Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukas su dokumentais ar be jų?

QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 21, 23:55)
...Paskui pardavėjas gali sužinoti, kad tas pirkėjas yra "ryžas homoseksualus lenkas", bet tai negali būti laikoma objektyvia priezastimi nutraukti sanderį.

oi, net apsiverkiau lotuliukas.gif
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 21, 23:58)
Tai iš kur pas karo veteraną žmona? O taip norėtusi... Tamsiais žiemos vakarais...  Tiesa, o kaip dėl kavos?
tongue.gif

Tai ką jau čia, kokia dar kava... Prie Lexus'o netinka... Bent jau šampano...
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 21, 23:57)
Būtent, kad gali tekti, o gali ir netekti.

Na - aš bendravimu laikau ne tik tokias "sveckas besedas", kaip "žiūrėk koks mano pupsikas", "vau, ačiukas, bučiukas".
Juk gali nutikti visokių situacijų. Gali kokios genetinės ligos pasireikšti. Pagaliau - gali papulti situacija, su kuria susiduri pirmą kartą, paklausti neturi pas ką, veterinaras, ir jam išeiginė. manau tokiu atveju skambinčiau veisėjui.
Va tai - manau - ir yra viena iš svarbesnių pirkimo iš oficialuas veislyno privalumų. Tai kaip pirkimas programinės įrangos su palaikymu.
Dabar - kai pasaulis pasidarė mažas - gana dažnai tenka pirkti kokią kuklią specifinę programėlę, kaip įskiepį didesnei sistemai. Ir kaina tarkime be palaikymo 100 eurų, o su 6 mėnesių palaikymu - 130 eurų. Tai po kelių pamokų - visada renkuosi truputį brangiau - bet ne katę maiše. Nes nusipirkus pigiau - ta programa gali visai nepasileisti, nesusiintegruoti, ir nemokedamas nustatymų - išleisi tuos 100, bet neturėsi nieko. O su palaikymu - parašysi emeilu autoriui - jis nuotoliniu būdu prisijungs, pakonfiguruos, ką nors adaptuos - ir vualia...

Gal čia per specifinį pavyzdį pateikiau, bet idėja manau aiški....
Papildyta:
QUOTE(Toumei @ 2013 01 22, 00:06)
Sutinku, kad jeigu veisėjas išdėsto savo sąlygas ir pirkėjas su jomis sutinka bei pradedamas sandoris - duodami rankpinigiai, pasirašoma sutartis ar pan., tada veisėjas įsipareigoja kačiuką parduoti su visomis tomis išvardintomis sąlygomis. :

Viskas dar bjauriau. Sutarties pasirašymas - jis paskutinis etapas. Čia jau kaip sakoma - ir arkliui aišku. Aš mėginu paaiškinti, kad tokias pat teisines pasekmes sukuria iš oficialaus veislyno emeilo į mano emeilą atsiustas pasiulymas: kaciuku turiu, kaina tokia, parduoti, pasiimti galesite po savaitės.
Mes žinoma - dar bananų respublika, bet ir pas mus jau yra pirmi precedentai. Bet tarkime amerikoje - tai labai naudojama. Ir esu visiškai isitikines - taip ir turi buti. Tas anspaudas - nieko iš esmės papildomai nesukuria.
Tarkime aš jokios sutarties dar nepasirašaiau. Bet tai nieko nekeičia. Sutartyje galutinai atšlifuosime detales, bet pati sandėrio esmė - ji jau suderinta, sandėris ivyko.

Tai normalu, nes kiekvienas, kalbedamas įmonės (arba veislyno) vardu - turi galvoti ką sako, ką rašo, ką siulo ir ką daro.

Tai toks kuklus patarimas: jei nenorite "užkibti ant kabliuko", jei nori kaip galima geriau atsirinkti pirkėja - nepulkite nieko siulyti. Geriau klauskite, klauskite, klauskite. Nes pirmas pateiktas pasiulymas - tai pareiga tai atlikti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(semlina @ 2013 01 22, 00:07)
Net malonu skaityti kai žmogus tiek gali pakovoti dėl savo augintinio.
O vaikams gausit grafiką sudaryti kada su kuo miegos  biggrin.gif  Pas mane nors ir ne viena katė visvien nepasidalina biggrin.gif

Va čia bus situacija... 4 metų bernas ir 12 merga. Susibara, kurio čia katinas bus, su kuo labiau miegos... Ir kai visai isiaudrina - ateina pas mane - tipo pateisėjauk, pas ką katinas turėtų miegoti... Vienodas protelis.

