Su tokiu entuziazmu domėjaus taurele, su tokiu nekantrumu ir pasiryžimu pirkau ją. Atėjo laikas bandyti ir kažkoks stabdis ir šiokie tokie nusivylimai.
Kadangi turiu porą vaikučių, esu plačių parametrų ir gausių mm, tai drąsiai rinkaus yuuki 2 dydžio. Pradžia nuo vakar tai potyriai tokie:
1) Visų pirma nesuprantu kaip įsidėti tą taurelę.Suspaudžiu į C raidę, su pirštais laikau ties viduriu, nes jei laikau ties dugnu tai viršus daugiau mažiau išsižergia. Įsidedu ir kai taurelės dugnas ties lūpomis ji išsiskleidžia ir tada jau sunku ją išsiskleidusią įstumti daug giliau. Pavyksta toliau įstumt tada, kai ji tik dalinai prisisiurbia, pilnai neišsiskleidusi, tada pasumiu giliau, ir pasukinėju, tuomet pilnai išsiskleidžia.
2) Visų antra nesuprantu kiek giliai ten turiu ją įstumti ir kur tiksliai pasukti, kažkaip neįsivaizduoju kur kas ten yra

3) Ir trečia pats sudėtingiausias man išėmimo etapas. Man taurelės viršaus išlindimas toks nemalonus, kaip mini gimdymas, tempia plešia. Ar gali būti, kad man ta taurelė per kieta ir per didelė? Kaskart kai reikia keist tai darau su dideliu nenoru ir nemalonumu.
4) Visų ketvirta prateka man pro šalį vistiek, kaip bepalenkčiau ją. Taurelės visai nejaučiu įsidėjus.
Mėnuli, lyg Jūs turite yuuki, kaip ir kada Jums išsiskleidžia taurelė ir ar išėmimas neskausmingas?