Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 12:49)
merginos, pakilo tempa iki 37 laipsnių. šiaip užskaityčiau kaip teigiamą ženklą, bet taaaiiiiip kaulus laužo, kad nerandu vietos. rytoj darysiu HCG, tai šiaip ištverčiau dienelę laužoma. bet gal turit kokį gerą receptą pamažinti kančias?

noriu tiketi kad cia joks ne gripas o maziukas duoda apie save zinoti wub.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 01 23, 12:51)
Labas, Mielosios ir Linksmosios sirgales, 4u.gif  4u.gif  4u.gif

negaliu pasidziaugti graziais skaiciukais. <3 mano hcg. Nepavyko ir vel.

Kadangi jau visus imanomus tyrimus pasidariau, liko man tik Gorgy. Tad jau ir uzsiimsime keliones planavimu pas ji. Ir esu be galo dekinga SM merginoms, kurios jau yra eje siuo keliu ir pasidalino sia info SM (apie Gorgy ir Bykova). Nes jeigu ne variantas nuvaziuoti pas Gorgy, tai nebetureciau to vilties ziburelio tolumoje. O dabar vis dar atrodo, kad dar padarysiu ta ir ta...ir tada jau tikrai pasiseks tapti nestuke.

Aciu jums visoms uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kad mes zinotume visos...kodel nepavyksta...padetume is karto viena kitai...bet kokia kaina...taciau..deja...niekas neaisku, kodel mums tiek kartu nepavyksta, o paskui kazkada ir pavyksta... sunkus sitas musu kelias...kai is tiesu nezinai ka daryti, kad butu kitaip...

Labai gaila verysad.gif Patirtas jausmas ir zinau kaip gera ir truputis sviesos tunelio gale kai zinai kad gali dar kazka padaryti. saunuole tu ir klausk, bandysim ir toliau tarpusavy dalintis visa imanoma info wub.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif cray.gif cray.gif

vakar neturejau jegu parasyti. Grizxau as is Tr ir ka???? VEL tik 1 folikulas verysad.gif vel tas pats, dozes vaistu dideles, o nera rezervo, nera folikulu. Tai va vienas 14 mm, o kitas 9mm (netinkamas). Kodel cia taip...

o taip meldziausi, taip tikejausi...be to ir schema jau Ultra ilga....ir vaistai nauji, bet nereaguoja mano kiausydes doh.gif

Tai ka, psiule arba nutraukti arba testi ir sansai labai labai menki, nes nera is ko rinktis...Pasirinkau ta mazyti sansa, nors pati suprantu kad...
Siulo pabandyti kelis kartus dar naturaliame cikle (jei finansai leis), o tada tik DONORINES...

nesinorejo vakar gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 01 23, 13:31)
verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif

vakar neturejau jegu parasyti. Grizxau as is Tr ir ka???? VEL tik 1 folikulas  verysad.gif  vel tas pats, dozes vaistu dideles, o nera rezervo, nera folikulu. Tai va vienas 14 mm, o kitas 9mm (netinkamas). Kodel cia taip...

o taip meldziausi, taip tikejausi...be to ir schema jau Ultra ilga....ir vaistai nauji, bet nereaguoja mano kiausydes  doh.gif

Tai ka, psiule arba nutraukti arba testi ir sansai labai labai menki, nes nera is ko rinktis...Pasirinkau ta mazyti sansa, nors pati suprantu kad...
Siulo pabandyti kelis kartus dar naturaliame cikle (jei finansai leis), o tada tik DONORINES...

Oi, Delena,

kaip liudna. Tikrai be galo apmaudu. As nesu SM labai ilgai. Bet spejau susidaryti ispudi, is kazkieno mineto pavyzdzio, kad yra imanoma su kiausialastemis naturaliame cikle...

