Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Pirmiausia tai labai džiaugiuosi atradusi taurelę, nes mm..būna vieną parą labai gausios, o ir šiaip geras dalykas. Kol išmokau naudotis vargau kokius 4 mėnesius (per mm..) Nepasidaviau...Problema manau buvo nes netinkamą man įsigijau. Dabar jau išbandžiau 3

,nes pasidomėjus pasirodo jos labai skirtingos.
1-oji mano buvo Yukki (didelė), labai skausmingai išsiskleisdavo, sunku buvo įsidėti. (Dabar supratau, todėl, kad man ji buvo per kieta) Nenoriu dabar jį ją net pažiūrėti
Kažkur radau lentelę pagal kietumą tai sekanti buvo Fleurcup. Taip pat ėmiau didelę, bet ji man pasirodė gerokai mažesnė už Yukki, žodžiu man per maža, gausiom dienom. Bet labai minkšta, be problemu išsiskleidžia, visiškai nesijaučia. Tai kitom dienom labai
Toliau ieškojau didesnės ir minkšos. Pabandžiau Meluna Clasic, gal vos vos kietesnė (sakyčiau kietesnis tik žiedelis kuris labai gerai prilaiko) už Fleurcup, dedasi ir skleidžiasi be problemų ir skausmų. Labai džiaugiuosi atradusi man tinkančią

(Yra ir Meluna soft, bet skaičiau, kad su ja galimas pratekėjimas.) Labai mažai didesnė už Fleurcup , tiesa ėmiau XL. Bijojau, kad nebūtų per didelė. Bet viskas

Pilsčiau kiekius tai sakyčiau Yukki kokiu ml dar didesnė.
Gal kam ppravers mano patirtis ir labiau pasidomės prieš perkant. Pinigėliai manau vistiek atsipirks, svarbu patogiai jaustis.
Skelbimai forume draudžiami.
Sakykite ar Fleurcup labai skiriasi nuo Meluna. AŠ nusivyliau Yukki, net viso ciklo neiškentėjau su ja, daba noriu minkštesnės. Fleurcup rašo minkštumą 2, o Meluna 6. Skaičių skirtumas nemažas, o kaip realiai jos?