vaisiu nebuvo, valgyt norejau, suvalgiau 3 sumustinukus
Siandien nisidejau :/
Sveikos, kol radau tema kurios ieskojau
noreciau jungtis prie jusu, jai priimsit, nes manau kai kazka darai ne vienas, sekasi daug lengviau, as visada buvau uz greitai numesta svori, reikia kokiai sventei viens du ir numetu iki padoresnio vaizdo, bet taip ir prisiauginau dideli virsvori, norisi kazko ilgalaikiskesnio, apie sita metoda daug girdejau bet kazkaip nesigilinau nes tingejau tuo uzsiimti, dabar kazkaip ir vyras nori sveikai maitintis vien del savijautos geros
QUOTE(Angel1203 @ 2013 08 16, 12:21)
Sveikos, kol radau tema kurios ieskojau
noreciau jungtis prie jusu, jai priimsit, nes manau kai kazka darai ne vienas, sekasi daug lengviau, as visada buvau uz greitai numesta svori, reikia kokiai sventei viens du ir numetu iki padoresnio vaizdo, bet taip ir prisiauginau dideli virsvori, norisi kazko ilgalaikiskesnio, apie sita metoda daug girdejau bet kazkaip nesigilinau nes tingejau tuo uzsiimti, dabar kazkaip ir vyras nori sveikai maitintis vien del savijautos geros
QUOTE(Dolyte @ 2013 08 16, 15:23)
apie maisto derinima suprantu tik tiek kad mesa be bulviu ir bulves be mesos
svarbiausiai isigijau delimano keptuve
QUOTE(Angel1203 @ 2013 08 16, 13:27)
apie maisto derinima suprantu tik tiek kad mesa be bulviu ir bulves be mesos
svarbiausiai isigijau delimano keptuve
ir viskas su daržovėm
QUOTE(keistuole @ 2013 08 16, 15:30)
QUOTE(Angel1203 @ 2013 08 16, 12:47)
Tai kad viskas labai paprasta: daug vandens, iki 12val tik vaisiai, kokteiliukai is vaisiu, vanduo ir viskas. Nuo 12val valgai viska proto ribose. Mesa+darzoves, zuvis+darzoves, kruopos+darzoves. Daug vandens. Ir taip iki 20val. Nuo 20val tik vanduo.
laba. buvo atostogu metas. ir snd man jau psichologine trauma
per savaite kelias dienas nukrypau nuo taisykliu. ir viena vakara, velai suvalgiau liezuvio ir ka sau manote as priaugau puse kilo. snd skaniai suvalgiau grikiu su pakeptais svogunais, vakarienei siek tiek troskintos vistienos su darovemis, sakes jauciuosi pilna, pilva pucia nuo svogunu, rytais jau negaliu isbuti be vaisiu kokteiliu, ju mazai lieka, sakalai aplinkui speja suryti
ziuresiu kas bus toliau.
susiemiau jeeeeeeeeeeeir vel grizau i mazesni svori, tik beda kad nezinau kuom pakeisti kugeli, ir cipsus.
QUOTE(Ingrele @ 2013 08 24, 11:20)
susiemiau jeeeeeeeeeeeir vel grizau i mazesni svori, tik beda kad nezinau kuom pakeisti kugeli, ir cipsus. 
čipsus??? - juos mesk lauk ir be jokio gailesčio
taip pat iš burokėlių
dar yra tokios kale salotos, tai panos iš jų čipsus gaminasi, sako skaniai gaunasi
bulvių kugelis? aš jį keičiu daržoviniu kugeliu
QUOTE(irmulia @ 2013 08 24, 17:51)
čipsus??? - juos mesk lauk ir be jokio gailesčio
arba bulves supjaustyk labai plonai ir džiovink, bet jokiu būdu nevirk riebaluose
taip pat iš burokėlių
dar yra tokios kale salotos, tai panos iš jų čipsus gaminasi, sako skaniai gaunasi
pvz. cukinijų,moliūgų
gardumėlis 
taip pat iš burokėlių
o galima smulkiau, kaip tai daryt
QUOTE(keistuole @ 2013 08 24, 20:17)
Norejau to paties prasyti