Bet dabar nusiteik sitam kartui, o gal ir pakaks to vienintelio folikulo. Juk nezinai. Ne kiekis cia lemia, o kokybe ir genetine kombinacija su vyro turtu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neliudek. Liudesys nieko nepakeis. Eik pradetu keliu. Ir tikekimes, kad pavyks. Juk sansas vistiek yra 4u.gif

Citai,

aciu labai 4u.gif Dabar as jau sedu ant palaikanciuju ir serganciuju suolelio uz tave ir uz kitas mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Primink, prasau. Tu turejai LIT'a pas Gorgy. O persitestavimo nesidarei? Ir stimuliacijas pradedi jau irgi labai greitai? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 23 sausio 2013 - 12:42
verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif

vakar neturejau jegu parasyti. Grizxau as is Tr ir ka???? VEL tik 1 folikulas  verysad.gif  vel tas pats, dozes vaistu dideles, o nera rezervo, nera folikulu. Tai va vienas 14 mm, o kitas 9mm (netinkamas). Kodel cia taip...

vaje, liūdesys verysad.gif pabandyk pamaloninti save kokiu kitu džiaugsmeliu, kad mintys bent kiek pozityvo pasisemtų...
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2013 01 23, 12:04]

O tas brom... Nuo ko, del padidejusio prolaktino? Nemaisau?

Kiek isskaiciau, tas brom... susijes su padidejusiu prolaktinu, bet paskutiniai mano hormonu tyrimai, auksto prolaktino nerode..gal cia tiesiog taip reikia g.gif isvis nelabai supratu tos dexa...ir brom...kombinacijos...

GingerBella, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

o taip meldziausi, taip tikejausi...be to ir schema jau Ultra ilga....ir vaistai nauji, bet nereaguoja mano kiausydes  doh.gif

Jezua Delena ir as tikejausi kad sikart su visai kitokia schema bus viskas daug geriau verysad.gif nu bet kas cia netinka, jau visus vaistus isbande ane stimuliuojancius?

Nu as tavo vietoj irgi buciau sanca pasirinkus, juk negali zinoti gal cia TAS wub.gif Laikykis ir laikyk ta mazyte vilti 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 01 23, 13:39)
Citai,

aciu labai 4u.gif Dabar as jau sedu ant palaikanciuju ir serganciuju suolelio uz tave ir uz kitas mergaites 4u.gif
Primink, prasau. Tu turejai LIT'a pas Gorgy. O persitestavimo nesidarei? Ir stimuliacijas pradedi jau irgi labai greitai? g.gif

Dar nesesk nes susalsi biggrin.gif
Aha dariausi du LITus ir persitestuosiu vasario pradzioj, tai apie vidury vasario pranesiu ar padejo ar ne. Ir vasario vidury jei viskas gerai sus slopinanciu poveikiu, pradesiu stimuliacija. Viena beda kad stimuliacijos as jau negalesiu nepradeti nepriklausomai nuo LAD rezultatu, nes IVF dar kita ligonine, kur eiles ir juolab kad jau busiu kelias savaites slopinancius leidusis.
Beje siandien mano pirmas slopinanciu ukolas, taip tikejausi grazesnes dienos pradeti cool.gif
Atsakyti
GingerBella, Delena nu labai liūdnos visos žinios verysad.gif Laikykitės abi...

Turi būti ta išeitis, tik reikia surasti. Va Ginger nuvažiuos pas Georgį 4u.gif O Delenai užteks ir vienintelio to paties pačiausio 4u.gif
Atsakyti
Citai,

grazi siandiena diena tavo pradziai 4u.gif Cia Siaureje saule skaisciai sviecia ir yra nuostabi tikros ziemos, tikra ziemiska diena mirksiukas.gif 4u.gif

Taip ir nesupratau ar tu skatinima pradesi nepriklausomai nuo LAD rezultato, ar tai, kad gali veluoti kazka pradeti, nes eiles ligonineje? Tai tu stok i ta eile ''avansu''. Galesi veliau atsaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 01 23, 14:11)
Citai,

grazi siandiena diena tavo pradziai 4u.gif Cia Siaureje saule skaisciai sviecia ir yra nuostabi tikros ziemos, tikra ziemiska diena mirksiukas.gif  4u.gif 