Aš tai nieko jiems nesakau, bet tikiuosi kad miegos visai pas mane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Winter Garden @ 2013 01 22, 00:07)
Tai ką jau čia, kokia dar kava... Prie Lexus'o netinka... Bent jau šampano...
nail.gif

Jei duosite "pavadelioti" Lexusa, atsinešiu tos šampės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 00:24)
Jei duosite "pavadelioti" Lexusa, atsinešiu tos šampės wink.gif

Nesudėtinga užduotis, tik bandomajam važiavimui užsirašyt tereikia tongue.gif
Bet ką aš girdžiu, princas varle pavirto? doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 00:24)
Va čia bus situacija... 4 metų bernas ir 12 merga. Susibara, kurio čia katinas bus, su kuo labiau miegos... Ir kai visai isiaudrina - ateina pas mane - tipo pateisėjauk, pas ką katinas turėtų miegoti... Vienodas protelis.

Aš tai nieko jiems nesakau, bet tikiuosi kad miegos visai pas mane  biggrin.gif

Veisėjos, čia akivaizdi galimybė parduoti dar du sfinksus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 01 22, 00:28)
Nesudėtinga užduotis, tik bandomajam važiavimui užsirašyt tereikia  tongue.gif
Bet ką aš girdžiu, princas varle pavirto?  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai vadinu pragmatišku požiūriu. Šampes galima nusipirkti uz 4.99 LT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 01:18)
Juk gali nutikti visokių situacijų. Gali kokios genetinės ligos pasireikšti. Pagaliau - gali papulti situacija, su kuria susiduri pirmą kartą, paklausti neturi pas ką, veterinaras, ir jam išeiginė. manau tokiu atveju skambinčiau veisėjui.
Va tai - manau - ir yra viena iš svarbesnių pirkimo iš oficialuas veislyno privalumų.

Tai toks kuklus patarimas: jei nenorite "užkibti ant kabliuko", jei nori kaip galima geriau atsirinkti pirkėja - nepulkite nieko siulyti. Geriau klauskite, klauskite, klauskite. Nes pirmas pateiktas pasiulymas - tai pareiga tai atlikti wink.gif

Tai aš net neabejoju, kad ir tie du žmonės kreiptųsi į mane, jei tik kas būtų ekstra ir nebūtų kam dar be manęs padėti. smile.gif Ne visi ieško draugų, kaip kažkuri narė sakė, vieniems tik gyvūno reikia, bet jie nenori, kad veisėjas kištųsi į tolimesnį kačiuko gyvenimą ir mano, kad susitvarkys patys. Na, aš nesipriešinu, kiekvienas pasirenka, kas jam arčiau širdies, bet visada yra malonu, kai tau parašo laiškutį, ne tik pasidžiaugia, bet ir paliūdi kartu su tavimi, pasiguodžia jei kas negerai, o ne iškart bėga dergtis ant viso svieto, kad va čia gavau bėdą. Pirmiausia jei esi žmogus, bent jau su veisėju bandai kalbėtis, o jei jisai nekalba ir nepadeda bėdoje, tada jis nėra tikras veisėjas. schmoll.gif Tada suprantu, kad jau ir teisė viešinti apie jį atsiranda ir net privaloma teisė, kad ir kitus įspėti, jog jei bėda - jis nepadės.

Na, tas siūlymas, kaip čia pasakius. Buvo mano skelbimas į tą skelbiu įdėtas, buvo berotts mėnesį laiko, nes tuo metu dar turėjau vieną mažiuką laisvą, tai spėkit kiek susidomėjusių buvo, tikrai nepameluosiu - du. biggrin.gif Ir tie du, deje, negalėjo susitaikyti su kaina, kurios prašiau, nors su kitom sąlygom sutiko ir labai prašėsi pigiau, bet juk čia ne turgus, čia jau pardavėjas diktuoja, kiek jis nori gauti, sakė, kad neturi tiek. Pasiūliau išsimokėtinai, jei labai katinuko nori, deje, ir tai netiko, nes tuomet jiems bus ''ne lygis''. schmoll.gif Bet prašyti nuleisti kainą iki štukos litų, lygis... O įvertinti mano pastangas tai vadai padaryti - ai, kam čia įvertinti, lengviau tiesiog zysti ir reikalauti savo, nematant ir kitos pusės...
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 01 22, 00:31)
Nesudėtinga užduotis, tik
Veisėjos, čia akivaizdi galimybė parduoti dar du sfinksus  biggrin.gif

Taigi aš blogas žmogus, man net vieno parduoti negalima wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Toumei @ 2013 01 22, 00:32)
D Ir tie du, deje, negalėjo susitaikyti su kaina, kurios prašiau, nors su kitom sąlygom sutiko ir labai prašėsi pigiau, bet juk čia ne turgus, čia jau pardavėjas diktuoja, kiek jis nori gauti,

Taip nustatyti kaina - tai jau pardavėjo privilegija. Ir pirkėjas negali priversti pigiau.
Yra tik viena salyga: kaina turi būti visiems vienoda. Va jei Petriukui pasiūlysite uz 1000, o iš manęs pareikalausite 2000 - tada bus lengva įrodyti nesažiningą komercinę veiklą, gal net sukčiavimą. Ir priversti man parduoti uz 1000.

