Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

QUOTE(irmulia @ 2013 08 26, 17:39)

dėl (.Y.) taip jau yra, kad svoris krenta nuo viršaus į apačią, o auga atvirkščiai : nuo apačios į viršų  biggrin.gif

cia kaip kam doh.gif minus desimt, o tie kaip buvo taip yra doh.gif kitom dziaugsmas, man tai ne ax.gif bet visada taip buvo -nieko nepadarysiu 4u.gif

kazkur skaiciau, bet neuzfiksavau -grybai -prie ko prisiskaito? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 08 29, 11:54)

kazkur skaiciau, bet neuzfiksavau -grybai -prie ko prisiskaito? 4u.gif

tai sunkiai virškinami baltymai mirksiukas.gif pagal Šeltoną- nieko verti mūsų organizmui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 29, 12:43)
tai sunkiai virškinami baltymai  mirksiukas.gif  pagal Šeltoną- nieko verti mūsų organizmui  ax.gif

kad nieko gero suprantu -ale labai megstu ax.gif ir valgau tik va sezonu biggrin.gif
zinosiu, kad prie baltymu -aciu 4u.gif
Atsakyti
snd suvalgiau pusryciams kriausiu , maniau susprogsiu ir neiseisiu is namu, net nieko pavyko sulaukti ramiai pietu ipavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 29, 10:43)
tai sunkiai virškinami baltymai  mirksiukas.gif  pagal Šeltoną- nieko verti mūsų organizmui  ax.gif

isiterpsu.
vat ir nervina mane tos skirtingos mokslo zmoniu nuomones. pagal dr Fuhrmana, grybai viena is maisto produktu - kurie yra priezveziniai doh.gif doh.gif taigi, butini vartoti KASDIEN, ypac moterims.

jei kam idomu, visi kiti antiveziniai bei ILGAAMZISKUMO produktai,
G-BOMBS vadinami:

G- greens-zalumynai/zalesiai
B-beans(pupeles, ankstiniai)
O - onions (svogunai; ieina ir porai, cesnakai- velgi kas priestarauja Seltonui kaip per astrus produktas)
M- mushrooms (grybai)
B-berries (uogos)
S- seeds (seklos; ieina ir riesutai, bet seklos labiau pabreziamos).

4u.gif vartoti juos KASDIEN.....ARBA MIN 3kart i sav....visu grupiu....
Atsakyti
given444, kadangi ši tema yra apie Šeltono siūlomą mitybos derinimą, tad čia dr. Fuhrmano teorijos nelabai kaip biggrin.gif o mes renkamės tai kas mums geriausia, nes pvz. man grybai nekelia didelių simatijų- sunkus maistas ir tiek ax.gif

kas dėl ilgaamžiškumo, manau ir skirstyti nereikia - žalumynai, daržovės - ląsteliena thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos.Prisijungiu ir aš į jūsų kompanija.Labai džiaugiuosi jus atradusi.Bandau laikytis šių mitybos principų,ir manau visai neblogai man sekasi. 4u.gif Taip valgau dar neilgai-dvi savaites,o rezultatu labai patenkinta-minus 5 kg.Per vasarą buvau priaugusi 7 kg,sveriau 69 kg,o mano ūgis 167 cm,neatrodžiau stora,bet jaučiausi prastai-visada pavargusi,išsiputusi,amžinai alkana,ir rinkutės visur...,o dar ir problemos su veido oda-spuogų,spuogelių karalystė.Tai teko ieškoti būdų ,kaip numesti svorį,nejaučiant nuolatinio ALKIO.Svoris krenta,energijos lyg ir daugiau,veido oda,panašu ,kad tvarkosi.Tiesa dar nedaug laiko praejo,bet manau ,jei ir toliau nenuklysiu į šoną,tai viskas bus dar geriau... smile.gif Pastebėjau,kad nutraukus kavą labai įkyriai skaudėdavo galvą,nepadėdavo net analgetikai,tai teko retsykiais išgerti puodelį kitą.Dabar jau obstinencija baigėsi,galvos nebeskauda.Ačiū visoms už jūsų patirtį,žinias ir patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija12: 17 rugsėjo 2013 - 09:16
labukas, senai jau cia lankiausi.
Taigi po paskutinio karto mano svoris nebekrenta, o taip noretusi dar likusius numesti, kogero per greitai uzsimaniau.
dabar iskilo klausimas kaip didinti hemoglobina?

Ka daryti su atsiradusiais minkstais lasinukais ir skura, SPORTAS- SPORTAS visiems nusibodes, banalus zodis, o tada kokie pratimai, kad neuzimtu visos dienos ir butu tikrai efektyvus, nes norisi tvirto kuno , dabar kai pasiziuriu i veidrodi sau nebepatinku. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .Negaliu atsidziaugti tirpstanciais kilogramais.Per 8 savaites nukrito 8.5 kg.Dar nedaug beliko iki tikslo.Noreciau sverti 58 kg,o dabar turiu 60.7 kg.Manau,jai nenuklysiu į šoną,tai rezultatas bus pasiektas.

smile.gif Šių mitybos principų man laikytis visai nesunku,retsykiai ka nors užvalgau uždrausto,bet tik retsykiais.Į darbą nešuosi 2-3 dežutes namie paruošto maisto,o koleges stebisi,iš kur tiek valios.Jos valgo kibinus,kotletukus,dešras ,o aš savo vaisius,daržoves(keptas,žalias,troškintas),liesą mėsą,sūrį.Ir net negaliu pagalvoti -kaip aš anksčiau valgiau kibinus,koldunus,čeburekus.Tiesiog bandau pakeisti mastymą-anksčiau valgiau daug ,ir buvau alkana,o dabar nedaug-suderintą maistą,ir tik kartais jaučiuosi alkana.

O jau oda kaip džiaugiasi-beveik ir spuogai išnyksta.Tikrai verta,del savo sveikatos,grožio,geros savyjautos nustoti valgyti viską iš eilės.Dar liko tik pradėti sportuoti,nors tai man neįvygdoma užduotis. blush2.gif
Atsakyti
Natalija,stulbinantys rezultatai thumbup.gif
Bet ir kiek valios pas tave thumbup.gif
O kiek kartu i diena valgai?
Atsakyti
QUOTE(Natalija12 @ 2013 10 18, 10:29)
Sveikutes 4u.gif .Negaliu atsidziaugti tirpstanciais kilogramais.Per 8 savaites nukrito 8.5 kg.Dar nedaug beliko iki tikslo.Noreciau sverti 58 kg,o dabar turiu 60.7 kg.Manau,jai nenuklysiu į šoną,tai rezultatas bus pasiektas.

smile.gif Šių mitybos principų man laikytis visai nesunku,retsykiai ka nors užvalgau uždrausto,bet tik retsykiais.Į darbą nešuosi 2-3 dežutes namie paruošto maisto,o koleges stebisi,iš kur tiek valios.Jos valgo kibinus,kotletukus,dešras ,o aš savo vaisius,daržoves(keptas,žalias,troškintas),liesą mėsą,sūrį.Ir net negaliu pagalvoti -kaip aš anksčiau valgiau kibinus,koldunus,čeburekus.Tiesiog bandau pakeisti mastymą-anksčiau valgiau daug ,ir buvau alkana,o dabar nedaug-suderintą maistą,ir tik kartais jaučiuosi alkana.

O jau oda kaip džiaugiasi-beveik ir spuogai išnyksta.Tikrai verta,del savo sveikatos,grožio,geros savyjautos nustoti valgyti viską iš eilės.Dar liko tik pradėti sportuoti,nors tai man neįvygdoma užduotis. blush2.gif

sveikinu, kai pasieksi norimo rezultato pasakyk ar greitai pasiekei, nes man truputi sustojo.
Atsakyti
QUOTE(Natalija12 @ 2013 10 18, 09:29)
Sveikutes 4u.gif .Negaliu atsidziaugti tirpstanciais kilogramais.Per 8 savaites nukrito 8.5 kg.Dar nedaug beliko iki tikslo.Noreciau sverti 58 kg, o dabar turiu 60.7 kg.Manau,jai nenuklysiu į šoną,tai rezultatas bus pasiektas.

labai šaunu thumbup.gif paskutiniai kg - sunkiausiai tirpsta, tad daug kantrybės ir valios palinkėsiu 4u.gif
Atsakyti