Taip ir nesupratau ar tu skatinima pradesi nepriklausomai nuo LAD rezultato, ar tai, kad gali veluoti kazka pradeti, nes eiles ligonineje? Tai tu stok i ta eile ''avansu''. Galesi veliau atsaukti g.gif

Aciu uz sauleta diena siaurej biggrin.gif

Supainiojau tave ane? biggrin.gif
Tai va kadangi jau siandien pradedu slopinancius, ir tai jau reiskia IVF proceso pradzia toj ligoninej, jau vaistai namie ir visi scanai ir kraujo tyrimai numatyti tai as jau negaliu nutraukti sito IVF. tai vat ir sakau kad labai tikiuosi kad persitestavimo rezultatai nudziugins ir ramiai toliau galesiu testi IVF 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , gal kazkuri turite ir galite pasakyti Treiso darbo arba asmenini e-maila? Buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
vaje kaip man gaila Gingerbeliuko - vis ilisdavau paskaityti ir kartu laukiau geru naujienu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokia neteisybe siame pasaulyje, kad net truksta zodziu. Bet labai tikiuosi, kad nuvaziavus pas G, stebuklas ivyks po pirmo karto
Delena - kaip gaila mergyt 4u.gif manau, kad tas vienas vienintelis foliukas pavirs i maza grazu ir stipru stebukliuka ax.gif
Kituk - 4u.gif
Vin - jauciu mazylis jau pranesa apie tave wub.gif silta arbata, lova ir geros mintys tikrai sumazins tavo kancias. Kumstukai suspausti
Citai - geros pradzios ir super sekmingos pabaigos.
Visoms visoms linkiu nepaluzti, nenuleisti ranku ir toliau siekti tikslo. As netgi linkiu kad visoms butu padovanota net po kelis stebukliukus. Juk dauguma musu po keliu metu vel miname ta pati ar net sunkesni kelia smile.gif
Geros dienos
Nesusalkite 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 22, 22:20)
Panos, o yra kokia nors alternatyva aspirinui? Aš dar tik vakar ir šiandien išgėriau, bet man skauda skrandį unsure.gif  Jis pas mane žiauuuriai problemiškas doh.gif
Vaistinėje prašiau yrančio žarnyne, bet dabar galvoju - ne kapsulės, tabletės..jaučiu, sėkmingai yra skrandyje..

O kurį aspiriną geri? Mažiausiai skrandį turi erzinti Trombo ASS g.gif

Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2013 01 23, 10:19)
nuo bromcriptino pykina as ji prisimenu kaip didziausia kosmara po puse dienos is lovos negaledavau islipti

Kelis mėnesius pykino, paskui pripratau... Dantarė liepė gerti prieš miegą, visai prieš atsigulant, tai lovytėj ir geriu jau gulėdama biggrin.gif
Vartoju 0,5 tabletės.

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 23, 10:35)
ir gal dar ne po visa tablete gerdavai ? as gerdavau po visa ir du kart dienoj.Dar kazkokie nenormalus miego priepuoliai uzeidavo.Nepamenu niekada gerus ko nors slykstesnio nei tas Br.....

Spaudimą muša, aš kai užsinorėdavau miego, pasimatuoju - 90/50 doh.gif

Papildyta:
QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 12:49)
merginos, pakilo tempa iki 37 laipsnių. šiaip užskaityčiau kaip teigiamą ženklą, bet taaaiiiiip kaulus laužo, kad nerandu vietos. rytoj darysiu HCG, tai šiaip ištverčiau dienelę laužoma. bet gal turit kokį gerą receptą pamažinti kančias?

Paracetamolį galima gerti smile.gif
Atsakyti