Tik aišku čia irgi daug niuansų, bet taip grubiai, stipriai nesigilinant - kaina turi buti vienoda. Kaip maximoje: parašyta kad batonas 3 litai. Ir 3 litai tiek Petrui, tiek Jonui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sierovasss: 22 sausio 2013 - 00:33
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 01:38)
Papildyta:

Taip nustatyti kaina - tai jau pardavėjo privilegija. Ir pirkėjas negali priversti pigiau.
Yra tik viena salyga: kaina turi būti visiems vienoda. Va jei Petriukui pasiūlysite uz 1000, o iš manęs pareikalausite 2000 - tada bus lengva įrodyti nesažiningą komercinę veiklą, gal net sukčiavimą. Ir priversti man parduoti uz 1000.

Tik aišku čia irgi daug niuansų, bet taip grubiai, stipriai nesigilinant - kaina turi buti vienoda. Kaip maximoje: parašyta kad batonas 3 litai. Ir 3 litai tiek Petrui, tiek Jonui.

Tai kaina ir buvo jiems abiems atrašyta ta pati. smile.gif Ir nei vienam nenuleidau. Tiesiog pasiūliau alternatyvą pirkti išsimokėtinai, nes man tikrai pavadegys nedega, kad greičiau gauti visą sumą... Ale netiko ir tai. biggrin.gif Aišku, nerašiau, kad jums čia ne turgus, bet mintyse tikrai pagalvojau. Juk ateidamas pirkti telefono į omnitelį, neprašai nuleisti kainos, jie irgi pasiūlo arba išsimokėtinai, arba perki iškart.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 22, 00:32)
Na, tas siūlymas, kaip čia pasakius. Buvo mano skelbimas į tą skelbiu įdėtas, buvo berotts mėnesį laiko, nes tuo metu dar turėjau vieną mažiuką laisvą, tai spėkit kiek susidomėjusių buvo, tikrai nepameluosiu - du.

Apie tai aš rašiau, bet jus nesigilinote, aš juk blogietis. Skambino tik du, nes kai prekė vienoda - kam pirkti uz 1000, kai yra už 100. Tam už 100 per tą laiką paskambino 200.
Veisti yra viena, o prekiauti - kas kita. Ir nereikia sakyti, kad pardavimai man nerūpi. Mylite jus tuos kačiukus ar nemylite, bet jie - prekės. Nors ir gyvos. Ir prekes reikia parduoti mokėti. Marketingas - vienas iš sudėtingesnių mokslų!

Jei aš būčiau veisėjas - tikrai padaryčiau viską, kad jei galiu parduoti uz 2000 - neprekiaučiau uz 1000. Mano meilės augintiniams tai nesumažintų, o naudą - padidintų.
Dauguma veisėjų, stebint jų skelbimus - su daugintojais kaunasi kaktomuša. O tai - pralaimėjimo strategija.

Vėl - primityviai patarčiau taip:
idėčiau skelbimą, jame nieko daug neagituočiau - o tik prikalbinčiau paspausti ant mano svetainės nuorodos. O jau va tame savo svetainės puslapyje - pateikčiau geležinius argumentus, kad kiekvienas suprastu - mano 1000 yra geriau uz to daugintojo 100.

Mano svetainėje - neribotų nei skelbimo struktūra, nei simbolių kiekis, nei nuorodų kiekis, nei fotkių skaičius.

