutes savo, ji geriausia zino 4u.gif

Milka111 tu kiap tas begemotas is multfilmo, kuris bijojo skiepu wub.gif Ne, niekada nebuvau apalpus leidziantis vaistus. Sekmingo tau ivf 4u.gif

Girgerbella, nenoriu lipti ant kulnu wub.gif bet smalsumas vercia tai daryti blush2.gif
Ar geros zinios pas tave? Gal lauki dar vieno HCG po 2 dienu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 22 sausio 2013 - 20:35
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 01 22, 21:32)
Kitty 4u.gif  4u.gif mazute 4u.gif  4u.gif kada tavo bedos baigsis blush2.gif
Zinok as ne kartais pagalvoju, kad noretus istirti kelius vaikus be problemu pagimdziusias moteriskes, paziureti kokiu nukrypimu pas jas rastu...Nes tikrai, kuo toliau einam, tuo lb ivairiausiu ir sutingiausiu testu bei gydymu sutinkam isbandyti mirksiukas.gif Bet kaip sakant, kad tik tai padetu mirksiukas.gif
O del IVF bandymo...klausyk sirdutes savo, ji geriausia zino 4u.gif

ačiū, mieloji, ai, nebežinau, aš irgi galvoju, visos aplink pastoja iš pirmo karto, negi jau taip nė viena neturi nė vienos problemos, o mes visos - po šimtą? doh.gif ar yra koks nors baigtinis problemų skaičius, ar kiek ieškosi, tiek rasi doh.gif Kaip mano vyrui urologas sakė, paimk 10 vyrų iš gatvės, kurie turi vaikų, pas visus rasiu kokių nors bakterijų, leukocitų, dar ko nors.. O mes..ne tas, tai tas. Nebežinau, ir širdies klausyt negaliu, ji jau nieko nebesako man, pasimetus.. Teks T klausyt, net neįsivaizduoju, ką jis pasakys..
Atsakyti
Dabar galvoju, ką reiškia, kad GB taip ilgai nerašo g.gif gal visgi tai reiškia kažką gero ax.gif
Atsakyti
Nu zinokit smalsumas ir mane jau zudo doh.gif Tikiuosi tikrai zmogus dziaugiasi ir mes kvakses nebelabai rupim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 22, 20:28)
lauksiu ketv,ka pasakys gyd. As jau niekonezinau. Nezinau, ar mane dar galima slopint, nezinau, ar tikrai reikia menesio, kiti sako, kad uztenka nuo stim. Ir is viso... Pries pirmaji ivf siaip sau issityriau vitD - per mazai, feritino is visl minimaliai,nors hgb normalus. Dabar va siaip sau grynai pasidariau del afs. Tai kiek dar galima sugalvoti??? Pries kita ivf dar ka nors atrasiu, ir taip amzinai?...

nu pvz ar jus visos pasidariusios visus 4 tyrimus del AFS?  Manau,kad ne. Indikaciju nera? Ir man nebuvo.. Zodziu...

Aš pasidarius, tik vienas dabar nebepamenu kuris buvo prie pat ribos. Tada jį dar kartojau, buvo labai panašus, bet šiek tiek geresnis, ir tai buvo neramu. Bet kai aš amžinai su visokiais kraujais kariauju, tai man tik skystinančjųjų ir trūktų doh.gif
Sėkmės tau pas T 4u.gif

O kur GingerBella?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 22, 21:56)
Nu zinokit smalsumas ir mane jau zudo  doh.gif Tikiuosi tikrai zmogus dziaugiasi ir mes kvakses nebelabai rupim  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz tiek laukimo 4u.gif

buvau visiskai nerysyje. Islydejau MB i tolima kelione. Uztat ir hcg skaicius taip paankstintai vakar dariausi (ir ''pagreitintai). Mano hcg skaiciu atsakymas rytoj (nors krauja pridaviau siandiena), tiesiog dariausi kitoje vietoje, o pas juos kitokia tvarka doh.gif

KittyKitty,

na ir situacija pas tave. Su visais tyrimais greiciau pas T. Jis viska patars kaip reikia. Aisku, labai apmaudu, kad sios bedeles islenda tik dabar doh.gif

Ruth,

punkcija jeigu su narkoze - nieko nejausi. Jeigu su vietiniu nuskausminimu - pasiruosk pakenteti. Ir aisku TB turi tave lydeti, grizus noresi ilsetis ir miegoti. Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Meiles kibirkstele,

sypsomes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Milka,

apalpimas, manau, grynai emocine reakcija i tokios proceduros baime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 22 sausio 2013 - 21:19
Nu va doh.gif Iki rytojaus reikės laukti, ot tinginiai jie doh.gif Na, tai laikom kumščius toliau 4u.gif

Panos, o yra kokia nors alternatyva aspirinui? Aš dar tik vakar ir šiandien išgėriau, bet man skauda skrandį unsure.gif Jis pas mane žiauuuriai problemiškas doh.gif

Vaistinėje prašiau yrančio žarnyne, bet dabar galvoju - ne kapsulės, tabletės..jaučiu, sėkmingai yra skrandyje..
Atsakyti
GB - nu niekis, geru naujienu galima ir ilgiau palaukti mirksiukas.gif 4u.gif Tesiu budejima iki rytojaus cool.gif

Kitty, o tai tu nenori tiesiog leistis Fraxiparina, kaip ir daugelis, kad apsisaugot nuo galimu per dideliu kresejimu, tirstumu ir dar kokio bieso ? nesidirgins ir tas skarandis........nebent tas Aspirinas ir Fraxiparinas yra naudojami del is esmes skirtingu priezasciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 sausio 2013 - 21:44
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 22, 22:44)
Kitty, o tai tu nenori tiesiog leistis Fraxiparina, kaip ir daugelis, kad apsisaugot nuo galimu per dideliu kresejimu, tirstumu ir dar kokio bieso ? nesidirgins ir tas skarandis........nebent tas Aspirinas ir Fraxiparinas yra naudojami del is esmes skirtingu priezasciu  g.gif

būtų super, bet reikia ir to, ir to. man čia dar žalias miškas kol kas, bet man aiškino taip: aspirinas reikalingas prieš apvaisinimą, kad kažkaip paruoštų gimdos gleivinę, o heparinas (taigali būti Fraxioirinas, Clexane ar dar kas, nesavrbu) skystina kraują vienai parai, todėl nuo implantacijos reikia leistis kasdien iki gimdymo, o aspiriną - iki 36 nėštumo savaitės. Žodžiu, naudojami abu. Tiek man pavyko išsiaiškinti. O aspirino instrukcijoje prirašyta, beje, kad negalima gerti nėščiosioms, aprašytos įvairios rizikos kūdikiui unsure.gif
Atsakyti