Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Skaitau ir taip dziaugiuosi uz tave egk, uz beta1, kad jai jau antras pakeliui.
Na argi tai ne stebuklai vyksta?
Saugok dabar labai save, egk. Viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 01 23, 16:15)

Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2013 01 23, 17:22)

Sveikinu pagavus pagaliau ta gandra uz uodegos 4u.gif Mistika tie procesai.....atrodo, darai IVF'us, nesigauna, o paskui kazkokiu budu ima pasiseka.Bet svarbu juk, kad pasiseka, ar ne ? mirksiukas.gif

As jau trecia gaudau ax.gif Tik vienas mano vyresnelis, as kaip megstu sakyt, mano vienos asmeninis vaikas ir visiskai naturinis biggrin.gif Pasigaminom broli, o dar vienas brolis irgi jau pakeliui..... ax.gif Kaip ir nebetureciau cia nei buti nei tunoti, bet va yra dusiai mielu bendrazygiu, kur ne visos dar pasiruose iskeliaut is cia tai vis laukiu, palaikau, ikisu nosi tai sen tai ten blush2.gif
Atsakyti
GingerBella, visa popiete galvojau apie tave... ir kaip isreiksti ta solidaruma su tavo skausmu, kaip ji palengvinti.. Nieko as nesugalvoju, nieko cia tikriausiai ir nepribursi, jei net apsikabinus pabuciau kartu su tavimi, kazin ar pageretu... pati ta nesekmes karteli, skausma gerai pamenu ir pacia purto nuo tu emociju... Kazkaip viskas cia ne taip vyksta... Tik dziaugiuosi, kad nedingsti, kad esi cia, kad turi ta siulo gala vadinama, kad yra vilties ir dideles. Labai palaikau tave ir tavo sprendima vykti pas G ar B. Stiprybes tau ir vyrui, saunuolis ir vyras, kad nenuleidzia ranku ir nesako: uzteks, gana...

Delena - viltis, nors ir labai maza, bet yra. Kartais gyvenime to ir uztenka, kad pavyktu. Tikim sekme!

Patricijaa - smagu uz tave ir taip neitiketina... !!!
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 23, 17:55)
Kaip ir nebetureciau cia nei buti nei tunoti, bet va yra dusiai mielu bendrazygiu, kur ne visos dar pasiruose iskeliaut is cia tai vis laukiu, palaikau, ikisu nosi tai sen tai ten  blush2.gif

Rasai apie save, o as jauciuosi lygiai taip pat. Jei ne nestukiu skyreli, tai mamyciu visos tikrai susitiksim. Tos nematomos gijos...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 23, 16:45)
Ir man labai gaila  unsure.gif  Tikrai.Bet zinai.Ateisi tu i mamyciu skyreli, su tuo savo mazyciu naujagimiu, nezinosi nei ka daryt nei ka jam duot, o as jau busiu ten visus savo 3 vyrus murus prakociojus, dalinsiu tau patarimus i desine ir i kaire  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Galvokim apie tai  4u.gif
Is esmes, nieko ten labai nepakeisi, tokie yra to brudo salutiniai veiksniai, visu ju neisnaikinsi.Tik as dar vemdavau kaip isprotejus po kiekvienos tabletes.....tai gavau vaistuku, kuriuos reik isgert pusvalandi iki valgio ar po valgio, nepamenu, tada reikia kalt to Brom.Gule, jeigu reikia, galiu surasti kokie ten tie vaistai nuo vemimo.

Na, aš vėmiau tik tą vienintelį kartą - kai pirmą kartą išgėriau visą tabletę. Dabar rytais užeina silpnumas, bet šiandien palygint su vakar lengviau pernešiau. Pastebėjau, kad atsikėlus geriau mažiau judėt. Tai aš net dažiausi šiandien atsisėdus, tai kažkaip geriau tą pernešiau.
Dėkui už rūpestį smile.gif Jei rytoj bus tas pats, užsiminsiu apie tai gydytojai, gal pasiūlys kokių vaistukų.
Atsakyti
merginos help. po pietu tempa uzkilo iki 38. isgeriau pries valanda paracetamoli - 0 emociju, toliau degu. nuo kokios temperaturos jau yra pavojus embrioniukui?
Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2013 01 23, 17:22)
Saugok dabar labai save, egk. Viskas bus gerai 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 23, 17:55)
Kaip ir nebetureciau cia nei buti nei tunoti, bet va yra dusiai mielu bendrazygiu, kur ne visos dar pasiruose iskeliaut is cia tai vis laukiu, palaikau, ikisu nosi tai sen tai ten  blush2.gif

Kažkada maniau, kad tik pamačius smarkiai augančius skaičiukus, jau lėkčiau pas nestuke.gif O dabar ir kelis kartus pamačius savo mažylį dar atrodo viskas nerealu ir trapu 4u.gif
Kartais kai kalbat apie kokius vaistus ar procedūras, ko nesu išbandžius, tai net pati nustembu blush2.gif Net savęs paklausiu "Tikrai? Kaip čia atsitiko, kad aš neišbandžiau?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 18:12)
merginos help. po pietu tempa uzkilo iki 38. isgeriau pries valanda paracetamoli - 0 emociju, toliau degu. nuo kokios temperaturos jau yra pavojus embrioniukui?

Pala, dar suveiks! tik tau butinai reiktu guleti siltai apsiklojus.. Man gyd is vis yra minejusi, kad paracetamoli kalti nuo 38,5. O iki to, turi pats organizmas kovoti.. tai gal nera dar baisu??
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 01 23, 13:31)
verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif

vakar neturejau jegu parasyti. Grizxau as is Tr ir ka???? VEL tik 1 folikulas  verysad.gif  vel tas pats, dozes vaistu dideles, o nera rezervo, nera folikulu.....
.............
Siulo pabandyti kelis kartus dar naturaliame cikle (jei finansai leis), o tada tik DONORINES...
nesinorejo vakar gyventi...

Delena, nenusimink! Patikek, man ta situacija žinoma ir Tr siūle lygiai tą patįsmile.gif
Mano atveju tik užteko pakeisti Gonal i kitus vaistus (Merional) - ir buvau pastojusi, deja nustojo vystytis.
Tiesa, po menesio planuoju 4 Ivf naturaliam cikle. Žiūrėsim ar LT gyd sutiks rolleyes.gif

GingerBella
Reikia tiketis, kad sekantis kartas su likusia paskutine blastute bus tas - kurio ir reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 23 sausio 2013 - 17:21
QUOTE(Terze @ 2013 01 23, 18:14)
Pala, dar suveiks! tik tau butinai reiktu guleti siltai apsiklojus.. Man gyd is vis yra minejusi, kad paracetamoli kalti nuo 38,5. O iki to, turi pats organizmas kovoti.. tai gal nera dar baisu??

o tau taip sake po ivf? nes as ne del saves bijau...
blat blat zakon podlasty... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 18:24)
o tau taip sake po ivf? nes as ne del saves bijau...
blat blat zakon podlasty...  doh.gif

Tai faktas, kad ne del saves..taip, man buvo po ICSI. Bet as kaip ir tu, nuo 38temp. jau geriau paracetamoli. Kiek zinau, galima 2 tabletes per para. Sveik! Suprantu, kad vieni nervai, stenkis ramiai ir karsto vandens daug gerti.
Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2013 01 23, 17:06)
Sekmes, stiprybes visoms sitame sunkiame kelyje. Ir svarbiausia tikejimo, jo nepraraskite nestuke.gif

sveikinu, prisimenu wub.gif
Gaila kad man toks stebuklas negresia nebent jau visai kazkas ipustu biggrin.gif

QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 18:12)

o daktaro nenori paklausti unsure.gif isivaizduoju kaip neramu. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gingerbella ir Delena 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykites ir nepasiduokit abi.

Patricijaa, sveikinu su stebukliuku 4u.gif
Atsakyti