QUOTE(Dolyte @ 2013 08 05, 23:01)
o ar spinatu galima iki 12val?
ar mp kokybe nesugenda jei tik tuos kokteilius gerti?
ar mp kokybe nesugenda jei tik tuos kokteilius gerti?
o kodėl negalima būtų ?

na, tokias valymo dienas sakyčiau geriau atlikti jau po maitinimo arba baiginėjant , čia mano nuomonė

o vanduo pilnai padeda organizmuo išsivalyti, tik reikia jį gerti

Papildyta:
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2013 08 06, 10:04)
Laba diena,
skaitineju tema...labai idomu. Ir as kaip vienos minetos nares giminaiciai ir be maisto derinimo sulieknejau...bet ne ta noriu pasakyti. Iki siandien tik teoriskai buvau girdejusi apiemaisto derinima...mano visas derinimas - nevalgau bulviu su mesa tik su darzovemis. bet net nezinodama kokia yra seltono teorija tikrai pastebejau, kad kaloringesni maista saldumynus geriau valgyti anksti o ne vakarop, kad veliau pavalgius prabundu kazkokia netokia su sunkumo jausmu...
vistienos su grietinele tai neatsisakysiu nebent panasaus skonio galima kokiu kitu pakeisti produktu...bet grudai turbut irgi nedera su mesa...nenoriu nei dribsiu atsisakyti...o su kuo tada juos valgyti? su sultimis galbut...ir keptas maistas keptuveje man labai patinka...
kol kas klausimu neuzdavinesiu nes reikia isigilinti i maisto derinima, nes tikrai ilga teorine dalis...o tada jau ir paklausiu
bet bananiniai ledai labai suzavejo...nors kitose temose sitas vaisius laikomas labai kaloringu ir netgi atsisakytinu maisto produktu...
kol kas viskas superpainu, bet aisku tik todel kad neisigilinau.
skaitineju tema...labai idomu. Ir as kaip vienos minetos nares giminaiciai ir be maisto derinimo sulieknejau...bet ne ta noriu pasakyti. Iki siandien tik teoriskai buvau girdejusi apiemaisto derinima...mano visas derinimas - nevalgau bulviu su mesa tik su darzovemis. bet net nezinodama kokia yra seltono teorija tikrai pastebejau, kad kaloringesni maista saldumynus geriau valgyti anksti o ne vakarop, kad veliau pavalgius prabundu kazkokia netokia su sunkumo jausmu...
vistienos su grietinele tai neatsisakysiu nebent panasaus skonio galima kokiu kitu pakeisti produktu...bet grudai turbut irgi nedera su mesa...nenoriu nei dribsiu atsisakyti...o su kuo tada juos valgyti? su sultimis galbut...ir keptas maistas keptuveje man labai patinka...

kol kas klausimu neuzdavinesiu nes reikia isigilinti i maisto derinima, nes tikrai ilga teorine dalis...o tada jau ir paklausiu

bet bananiniai ledai labai suzavejo...nors kitose temose sitas vaisius laikomas labai kaloringu ir netgi atsisakytinu maisto produktu...

kol kas viskas superpainu, bet aisku tik todel kad neisigilinau.

sveika

neiko čia painaus nėra , tiesiog nemaišyti baltymų su angliavandeniais ir tiek

vištiena grietinėlės padaže- niu labai skanu, bet sunkus maistas skrandžiui, tai ir prasideda visokie sunkumai skrandžio srityje, raižymai, dujos išeidinėja, atsiraugėjama... o visų šių reiškinių neturi būti valgant gerai suderintą maistą

taigi ,čia daugiau ne svorio metimui, bet organizmo išvalymui

mėsa/žuvis valgoma - TIK SU DARŽOVĖMIS .. arba viena

prie mėsos/žuvies negali gali būti jokių duonų, makaronų, ryžių (tuo labiau) , bulvių

sausi pusryčiai .. taip, reikės pieno prie jų atsisakyti , o tai kada norisi jų ? ryte? niu nepakeliui su Šeltonu - jis siūlo tik vaisius ir jų sultis rytais iki 12val.