Į skelbimą žiūrėkite ne kaip į parduotuvę, o tik kaip į iškabą. Parduotuvė - tai jūsų svetainė. Skelbimo tikslas - ne parduoti. Skelbimo tikslas - privilioti potencialų pirkėją užeiti į jūsų parduotuvę....
O jau kai pirkėjas peržengė slenkstį - jis jūsų... Beliko vorui tą musę suvystyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sierovasss: 22 sausio 2013 - 00:50
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 00:38)

Na, jei jau taip sakot... nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 00:47)

Tos, kurios sugebės nuryti nuoskaudą dėl Sierovasss pašaipų, turėtų pasisemti daug protingų minčių iš jo postų. Sakyčiau kai kurioms čia tikras nemokamas verslo pradžiamokslis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 01:24)
Mes žinoma - dar bananų respublika, bet ir pas mus jau yra pirmi precedentai. Bet tarkime amerikoje - tai labai naudojama. Ir esu visiškai isitikines - taip ir turi buti. Tas anspaudas - nieko iš esmės papildomai nesukuria.
Tarkime aš jokios sutarties dar nepasirašaiau. Bet tai nieko nekeičia. Sutartyje galutinai atšlifuosime detales, bet pati sandėrio esmė - ji jau suderinta, sandėris ivyko.

pritariu 100%
kol niekas del tokiu dalyku nesikreipe i teisma, tol ir nera precedento...kol jo nera tol ir nebus praktikos tokiu bylu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandva: 22 sausio 2013 - 01:01
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 01:47)
Apie tai aš rašiau, bet jus nesigilinote, aš juk blogietis. Skambino tik du, nes kai prekė vienoda - kam pirkti uz 1000, kai yra už 100. Tam už 100 per tą laiką paskambino 200.
Veisti yra viena, o prekiauti - kas kita. Ir nereikia sakyti, kad pardavimai man nerūpi. Mylite jus tuos kačiukus ar nemylite, bet jie - prekės. Nors ir gyvos. Ir prekes reikia parduoti mokėti. Marketingas - vienas iš sudėtingesnių mokslų!

Jei aš būčiau veisėjas - tikrai padaryčiau viską, kad jei galiu parduoti uz 2000 - neprekiaučiau uz 1000. Mano meilės augintiniams tai nesumažintų, o naudą - padidintų.
Dauguma veisėjų, stebint jų skelbimus - su daugintojais kaunasi kaktomuša. O tai - pralaimėjimo strategija.

Vėl - primityviai patarčiau taip:
idėčiau skelbimą, jame nieko daug neagituočiau - o tik prikalbinčiau paspausti ant mano svetainės nuorodos. O jau va tame savo svetainės puslapyje - pateikčiau geležinius argumentus, kad kiekvienas suprastu - mano 1000 yra geriau uz to daugintojo 100.

Mano svetainėje - neribotų nei skelbimo struktūra, nei simbolių kiekis, nei nuorodų kiekis, nei fotkių skaičius.

Į skelbimą žiūrėkite ne kaip į parduotuvę, o tik kaip į iškabą. Parduotuvė - tai jūsų svetainė. Skelbimo tikslas - ne parduoti. Skelbimo tikslas - privilioti potencialų pirkėją užeiti į jūsų parduotuvę....
O jau kai pirkėjas peržengė slenkstį - jis jūsų... Beliko vorui tą musę suvystyti wink.gif

Na, o tai ką aš ir dariau. Parašiau tik kačiukas koks, spalva kokia, lytis, kad turi skiepus, pasą, čipą, dokumentus, o daugiau info svetainėje. smile.gif Na, apsilankymų skaičius tikrai išaugo, bet kiek atsirado tokių, kurie tikrai suprastų, kad pirkti iš veisėjo kačiuką yra geriau, negu iš daugintojo - skaičius du, bet ir tie du, kaip matote apsisuko. Sutinku, tuo metu dar nebuvo pas mane straipsnio, kuo veislinis skiriasi nuo daugintojo, bet dabar jau įdėjau, nes, matyt, tikrai žmogus atėjęs nerado to vadinkim ''kabliuko'', kodėl iš manęs geriau pirkti, negu iš to Pliušio, kur po kelis šimtus... Ir tikrai galvoju, kad reikės įdėti paveiksliukus su paaiškinimu, kuo mano kačiukas skiriasi nuo daugintojo, bet pirmiausiai reikia sulaukti tokios spalvos kačiukų, kad būtų galima lyginti. Ir biški baisu, kad paėmus nuotrauką iš skelbiu, kad paskui savininkas nepaduotų į autorių teises, kad jo foto naudoju kaip pavyzdį... Sierovai, ką patartumėt šitoje situacijoje? Kaip palyginti du kačiukus, jeigu foto neturiu aš, o jei rasčiau, kaip negauti ''barti'' nuo piktų dėdžių ir tetų, kad naudoju foto savo svetainėje?
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 22, 01:24)

Aš tai nieko jiems nesakau, bet tikiuosi kad miegos visai pas mane  biggrin.gif

thumbup.gif kur du pešasi trečias laimi, manau taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti